ارزش بازار: ۲.۵۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۷۳,۵۹۸ تومان
وزیر امور خارجه در آستانه ورود به رم برای آغاز مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا

وزیر امور خارجه در آستانه ورود به رم برای آغاز مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز جمعه به همراه هیات عالی‌رتبه مذاکره‌کننده عازم رم شد تا پنجمین دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا را با میانجی‌گری عمان آغاز کند.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

این دیدار در حالی برگزار می‌شود که تاکنون چهار دور مذاکرات بین مقامات دو کشور انجام شده است. سه دور از این گفت‌وگوها در پایتخت عمان مسقط و یک دور در شهر رم برگزار شده بود. در تمام این نشست‌ها، سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نقش میانجی را بر عهده داشته و زمینه تبادل پیام بین طرفین را فراهم کرده است.

از سوی آمریکا، استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات حضور دارد. هیات ایرانی متشکل از کارشناسان برجسته در زمینه‌های مختلف حقوقی، سیاسی، بانکی و مالی است که نشان‌دهنده ابعاد گسترده موضوعات مورد بحث در این مذاکرات محسوب می‌شود.

در ترکیب هیات ایرانی، مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزارت خارجه، کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه و تعدادی از دیپلمات‌ها و کارشناسان دیگر حضور دارند.

این مذاکرات در شرایطی برگزار می‌شود که روابط دو کشور در دوره ریاست‌جمهوری جدید ترامپ وارد مرحله حساسی شده است. انتخاب رم به عنوان محل برگزاری این دور از مذاکرات می‌تواند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد، چراکه پیش از این نیز یکی از دورهای مذاکرات در این شهر انجام شده بود.

حضور متخصصان بانکی و مالی در هیات ایرانی احتمالاً بر موضوعات مرتبط با تحریم‌ها و مسائل اقتصادی تأکید دارد که همواره یکی از محورهای اصلی اختلافات دو کشور بوده است.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
عرفان بدری
 مشاهده منبع خبر
اقتصادنیوز
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
اطلاعیه مهم برای همه کاربران ارزدیجیتال با توجه به شرایط اخیر و افزایش برخی تخلفات در انجمن، لازم است چند نکته مهم به‌صورت شفاف اعلام شود. هرگونه تبلیغ، فروش یا اشتراک‌گذاری وی‌پی‌ان، کانفیگ، پروکسی، قرار دادن لینک ریفرال صرافی‌ها، یا دعوت کاربران به عضویت در کانال‌ها و گروه‌ها در پیام‌رسان‌هایی مانند بله، روبیکا و موارد مشابه، به‌طور کامل ممنوع است. در صورت مشاهده، حساب کاربری فرد متخلف به‌صورت دائمی مسدود شده و تمامی اطلاعات آن حذف خواهد شد. دلیل این برخورد جدی، جلوگیری از سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران عزیز است. همچنین هرگونه توهین، فحاشی، درگیری‌های لفظی، رفتارهای غیرمحترمانه با گرایش‌های مختلف، یا دامن زدن به اختلافات قومیتی، به هیچ عنوان قابل قبول نیست و منجر به مسدود شدن حساب کاربری خواهد شد. این فضا صرفاً برای تبادل نظر، تحلیل و گفتگو درباره بازار رمزارزها ایجاد شده است. کانال‌های اختصاصی هر ارز باید فقط در ارتباط با همان ارز باشند و استفاده از آن‌ها برای تبلیغ سایر پروژه‌ها یا رمزارزها مجاز نیست. در صورتی که قصد انتشار تحلیل‌های دنباله‌دار یا مفصل را دارید، لطفاً از بخش ایجاد موضوع (تاپیک) در هاب استفاده کنید تا مطالب شما به‌صورت منظم و قابل پیگیری در اختیار سایر کاربران قرار بگیرد. هدف ما حفظ یک فضای سالم، حرفه‌ای و امن برای همه کاربران است. از همکاری شما سپاسگزاریم.
۰
نمایش بیشتر