وزیر کشور استرالیا: تروریست‌ها از ارزهای دیجیتال برای پوشش فعالیت‌های مجرمانه استفاده می‌کنند!

وزیر کشور استرالیا: تروریست‌ها از ارزهای دیجیتال برای پوشش فعالیت‌های مجرمانه استفاده می‌کنند!

پیتر داتن (Petter Dutton)، وزیر کشور استرالیا در مورد استفاده تروریست‌ها از ارزهای دیجیتال برای «تأمین مالی مأموریت‌های مرگبارشان» هشدار داد.

به گزارش کوین تلگراف، داتن در یکی از اجلاس‌های ضد تروریسم که در شهر ملبورن در تاریخ ۷ نوامبر (۱۶ آبان) برگزار شد گفت که ویژگی ناشناس ماندن ارزهای دیجیتال به ‌تندروها این امکان را می‌دهد که از بررسی‌های امنیتی دقیق در امان بمانند.

طبق اظهارات او، افزایش استفاده از ارزهای دیجیتال، کارت‌های خرید یکبار مصرف، پرداخت‌های آنلاین و پلتفرم‌های تأمین سرمایه جمعی می‌تواند کانال‌های جدیدی را برای تأمین مالی تروریسم، ایجاد کند. داتن افزود:

قابلیت ناشناس ماندن که توسط این فناوری‌ها عرضه می‌شود، این امکان را به تامین‌کنندگان تروریسم می‌دهد که فعالیت‌های خود را پنهان کنند.

داتن رهبری وزارت امور داخلی کشور را بر عهده دارد که مسئول اموری مثل مهاجرت، کنترل مرزها، امنیت داخلی و مدیریت مأمورین قانون است. او در ادامه گفت که به نظرش تمام کشورهای دنیا باید جلوتر از فناوری‌های مالی مدرن حرکت کرده و از تجربیات شرکت‌ها و افراد غیردولتی در این زمینه استقبال کنند.

وزیر کشور استرالیا در ادامه شمشیر انتقادات خود را به سمت بنیادهای خیریه و نهادهای غیرانتفاعی گرفت. او مدعی شد که این نهادها تبدیل به یکی از کانال‌های محبوب تروریست‌ها برای تأمین سرمایه شده‌اند و بسیاری از آن‌ها حتی از این خبر ندارند که تروریست‌ها دارند از آن‌ها سو استفاده می‌کنند.

درخواست اخیر او از فعالان آب و هوایی و گرمایش جهانی برای پرداخت هزینه‌های پلیس برای برخورد با معترضان و مخالفت با قانون حمایت از امداد هوایی، باعث شده بود که انتقادات شدیدی در استرالیا متوجه او شود.

«سیگال مندلکر» (Segal Mandelker)، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در ماه سپتامبر و در نوزدهمین اجلاس سالانه مبارزه با تروریسم، اعلام کرد که ارزهای دیجیتال می‌تواند تبدیل به خط مقدم جنگ علیه تروریسم شود. او افزود:

سازمان‌های تروریستی و حامیان و همفکران آن‌ها همیشه به دنبال راه‌هایی هستند که امکان تامین و انتقال وجوه بدون ترس از ردگیری و شناسایی آن‌ها توسط مأمورین امنیتی را فراهم کند. درست است که اکثر گروه‌های تروریستی هنوز برای انتقال پول از سیستم‌های مالی سنتی استفاده می‌کنند اما استفاده از ارزهای دیجیتال بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی می‌تواند آن را به خط مقدم بعدی ما در جنگ با تروریسم تبدیل کند.

«بنجامین دیوکنو» (Benjamin Diokno)، رئیس بانک مرکزی فیلیپین هم نگرانی‌های مشابهی دارد. او هم ضمن ابراز نگرانی‌های خود در زمینهٔ پتانسیل استفاده از ارزهای دیجیتال برای تأمین مالی تروریسم، خاطرنشان کرد که بانک مرکزی فیلیپین (BSP) به نظارت خود بر استفاده از ارزهای دیجیتال در کشور ادامه خواهد داد.

بانک مرکزی فیلیپین از ابتدای سال ۲۰۱۷ از صرافی‌های داخلی خواسته است درخواست خود را به عنوان شرکت‌های نقل و انتقال پول (به خارج) ثبت کنند و تمهیدات امنیتی را به کار ببرند که قوانین ضد پول‌شویی، مدیریت ریسک و حفاظت از حقوق مشتریان را به‌طور کامل پوشش داده باشد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
محمد مماوی
محمد مماوی
۴ سال قبل

از قیافش معلومه خودش کلی ارز دیجیتال داره---یکی نیست ازش بپرسه گروههای مجرم تا الان با چی کارشونو انجام میدادن ؟ با دلار و یورو -خب چرا واسه دلار و یورو هشدار ندادی؟؟؟

Alidastan
Alidastan
۴ سال قبل

یه نکته خیلی جالب در جبهه گیری کشورهای به اصطلاح پیشرفته تر نسبت به سایرین دیده میشه.
اینکه خیلی نگران پایین کشیده شدن قدرت پولشون هستن.
این نشون میده که واقعیت ارز مجازی چیز دیگه ای هست و‌کاملا میشه روش حساب باز کرد.