ارز‌ها: ۳۱,۴۶۵
ارزش بازار: ۲.۸۸۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۸,۷۷۸ تومان

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

ارزهای رمزنگاری شده در در اواخر سال ۲۰۱۷(۱۳۹۶)، به شدت مورد توجه قرار گرفتند و اکثریت فشار بسیاری به آمازون وارد کردند که بیت کوین را بپذیرد، اما من راه حل بسیار اساسی تری را پیشنهاد می کنم.

عصر ارزهای رمزنگاری شده آغاز شده است

امروز با رسیدن بیت کوین به سطح ۷۰۰۰ دلار، حرکت جالبی در حال شکل گیری است. به معنای واقعی کلمه این یک دادخواست برای آمازون است تا انواع ارزهای رمزنگاری شده را بپذیرد.
سال ۲۰۱۷ سال پرباری برای بلاکچین، استارتاپ های عرضه ی اولیه سکه(ICO) و ظهور ارزهای رمزنگاری شده در مسیر اصلی بوده است.
شرکت های بزرگ فناوری، بلاک چین را به عنوان سرویسی در ابر(Cloud) ارائه می دهند و مهمتر این که کشورهای بسیاری اعلام کردند که برای به وجود آوردن نسخه ی ارز رمزنگاری شده پول خودشان برنامه دارند که باید توسط بانک مرکزی خودشان تنظیم شود. بنابراین این کشورها دارای بلاک چین خواهند بود اما نه به صورت غیرمتمرکز:

  • ایران
  • روسیه
  • ژاپن
  • هند
  • اوکراین
  • و احتمالاً چین

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

آمازون، دامنه های مربوط به ارز رمزنگاری شده ی خودش را خریداری کرده است

به دلیل اینکه آمازون امروز، سه دامنه ی مربوط به ارز رمزنگاری شده ی جدید را ثبت کرده است، می توانیم به وضوح شاهد آن باشیم که آمازون در حال حرکت به سوی اتریوم است نه به سوی بیت کوین. سه دامنه ی آمازون عبارتند از:

  1. AmazonEthereum.com
  2. Amazoncryptocurrency. com
  3. Amazoncryptocurrencies.com

به گفته ی سایت Coindesk، آمازون در حال حاضر دارای نام دامنه ی “amazonbitcoin.com” است.
آمازون با ۹۰ میلیون عضو اولیه، که قرار است این تعداد از مشترکین شرکت نت­فلیکس (Netflix) در سال ۲۰۱۸ پیشی بگیرد، برنامه ریزی کرده که بیش از ۴۰% از کل فروش تجارت الکترونیک آمریکا را تشکیل به خود اختصاص دهد و این مقدار در حال رشد است. آمازون بیش از پیش در سرویس ویدئویی آمازون(Amazon Prime Video) سرمایه گذاری کرده و تجارت الکترونیک در بازار به سرعت در حال رشد هند را تصاحب نموده است. هند در فناوری مالی(FinTech) دارای نگاهی آینده نگرانه است و پرداختی های آمازون نیز بر این اساس افزایش پیدا کرده است.

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

اگر آن ها به یک ارز رمزنگاری شده در بلاکچین تبدیل شوند چه می شود؟

این کار اعتماد مصرف کنندگان همیشگی را نسبت به آن ها افزایش خواهد داد

همچنین این کار می تواند جزیی از بانکداری و خدمات مالی باشد، اطلاعاتی که آن ها می خواهند از بهترین مصرف کنندگان خود دریافت کنند.
تبدیل شدن به مشتری محور ترین شرکت، یعنی داشتن جامع ترین اطلاعات بومی برای هر مصرف کننده. با نزدیک شدن شرکت ها به دوران هوش مصنوعی، انجام این کار واقعاً ساده است.

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

آمازون می تواند بانکداری را دچار اختلال کند

آمازون به راحتی می تواند صنعت پرداخت را دچار اختلال کند(بین شرکا اختلاف بیاندازد)، اما می تواند به جای ورود به مؤسسات خدماتی مالی فعلی، به خدمات بانکداری که داده محور و مشتری مدارتر است ورود پیدا کند.
آمازون هم اکنون دارای Amazon Coins است؛ روش دیجیتالی که می تواند برای خرید نرم افزار از کیندل(Kindle) و از درون آن و یا از App store آمازون مورد استفاده قرار گیرد. ارزش ۱۰۰ سکه ی آمازون معادل با ۱.۰۰ دلار برای خرید اپلیکیشن، بازی، و آیتم های درون اپلیکیشن ها می باشد. این نشان می دهد که در حال حاضر، آمازون تمایل به ایجاد اکوسیستم خودش را دارد. شاید یک ارز رمزنگاری شده بر پایه ی آمازون در بلاکچین، بهترین راه برای انجام این کار باشد.
رستوران های آمازون، امکان تحویل غذا را به وجود آورده اند که من فکر می کنم این کلیدِ کار اپلیکیشن و پرداخت آمازون و الکسا(Alexa) باشد که به واسطه ی آن بتوانند در آینده خدمات در خور و شایسته ی نیازهای مصرف کنندگان جدید ارائه دهند. این دقیقاً همان جایی است که ارز رمزنگاری شده ی بومی آمازون می تواند ابتدا در آن جا خرج شود، و در نهایت آن را به تمام خدمات خود بسط دهد.

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

چرا آمازون به یک ارز رزنگاری شده بومی نیاز دارد؟

یک ارز رمزنگاری شده بومی برای آمازون می تواند ارزی باشد که داده ی این شرکت در ارتباط با تمایلات و اولویت های مصرف کننده، خدمات مالی، خدمات مربوط به بهداشت و سلامت و پایگاه داده یک دست مصرف کننده را یکپارچه کرده و در نهایت باعث می شود تا آمازون به یک مُبلغ برتر در جهان تبدیل شوند.
در چنین حالتی، آمازون باید اپلیکیشن های خود و همچنین نسل بعدی این اپلیکیشن ها را فراگیرتر کند، که این ها در واقع همان مهارت های الکسا می باشند. سیستم پرداخت آمازون (Amazon Pay) هم اکنون دارای این مورد می باشد، که در آن مصرف کننده ها می توانند به حساب های کاربری خود پول نقد اضافه کنند و با استفاده از آن پاداش های تشویقی دریافت کنند، که این در واقع یک حساب بانکی در اکوسیستم آمازون است، اما من معتقدم، این کار به اندازه ی کافی تأثیرگذار نخواهد بود و دوام زیادی نخواهد داشت. داشتن ارز رمزنگاری شده بومی می تواند نام تجاری آمازون را به سطح بالاتری ارتقا دهد.
بنابراین از نظر سرعت معاملات، مقیاس و روابط عمومی، داشتن یک ارز رمزنگاری شده بومی در بلاکچین اولین گام آمازون برای ایجاد اختلال در بانکداری سنتی خواهد بود.
با ارائه خدمات بیشتر توسط آمازون، شهروندان می توانند به تدریج درون اکوسیستم آن ها زندگی کنند. در چنین دنیایی، حتی قیمت ها نیز می توانند در نهایت از طریق تحلیل های قابل پیش بینی از شرایط زندگی ما برای رسیدن به تجربه مشتری مطلوب و بهینه، برای مصرف کنندگان مختلف، شخصی سازی شوند. این نوع قیمت گذاری پویا، نه تنها سودآور است، بلکه برای مصرف کنندگان با درآمدهای متفاوت نیز بسیار عادلانه است.
آمازون، Amazon coins را حدود ۴ سال و نیم قبل معرفی کرد و به زودی به سطح بالاتری از فناوری مالی و بانکداری خواهد رفت. در حالی که شایعات فراوانی درباره ی این که آمازون پذیرفته پرداخت ها برحسب بیت کوین صورت گیرد، وجود دارد اما ما باید آن را فقط نمایش کوچکی از یک استراتژی واحد بپنداریم که در آن ارز رمزنگاری شده مرکزی ترین قطعه پازل است.
در حالی که شهرت بیت کوین همچنان رو به افزایش است، احتمالاً آمازون نیز ارز رمزنگاری شده ی منحصر به فرد خودش را ایجاد خواهد کرد تا بدین طریق اعتماد مصرف کنندگانش به این راه حل را تقویت کرده و تعامل خود با مشتریانش را از نظر راحتی، سرعت و بازاریابی خرده فروشی بهبود بخشد. در سال ۲۰۱۸، شاهد آن خواهیم بود که اکثریت شرکت ها، بلاکچین را می پذیرند و وارد جدال ارزهای رمزنگاری شده می شوند و به سرعت سیرتکاملی سیستم های پرداخت طی می شود.

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

آمازون به شدت به یک اپلیکیشن اجتماعی نیاز دارد

 

با توجه به اینکه شرکت هندی Paytm به ۲۰۰ میلیون کاربر دست یافته است و اکنون قابلیت چت را به امکانات خود اضافه کرده است تا مستقیماً واتساپ(WhatsApp) را به مبارزه فراخواند، آمازون باید به این بیاندیشد که چگونه می تواند وی چت (WeChat)، علی پِی(Alipay) و واتساپ را به مبارزه در برابر اپلیکیشن خودش فرابخواند و یا جایگزینی بیابد که تنها با یک اپلیکیشن بتواند کلیه تعاملات اجتماعی و عملکردی آمازون را پوشش دهد. این برنامه احتمالاً، اپلیکیشن چتِ آمازون خواهد بود که هم اکنون با نام اِنی تایم(Anytime) در حال کار بر روی آن است. آمازون به وضوح دچار کمبود اپلیکیشن پیام رسانی که می تواند برای تحریک مصرف کنندگان به استفاده و گذران وقتشان  مورد اتخاذ قرار گیرد.
در حالی که فیسبوک (Facebook) و تنسنت(Tencent) دارای اکوسیستم های تمام اپلیکیشن ها هستند، آمازون باید جای خود را در میدان باز کند و تا پیش از سال ۲۰۲۰ حضور خود در بلاکچین را قطعی کند.
اگر بانک های مرکزی کشورها برای ایجاد ارز رمزنگاری شده ی بدون پشتوانه ی(فیات) خود خیز بردارند، شرکت های فناوری همانند سرزمین های آینده ما خواهند بود. برای آمازون، مایکروسافت، IBM و علی بابا (Alibaba) خیلی منطقی به نظر نمی رسد که بخواهند اجازه دهند راه حل هایی همچون اتریوم (Ethereum) یا NEO به عنوان پلت فرم های قراردادی هوشمند در آینده در بلاکچین سازمانی به کار روند. AWS هم اکنون بلاکچین را به عنوان یک سرویس در cloud ارائه می دهد. با این حال، ما تصور می کنیم که این تازه شروع کار است.

چرا آمازون باید ارز رمزنگاری شده خودش را توسعه دهد؟

آمازون به عنوان بانک برتر در حال ظهور است

به طور قطعی آمازون آماده ی راه اندازی یک بانک برتر است، این که قرار است با چه سرعتی پیش برود یا چه روشی اتخاذ کند در حد حدس و گمان باقی مانده اما شامل ارز رمزنگاری شده ی اختصاصی آمازون خواهد بود که تقریباً تضمین شده و مطمئن است. در مقالات آینده، درباره اینکه آمازون چگونه در بانکداری و سرویس های مالی اختلال ایجاد می کند توضیحات بیشتری خواهم داد.
داشتن ارز رمزنگاری شده ی اختصاصی اولین گام است و ما پیش از سال ۲۰۲۰ چشم انتظار آن هستیم.

 

 

نظر شما در اینباره چیست؟ آیا سال ۱۳۹۷-۲۰۱۸ سالِ بلاکچین و ارزهای رمزگذاری شده آن است؟ آیا مردم و شرکت های خصوصی ایرانی هم میتوانند برای اولین بار همگام با تحولات جهانی قدم بردارند؟ آیا موانعی در این مسیر(قانون، زیرساخت) وجود خواهد داشت؟ نظرات و ایده های خود را با ما در میان بگذارید

 

 

منبع: medium
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
مرتضی علیزاده
مرتضی علیزاده
۶ سال قبل

سلام سوالی که دارم اینه که کشور ما چطور میتونه با این تقیرات هماهنگ بشه تا مردم هم ازقافله عقب نمون

hamed
hamed
۶ سال قبل

سلام
کشور ما در چندین حوزه باید این فناوری رو درک و در جهت بهره برداری از اون قدم برداره
حوزه اول قانون گذاری و عدم برخورد های قهر آمیز و محدود کننده است چون دراین صورت بسیاری از قابلیت های این فناروری ابتر و بلااستفاده خواهد ماند و کشورهای دیگه جای پای خودشون رو تواین زمینه محکم میکنن
حاکمیت باید بدونه که این فناوری هم مثل اینترنت و شبکه های اجتماعی هست و محدود و مسدود کردنش فقط موارد استفاده(با بهتره بگیم مصرف) رو به قول معروف به زیرزمین خواهد برد و چند سال آینده به عنوان مصرف کننده مجبوریم این فناوری را بپذیریم
حوزه دوم متخصصین و به قول معروف گیگ ها هستن که به هیچ عنوان نباید منتظر باشن و باید از همین الان موارد متنوع استفاده اون رو به صورت ملموس در اختیار مردم بذارن
حوزه سوم هم سایت های خبری هستن که باید برای فراگیر شدن و آگاهی اجتماعی تلاش کنن تا مواهب و مزایای این فناوری رو به مردم بشناسونن و هم زمان تلاش کنن تا ایرادات و نقاط منفی که در ذهن مردم و مسئولان هست رو ابهام زدایی بکنن چون ما زخم خورده شرکت هایی مثل گلد کوئست هستیم بخاطر همین امکان داره در این حوزه سوالات زیادی وجود داشته باشه
حوزه آخر هم مردم هستن که باید آگاهی و اطلاعات خودشون رو تو این زمینه افزایش بدن و استفاده از مزایای این فناوری براشون یک خواسته باشه و از حاکمیت، متخصصین و سایت های خبری این خواسته را طلب کنند

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب