بهترین زمان برای خارج‌شدن از بازار چه موقعی است؟ تحلیل‌گر مطرح پاسخ می‌دهد

بهترین زمان برای خارج‌شدن از بازار چه موقعی است؟ تحلیل‌گر مطرح پاسخ می‌دهد

چارلی برتون (Charlie Burton)، معامله‌گر باسابقه، در تازه‌ترین اظهارنظر خود در مورد چگونگی مدیریت احساساتش در بازار صعودی و اهمیت پایبندی به قوانین معاملاتی صحبت کرده است.

کوین تلگراف در گزارش تازه خود به عملکرد خیره‌کننده قیمت بیت کوین اشاره می‌کند و می‌نویسد که این عملکرد باعث شد تا بسیاری از مخالفان و منتقدان انگشت به دهان بمانند. علاوه بر رسیدن بیت کوین به ۶۴,۸۶۳ دلار، شاهد اوج‌گیری بازار امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و توکن‌های غیرمثلی (NFT) بودیم.

در بازارهای این چنینی، به‌واسطه نوسانات شدید بازار، این احتمال وجود دارد که تنها طی چند ساعت، سرمایه‌های کاربران از چنگشان در بیاید یا روندها تغییر کنند.

چارلی برتون، هم‌بنیان‌گذار شرکت ایزی‌تریدر (Ezeetrader)، معتقد است که هر معامله‌گری باید سلسله‌ای از قوانین را برای خودش تدوین کند و به آنها پایبند باشد. او می‌گوید:

وقتی که احساسات به سراغ ما می‌آیند، باید به این قوانین پایبند باشیم؛ چراکه همه ما اشتباه می‌کنیم و انسان هم موجودی خطاپذیر است، مخصوصاً وقتی که بازار صعودی جلوی چشم‌هایمان باشد.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود:

ما [آدم‌ها] در مواجهه با شرایط مختلف ذاتاً تحت‌تأثیر ترس و طمع‌مان هستیم؛ به همین خاطر به قوانین و چهارچوب‌های ساده‌ای نیاز داریم. تصویرسازی از این قوانین هم تا حد زیادی کمک‌کننده خواهد بود.

به‌گفته وی این قوانین می‌توانند شامل مواردی نظیر درصد ضرر برای تعیین حد ضرر (Stop Loss)، حداکثر سود سبد سرمایه‌گذاری در هر معامله و داشتن مجموعه‌ای از سفارش‌های فروش باشند. برتون در ادامه گفت:

این که با خودتان صحبت کنید خیلی مهم است. [بگویید] اگر الان این معامله را انجام بدهم و آن طور که می‌خواهم از آب در نیاید، آشفته خواهم شد؟ پرسیدن این سؤال باعث می‌شود در معامله‌ای که نباید انجام دهم، وارد نشوم.

آن طور که برتون می‌گوید چنین قوانینی به معامله‌گر کمک می‌کند که تصمیمات درستی برای خروج از بازار بگیرد و همین مسئله باعث می‌شود بهترین زمان برای خروج و برداشت سودش را انتخاب کند.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

4 دیدگاه
بابک زینی زاده
بابک زینی زاده
۳ سال قبل

بسیار عالی

Asoo.as
Asoo.as
۳ سال قبل

عالی🙏

Hope
Hope
۳ سال قبل

تشکر میکنم
مطلب آموزنده ای بود

حسین
حسین
۳ سال قبل

بسیار ساده اما قابل فهم، ظریف و موثر