
Man45BTC


سلام و درود می دونم که خیلی از دوستان از این وضعیت بازار ناراحت هستن. خب سعی کنید با برخی کامنت های شوخ طبعانه و با مزه فضای این صفحه را کمی تلطیف کنید.(تا برای لحظاتی، ضررهاتون از ذهن تون خارج بشه) مثلا یه دوست عزیزی در پایین صفحه جمله ی باحالی گفته بود که کلی خندیدم جمله اش این بود " اگه همینجوری پیش بره، ما یه مقداری هم به مارکت بدهکار میشیم"

سلام و درود چه بازار مسخره ایی شده دقت کردید : وقتی بیت 3درصد می ریزه، بقیه آلت کوین ها از 20 تا 30 درصد می ریزند. وقتی بیت این 3 درصد را جبران می کنه. بقیه آلت کوین ها همون 3 درصد را بالا می آن.. به نظر می رسه، بازار گردان قصد داره فقط بیت و چند ارز دیگه که ETF هاشون تایید شده را در بازی نگه داره. و بتدریج مزاحم ها (برخی آلت کوین ها، میم کوین ها و شت کوین ها) را از بازار و بازی به حاشیه ببره. (کاملا حذف نمی کنه، مثل بلایی که بر سر لونا آوردند همون کارو با بقیه رفقا انجام بده)

تارگت هایی که سامان داده،(پایین صفحه) بعید نیست. .... داستان 64 کا تا... 15 کا، را یادتونه که دیروز کامنت گذاشتم. به هوش باشید، از ما گفتن بود، حال خود دانید. آزادید هر کاری دوس دارید، انجام دهید.

دوستان، عزیزان، بزرگواران توجه کردید که : وقتی بیت از 99 میآد به 98، بقیه ارزها(بجز چندتایی) بین 10 تا 20درصد قرمز میشن. خب اگه طبق پیش بینی برخی تحلیل گران (برتر و کاربلد و مجرب خارجی و داخلی) بر فرض بیت بیآد به محدوده 68 تا 75، آن وقت باید برای بقیه آلت کوین ها (بجز چند تایی) همه با هم باید بخوانیم. من یقرء الفاتحه مع صلوات. در کامنت های قبلی نگفتم این بازار 1. با ابر رایانه های هوش مصنوعی دستکاری میشه. 2. هدف نگه داشتن چند ارز مهم برای اقتصاد جهان و حذف بقیه ارزها.. 3. بازار کریپتو غیر قابل پیش بینی و غیر قابل پیشگویی است از ما گفتن بود، حال خود دانید. شب خوش ایام تندرستی و عزت تان مستدام.

دقیقا یادم وقتی به 64 کا رسید. حدود یه ماه بین 64 و 60 نوسان کرد. بعدش یه ماه بین 54 تا 60 کا نوسان کرد. همه کامنت می ذاشتن که نه دیگه این آخرین حمایت ها و مقاومت هاست و انشاالله رفتیم برای 88 و بعد 100 کا (هم تحلیل گران برتر و نامدار خارجی و هم داخلی ها). ولی بیت یک دنده معکوس دیگه کشید اومد به 44 کا و یه ماه هم در این نقطه نوسان کرد (44 تا 49 کا) و بعد در حالیکه همه جهان انتظار یه رشد شارپی تا 88 و بعدش تا 100000 را داشتند. بیت عزیز یه کله اومد تا 15000 تا و یکسال ملت جهان را اسیر خودش نگه داشت.....قدیمی های این صفحه یادشون هست اگه باور ندارید از اونا بپرسید. این داستان نشون میده که بازار کریپتو غیر قابل پیش بینی و پیش گویی است. حال خود دانید، از ما گفتن بود.

دمت گرم، آفرین بر این ذوق و استعداد و هنر شما

پسر خوب، اونایی که میگن در ضرر هستن، بیت و بقیه آلت کوین ها را در سقف خریدند، 109 و.... اونایی هم که در سودند ، نمیگن در ضرریم. از ته دل خوشحالند. ملتفت شدی؟

یه زمین جدید کشف شده که 20 سال نوری با زمین ما فاصله داره. اگه زمین ما منفجر بشه، میریم به اون زمین. با اسپیس ایکس.

عزیزان، دوستان، بزرگواران خیلی خودتون را خسته نکنید.الان بیش از یه ماهه که بیت بین 99 تا 105 در نوسانه. اکثر اساتید و بزرگان و قدیمی های این صفحه به همه تون پیشنهاد دادند که : فقط روی اسب برنده (احتمالی) شرط ببندید. و اگه پول اضافه دارید فقط 20 ارز اول رنکینگ بازار را بخرید. گذشت اون زمانیکه دوج ظرف 3 روز، 1000 درصد رشد کنه. فکر نان باشید که خربزه آب است. از ما گفتن بود، حال خود دانید. هر کاری دوس دارید، آزادید، که انجام دهید.
انفجار؟!!! در اثرانفجار، دیگه چیزی نمی مونه....