ارز‌ها: ۳۲,۰۳۳
ارزش بازار: ۳.۵۹۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۴,۵۶۴ تومان

فیروزآبادی: امیدواریم ارز دیجیتال ملی به زودی اجرایی شود

فیروزآبادی: امیدواریم ارز دیجیتال ملی به زودی اجرایی شود

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: بحث ارز دیجیتال از آن دست مقوله‌هایی است که بازار آن حسابی داغ است اما هنوز درباره آن تصمیم‌های نهایی اتخاذ نشده و امیدواریم به‌زودی اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، «ابوالحسن فیروزآبادی» روز شنبه در حاشیه پنجمین همایش ملی فضای مجازی پاک در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره اینکه ابلاغیه دور دوم حمایت از دو پیام‌رسان داخلی در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت:

ابلاغیه در توافقی بود که پیام‌رسان‌ها و وزارت ارتباطات در مرکز ملی تشکیل جلسه دادند و بر اساس آن مشخص شد وزارت ارتباطات دیتاسنتر بزرگی را در ایستگاه بومهن در اختیارشان قرار داده است.

وی افزود:

مورد دیگر این بود که دو پیام‌رسان را به شبکه مخابرات متصل کنند ولی متأسفانه آمادگی بومهن برای انجام آن کُند است و اتصال به شبکه نیز صورت نگرفته است.

فیروزآبادی در خصوص سیاست‌هایی که برای ارز ملی اتخاذ خواهد شد، گفت:

این طرح در کمیسیون اقتصادی دولت در مرحله نهایی است، در آنجا تقسیم‌کاری صورت گرفته و بخشی از مصوبات آن جلسه که باید بانک مرکزی انجام می‌داد به‌صورت کراود سورسینگ (انبوه سپاری یا جمع سپاری) در سایت انجام دادند که توسط مردم نظرسنجی و تکمیل شود.

فیروزآبادی: امیدواریم ارز دیجیتال ملی به زودی اجرایی شود

او در پایان ابراز امیدواری کرد ارز دیجیتال ملی از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و بورس و اوراق بهادار مورداستفاده قرار بگیرد.

رمز ارز یا ارز دیجیتال (cryptocurrency) یکی از انواع ارز مجازی است که از فناوری رمزنگاری در طراحی آن استفاده شده و معمولاً به‌صورت غیرمتمرکز اداره می‌شود.

ارزهای رمزنگاری شده که پدیده‌ای نوظهور به شمار می‌آیند، می‌توانند مانند سایر ارزهای فیات (بدون پشتوانه) قابلیت مبادله، انجام تراکنش و خرید آنلاین داشته باشند. بیت کوین در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان اولین ارز دیجیتال غیرمتمرکز ایجاد شد و از آن زمان تاکنون ارزهای رمزنگاری شده متعددی ایجاد شده که بسیاری از آن‌ها ارزهای جایگزین بیت کوین نیز نامیده می‌شوند.

ارزهای دیجیتال به صورت غیرمتمرکز کنترل می‌شوند که در مقابل نظام‌های بانکداری متمرکز قرار می‌گیرد؛ غیرمتمرکز سازی در ارزهای دیجیتال از طریق تکنولوژی بلاک چین امکان‌پذیر شده است که خود یکی از انواع دفتر کل توزیع‌شده محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، پنجمین همایش ملی فضای مجازی پاک با رویکرد و شعار «صیانت؛ لازمه توسعه فضای مجازی» و با حضور مسئولان، صاحب‌نظران، اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

رابطه صیانت و توسعه در فضای مجازی، کودک و نوجوانان در فضای مجازی، نقش ویژه پلت فرم‌ها در صیانت و توسعه، دکترین فضای مجازی پاک در آینده‌پژوهی تولید و عرضه خدمات و محتوا از مهم‌ترین محورهای این همایش بود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

3 دیدگاه
سهیل
سهیل
۵ سال قبل

بابا بیخیال هنوز جای خودرو ملی،جستجوگر ملی،ایمیل ملی،شبکه اجتماعی ملی،مسنجر ملی ،اینترنت ملی و...خوب نشده

احمد
احمد
۵ سال قبل

اصلا ارز ملی اگر فقط قابل معامله در داخل باشد که مثل ریال پشیزی نمی ارزد اگر هم قابل معاوضه باشد با مثلا بیت کوین که پس مشکلتان با نظر فقها را چه میکنید. بابا یک چیزی بدید ما هم بزنیم من که اچمز شدم با این صحبتها. پس تکلیف چیست؟ البته فراموش کردم من که مقلد اینها نیستم که. بریم حالشو ببریم.

ممد
ممد
۵ سال قبل

گامی در جهت ونزوئلا شدن از مسئولان ... یعنی خوشم میاد مادورو یک گام برداشته اینا میخوان یک گام جا پاش بذارن

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب