اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ

مونرو xmr و زیکش zec؛ بازیگران پنهان بازار کریپتو! 🤫

Arman Kiyani
Arman Kiyani
تصویر تحلیل مونرو xmr و زیکش zec؛ بازیگران پنهان بازار کریپتو! 🤫
۹۰۵ بازدید ۷ پاسخ

:fire: مونرو (XMR) این روزآ، در حالیکه کل بازار به رنگ قرمز در اومده بود؛ حسابی گرد و خاک به پا کرد! هم از اینکه در رالی آگوست از حدود ۳۵۰ ~ ۴۰۰ دلار تا بالای ۵۴۰ دلار، شکست ساختار مهمی رو رقم زد. و هم از نوسانات و ریزش‌های شارپیه ۳۰ تا ۴۰ دلاری اخیرش.
اما براتون حتماً سؤال پیش اومده که «چرا اینقدر شارپ؟ و الان باید چیکار کنیم:exclamation_question_mark:»

دیروز و امروز چند تا ریزش ۳۰ تا ۴۰ دلاری دیدیم که خیلی‌ها رو ترسوند. دلیلش ساده بود:
نقدینگی این ارز پایینه. وقتی یهو فروشنده میآد، قیمتش سریع می‌ریزه. بعد از یه رالی قوی هم طبیعیه که یه کم سود بگیره دیگه.

حالا چه مواردی رو در پیش رو داریم:red_question_mark:
سه حالت اصلی وجود داره:
:one: اگه حمایت مهم حفظ بشه :backhand_index_pointing_left:t3: دوباره به سمت بالا حرکت می‌کنه. (۴۸۵ تا ۵۰۵ دلار)
:two: یه مدت توی یه محدوده نوسانی، بالا و پائین میره و بعدش آروم می‌شه. (بین ۴۸۵ تا ۵۳۵ ~ ۵۴۰ دلار)
:three: و اگه حمایت بشکه :backhand_index_pointing_left:t3: اصلاح عمیق‌تری رو شاهد خواهیم بود.(زیر ۴۸۰ دلار، حتی تا ۴۴۰ دلار)

من خودم ورود روی پولبک رو خیلی بیشتر دوست دارم تا ورود بعد از شکست مقاومت.

نقاطی که الان حواسم بهش هست:
• ورود جذاب: حوالی ۴۹۰ تا ۵۰۵ دلار (پولبک به حمایت)
• حد ضررم: زیر ۴۸۰ دلاره.
• هدف اولم: ۵۴۰ دلاره.
• و هدف دومم: ۵۸۰ تا ۶۰۰ دلار.

به نظر تا زمانیکه حمایت ۴۸۵ تا ۵۰۰ دلار و بتونه حفظ کنه، روند کلی هنوز صعودیه و احتمال تست مجدد ۵۵۰ دلار (سقف قبلیش) رو داره. اما اگه حمایت بشکنه، احتمال تاچ سطوح پایین‌تر، حوالی ۴۴۰ دلار رو میدم. در هر صورت باید صبور بود و دید.

اما یه چیزی بگم؟ (تقلب برسونم :wink:)
تجربه‌ای که روی مونرو دارم اینه که جاش رو با زیکش عوض می‌کنه:red_exclamation_mark: یعنی چی:red_question_mark: یعنی اینکه این دو ارز پیوسته هم رو کاور می‌کنن؛ زمانیکه زیکش ZEC صعودی میشه؛ مونرو نزولی میشه و رنج میزنه؛ اما وقتی مونرو گارد صعودی می‌گیره، به مرور، زیکش شروع به افت قیمت می‌کنه. شایان‌ذکر اینکه، هر دو ارز خیلی نامردن! :grinning_face_with_smiling_eyes: یعنی بخوان صعودی بشن، به پرواز در میآن و اگه بخوان نزولی بشن؛ شارپی، جوری میریزن که توی دل معامله‌گران‌شون و خالی می‌کنن. راستی اینم بگم که اگه بیت‌کوین بریزه (نه اصلاح)، مونرو هم بازار و همراهی می‌کنه.

خب دیگه جمع‌بندی کنم :backhand_index_pointing_left:t3: روند میان‌مدت هنوز به نفع خریداراست، به شرطی که حمایت‌های کلیدی حفظ بشن. اصلاح دیروز و امروز بیشتر شبیه «شست‌وشوی طبیعی» بعد از رالی قوی بود تا شروع یک روند نزولی. فعلاً با احتیاط, صعودیم، ولی مدیریت ریسک رو هم جدی می‌گیرم؛ چون Volatility این ارز بالاست.

صرافی کیف پول من
معامله تتر و پکس‌گلد بدون کارمزد
ثبت‌نام کنید
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

Arman Kiyani
۱ هفته قبل

با درود و احترام آقا محمد.

دقیقاً از اینجا که سقف کانال کوتاه‌مدتی نزولیش هست؛ اگه برگرده(احتمالش و زیاد میدونم) میتونیم در ارقام گفته شده در پست، ورود داشته باشیم. خودم روی ۵۰۳ دلار اردر خرید گذاشتم.

۰
محمد
۱ هفته قبل

سلام به نظرتون زی کش اصلاح میده برای خرید؟ وممنون میشم تحلیلی اگر درمورد اسپیس ایکس دارید بدیدتشکر

۱
Arman Kiyani
۱ هفته قبل

با درود و احترام دوست عزیز. در پست جدیدی، آپدیت مونرو تقدیم شد. میتونید به لینک زیر سر بزنید.

۰

سلام وقت بخیر

لطف میکنید آپدیت تحلیلی خودتون رو راجب XMR مجدد بزارید

ممنونم

۱
Arman Kiyani
۳ هفته قبل

تفاوت نوسانات و افت و خیزهاش در تصویر زیر کاملٱ مشهوده.

۲
Arman Kiyani
۳ هفته قبل

با درود و احترام علی آقا.

کاملا فرمایشت متینه؛ با توجه به شناختی که از قبل، از این ارز داشتم، دقیقا سه روزه که دارم ازش نوسان‌های ۳۰ تا ۴۰ دلاری می‌گیرم و با توجه به پیشینه‌ش، احتمال زیاد میدم که بره برای ۷۵۰ تا ۸۵۰ دلار. یعنی جاش رو با زیکش عوض می‌کنه. منتها باید مدیریت ریسک کرد و با احتیاط بود. همین.

۰
ALi
۳ هفته قبل

درود خسته نباشید منور اگه اینطور میخات پیش بره خوب قیمتش میره بالا تا حالا خوب تونسته خریدار و فروشنده تحت سلطه خودش قرار بده مثل ارزای دیگه فعلاً هیجانی حرکت نمیکنه اینجوری ادامه بده خیلی برای نوسان گیری خوبه

۱