کره جنوبی نهایتا مجبور به پذیرش ارزهای دیجیتال شد

کره جنوبی نهایتا مجبور به پذیرش ارزهای دیجیتال شد

باوجود اینکه در ماه‌های اخیر خبرهای چندان خوبی از بازارهای ارزهای سرتاسر دنیا شنیده نمی‌شد، گذشت زمان اوضاع را به نفع بازار تغییر داده است.

بنا بر گزارشات اخیر، دولت کره جنوبی به دنبال ایجاد بسترهایی مناسب، به منظور کارکرد هر چه بیشتر ارزهای دیجیتالی و سهولت در تجارت زمینه این ارزهاست؛ وعده‌هایی که شاید به زودی به ورطه اجرا گذاشته شوند. در ادامه با ارز دیجیتال همراه باشید.

کره جنوبی نهایتا مجبور به پذیرش ارزهای دیجیتال شد

روز گذشته (۲۲ فوریه) بود که یکی از قانون گذاران کره جنوبی از لزوم به‌کارگیری اقدامات تسهیل‌کننده در زمینه تجارت ارزهای دیجیتالی صحبت کرد. «چو هیونگ سیک»، مدیر ارشد سازمان خدمات بانکداری و مالی کره جنوبی (FFS) در مصاحبه‌ای اعلام کرد:

امروز همه دنیا به دنبال ایجاد یک چهارچوب مشخص برای ارزهای دیجیتالی‌اند، به همین سبب دولت ما نیز به جای به‌کارگیری قوانین سخت‌گیرانه، به سمت معقول سازی بازار خواهد رفت.

کره جنوبی نهایتا مجبور به پذیرش ارزهای دیجیتال شد

انتشار این خبر در حالی صورت گرفت که درست در ماه گذشته میلادی خبرهای ضدونقیضی از احتمال ممنوعیت کامل ارزهای دیجیتالی در کره جنوبی در محافل خبری دست‌به‌دست چرخید و بازار را با نوسانات زیادی مواجه کرد.

FFS مسئول اجرای قوانین و آئین نامه‌های مرتبط با ارزهای دیجیتالی است که از سوی دولت و با فوریت بالا به این نهاد محول شده است. 

کارشناسان کره‌ای در باب ارزهای دیجیتالی این صحبت‌های چو را قدمی مثبت به سمت اجرای قانون گذاری های مثبت قلمداد کرده‌اند؛ تا جایی که «کیم هاو جون»، از کارشناسان امر بلاک چین، در این باره می‌گوید:

با اینکه هنوز تمام دولت به یک اتفاق‌نظر در این رابطه نرسیده‌اند اما می‌توان به جرئت گفت که اظهارنظر این‌چنینی، مهم‌ترین فرد در زمینه قانون گذاری ارزهای دیجیتالی قدمی مثبت خواهد بود.

سی ژانویه کره جنوبی تمامی مبادلات ارزهای دیجیتال با حساب‌های ناشناس بانکی را ممنوع اعلام کرد؛ دلیل این کار از سوی دولت، سازوکارهایی بود که به گفته آنها باعث تسهیل پول شویی و عملیات‌های مرتبط با آنها می‌شد.

در حال حاضر نیز سه بانک «شیهان»، «بانک صعنت کره» و «ان اچ بانک»، اقدام به ارائه خدمات بانکی به پنج صرافی کره‌ای می‌کنند.

چو در ادامه با نام بردن از دو بانک «کوکمین» و » هانا بانک»، گفت که این بانک‌ها شاید در ادامه محل مناسبی برای اجرای سیستماتیک قانون گذاری ها باشند:

امیدوارم با اجرای سیستم و سازوکار درست، روزی برسد که بانک‌ها دیگر از مقامات واهمه نداشته باشند.

 

منبع: timesofmalta
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

6 دیدگاه
سمندر
سمندر
6 سال و 1 ماه قبل

کره جنوبی شده سر دمدار ارز دیجیتال . هر چیز موهومی که تو دنیا هست این کره ایها و ژاپنی ها دنبالش هستند . بابا اگر این ارز های دیجیتال چیزی میشدند که امریکا و انگلیس و فرانسه اون رو دست شما نمیدادند . چرا چاههای نفت رو به شما نمیدند و خودشون خیمه زدن روش :)

Napoleon
Napoleon
6 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  سمندر

این دوست عزیزمون چنان میگه کره ای ها و ژاپنیها!!!!!!!
ک انگار داره در مورد افغانستان و عراق صحبت میکنه!!!!!!! خخخخخخخخ......
خوبه هم کره و هم ژاپن بیلان کاریه روشن و موفقی در عرصه تکنولوژیهای نوین علی الخصوص فناوریهای مربوط ب حوزه نت و دیجیتال دارن
قابل توجه بعضی دوستان: الان پرسرعت ترین نت جهان رو کشورهای کره و ژاپن دارن
آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی در لیست 10 کشور اول هم قرار ندارن

سمندر
سمندر
6 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  Napoleon

خخخخخ. نت اختراع وزارت دفاع آمریکاست . افسار اون هم که سایتهایی مثل گوگل هستند هم ماله آمریکاست .سرعت داشتن اسباب بازی است که دادند به کره تا باهاش خوش باشه .

Napoleon
Napoleon
6 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  سمندر

اینم تفکر شماست...
خخخخخخ......

الله کرم
الله کرم
6 سال و 1 ماه قبل

ببینیم اینبار چی میشه

Napoleon
Napoleon
6 سال و 1 ماه قبل

خب.....
ب حول و قوه الهی باید یواش یواش شاهد رشد و صعود قیمتها باشیم....