آمریکا پیشتاز فرصت‌های شغلی مرتبط با بلاک چین!

آمریکا پیشتاز فرصت‌های شغلی مرتبط با بلاک چین!

بر اساس تحقیق دِ نکست‌وب (TNW) که در تاریخ ۸ مارس (۱۷ اسفند) منتشر شد، ایالات متحده در زمینه مشاغل مرتبط با بلاک چین در راس دنیا قرار داشته و پیشرو است.

دِ نکست‌وب (TNW)، برای تهیه این گزارش اطلاعات را از سایت کاریابی گلس‌دُر  (Glassdoor) جمع‌آوری کرده و تمامی فرصت‌های شغلی را که عبارت بلاک چین در آنها به کار رفته بود را در تمام کشورهای دنیا پیدا و بررسی کرده است.

نتایج حاکی از این است که ایالات متحده از نظر مشاغل مرتبط با بلاک چین با داشتن حدود نیمی از ۵,۷۱۱ شغل بلاک چینی که در گلس‌دُر در سطح جهان لیست شده‌اند، پیشرو و پیشتاز است.

رده بعدی متعلق به بریتانیا با ۱,۰۱۵ آگهی فرصت شغلی است و هند با ۲۵۷ پست خالی برای استخدام، رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

در میان رایج‌ترین مشاغل موجود در سایت، «مهندس بلاک چین» بیشترین تعداد را دارد. شغل‌هایی با عنوان «مهندس ارشد نرم‌افزار» و «توسعه دهنده‌ی بلاک چین» به ترتیب در رده دوم و سوم محبوب‌ترین عناوین شغلی هستند.

دِ نکست‌وب (TNW) همچنین لیستی از شرکت‌هایی که فرصت‌های شغلی مرتبط با بلاک چین را ارائه می‌دهند تهیه کرد که در آن شرکت آمریکایی غول فناوری اطلاعات IBM بیشترین تعداد شغل‌های بلاک چینی را ارائه می‌دهد.

در رده‌های بعدی نیز شرکت حسابداری و حسابرسی ارنست و یانگ (Ernest &Young) و شرکت نرم‌افزاری اوراکل (Oracle) قرار دارند.

آمریکا پیشتاز فرصت‌های شغلی مرتبط با بلاک چین!

در میان ده شرکت برتر، تنها سه شرکت فوریس لیمیتد (Foris Limited)، کریپتودات‌کام (Crypto.com) و ویرکس (Wirex) مربوط به ارزهای دیجیتال هستند. استارتاپ ریپل در رتبه ۱۷ام و شرکت فناوری نرم‌افزار بلاک چین، کانسن‌سیس (ConsenSys) نیز در رده ۱۳ام است.

در ماه فوریه، شرکت استخدامی هایِرد (Hired) گزراشی منتشر کرد که نشان می‌دهد که تقاضای جهانی برای مهندسان بلاک چین در طول این سال‌ها ۵۱۷ درصد افزایش یافته است.

از دیگر شاخه‌های مهندسی نرم‌افزار که تقاضا برای آن‌ها حال رشد است، مهندسی امنیت با رشد ۱۳۲ درصدی در رتبه دوم و مهندسی سیستم‌های تعبیه شده با بیش از ۷۶ درصد رشد در جایگاه سوم قرار دارد.

مهندسی بلاک چین همچنین در میان سه شغل مهندسی نرم‌افزار پر درآمد در شهرهای مختلف که در این گزارش پوشش داده شده بودند، باقی ماند.

در همان ماه، کارشناسان و صنعت‌گران در نشست سالانه CIO Network مجله وال‌استریت اظهار داشتند که مقبولیت و پذیرش فناوری بلاک چین هنوز در مراحل اولیه خود است.

به گفته‌ی کریستین موی (Christine Moy)، مدیر اجرایی و رئیس مرکز بلاک چین جی‌پی‌مورگان (JPMorgan)، اگرچه فناوری بلاک چین کاربرد عملی خود را پیدا کرده است اما کاربردهای جدید آن در مقیاس بزرگ استفاده نمی‌شوند.

منبع: cointelegraph
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
حمیدوکیلی
حمیدوکیلی
۵ سال قبل

بابت زحماتی که میکشید خیلی ممنونم اما واقعا کدوم مترجمی کلمه the next we رو هم به فارسی ترجمه میکنه و میشه د نکست وب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد آذرنیوار
محمد آذرنیوار
۵ سال قبل

سلام دوست عزیز معمولا در ترجمه اسم‌ها به املای فارسی نوشته میشن
البته در پاراگراف اول انگلیسیش در پرانتز نوشته شده
ممنون از همراهیتون