ارز‌ها: ۳۳,۶۵۷
ارزش بازار: ۲.۹۶۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۱,۹۵۴ تومان
رگولاتور مالی آفریقای جنوبی شرکت میرور تریدینگ را ۷ میلیون دلار جریمه می‌کند

رگولاتور مالی آفریقای جنوبی شرکت میرور تریدینگ را ۷ میلیون دلار جریمه می‌کند

نهاد رگولاتوری بخش مالی FSCA در آفریقای جنوبی که وظیفه تنظیم مقررات را بر عهده دارد، به مدیران شرکت سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال منحل شده میرور تریدینگ اینترنشنال (MTI) خبر داده که قصد دارد آنان را ۷ میلیون دلار جریمه کند. این نهاد در نامه محرمانه‌ای که حالا سر از رسانه‌ها درآورده، به مدیران و کارمندان ارشد این شرکت گفته است که به دلیل مشارکت میرور تریدینگ در فعالیت‌های خلاف قوانین بخش مالی چنین جریمه‌ای برای آنان در نظر گرفته شده است.

گفتنی است که میرور تریدینگ اینترنشنال به کلاهبرداری و اجرای طرح پانزی متهم است و پرونده قضایی آن به یکی از پر حاشیه‌ترین پرونده‌های آفریقای جنوبی تبدیل شده است.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
Bitcoin.com
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب