ارز‌ها: ۳۱,۴۲۴
ارزش بازار: ۲.۷۲۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۸,۷۴۴ تومان

تلگرام اقدامات حقوقی خود را برای تصاحب نشان تجاری گرام متوقف کرد

تلگرام اقدامات حقوقی خود را برای تصاحب نشان تجاری گرام متوقف کرد

تلگرام از تلاش های حقوقی دوساله خود برای تصاحب نشان تجاری «گرام» (GRAM) منصرف شد؛ اما حالا باید هزینه‌هایی را که متهم برای دفاع از خود انجام داده است، جبران کند.  

به گزارش کوین تلگراف، پیام‌رسان تلگرام به‌صورت داوطلبانه دادخواست خود علیه شرکت لانتا (Lantah LLC) را لغو کرد. این دادخواست به‌علت استفاده شرکت لانتا از نشان تجاری گرام بر روی توکن ارز دیجیتال این شرکت مطرح شده بود.

در همین راستا، چارلز بریر (Charles Breyer) قاضی ناحیه‌ای ایالات متحده حکم داد که تلگرام باید هزینه وکلایی را که شرکت لانتا برای دفاع از خود از سال ۲۰۱۸ استخدام کرده پرداخت کند.

از آنجا که لانتا اسنادی را برای هزینه‌های حقوقی خود ارائه نکرده است، اکنون طرفین باید قبل از اینکه دادگاه مجددا تشکیل جلسه دهد، بر سر مبلغ منصفانه‌ای با یکدیگر مذاکره کنند.

قاضی ضمن پذیرش ملغی‌کردن دادخواست مذکور، این حق را برای تلگرام قائل شد تا مجددا در آینده بتواند ادعاهای خود را نسبت به نشان تجاری گرام مطرح کند. قاضی همچنین درخواست لانتا را برای امکان‌پذیر نبودن طرح مجدد دعوی برای تلگرام، رد کرد.

تلگرام پس از لغو پروژه تون در ماه مه (اردیبهشت) و تسویه‌حساب با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در ماه ژوئن (خرداد)، اقدامات حقوقی خود را در خصوص نشان تجاری گرام متوقف کرد.

تلگرام برنامه‌های خود را برای تأمین مالی شبکه بلاک چینی خود از طریق فروش توکن‌های گرام، از اواخر دسامبر سال ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۶) اعلام کرد. شرکت لانتا که در ماه ژوئن سال ۲۰۱۷ (خرداد۱۳۹۶ ) تأسیس شده است، مدعی است که پیش از تلگرام برنامه‌ریزی برای صدور یک ارز دیجیتال با نام گرام را در دستور کار خود قرار داده است.

علیرغم اینکه لانتا اپلیکیشنی را با نشان تجاری گرام در سال ۲۰۱۸ ارائه کرده است، تلگرام در ماه مه سال ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۱۳۹۷) پس از آنکه موفق به جذب سرمایه ۱.۷ میلیارد دلاری از طریق فروش توکن گرام در یک بازه زمانی سه ماهه شد، علیه لانتا دست به اقدام قانونی زد.

لانتا نیز دادخواست متقابلی را در ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ (خرداد ۱۳۹۷) به دادگاه ارسال کرد و مدعی شد که برای تصاحب نشان تجاری گرام حق تقدم دارد. با این حال، دادگاه درخواست تلگرام را پذیرفت و حکم قرار موقتی صادر کرد تا لانتا نتواند از این نشان تجاری استفاده کند. استدلال دادگاه این بود که تلگرام پیش از لانتا از نشان تجاری گرام برای محتوای تجاری خود استفاده کرده است.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

11 دیدگاه
ع م
ع م
۴ سال قبل

من یه سوال دارم، تلگرام که هیچ درآمدی مثل فیسبوک و توییتر نداره، اون ارز گرامشم که از هم پاشید، در راه رضای خدا و بنده هم که کار نمیکنه، پس از کجا هزینه سرورهای عظیمش رو تهیه میکنه؟ فروش اطلاعات مردم؟!!!!

amir
amir
۴ سال قبل
پاسخ  ع م

تلگرام اگه فروش اطلاعات مردم رو انجام میداد که العان توی ایران فیلتر نبود....التماس تفکر

amir
amir
۴ سال قبل
پاسخ  amir

منظورم " انجام نمیداد بود " اشتباه تایپی شد سروران

amir
amir
۴ سال قبل
پاسخ  amir

خاستم بنویسم اگر " انجام نمیداد" نه اینکه میداد . اشتباه تایپی ‌بود دوستان هم غلط برداشت کردند

مهرداد
مهرداد
۴ سال قبل
پاسخ  amir

تلگرام خیلی رو امنیتش تاکید میکنه و واقعا هم امن هست.
اما چیزی که هست سورسش بسته هست و هیچ تضمینی نیست که پشت پرده گاهی یه کارایی انجام نده، اما مثل واتس آپ نیست که با یه درخواست دولتی راحت به این کار تن بده، هر کسی یه قیمتی داره.

ناشناس
ناشناس
۴ سال قبل
پاسخ  amir

شما هنوز قضیه هات گرام و تلگرام طلایی رو نمیدونید نه؟ حتما سرچش کن بخونش . تلگرام دسترسی به اطلاعات کاربران رو به این دو شرکت که تحت پشتیبانی رسمی وزارت ارتباطات بودند رو داده بود، اون زمانیکه تلگرام فیلتر بود این دو نسخه دسترسی یوزر رو بدون فیلترشکن فراهم میکردند. چرا تلگرام به دو شرکت تحت پشتیبان دولــت اجازه دسترسی به اطلاعات کاربران رو داده بود؟ همین چند وقت پیش بخاطر گاف یکی از این شرکت ها اطلاعات 42 میلیون کاربر ایرانی به بیرون درز کردش که نشون میداد اینها تمام اطلاعات کاربران رو داشتند. خلاصه بگم اینا همش بازی زرگری هستش.

دیرین
دیرین
۴ سال قبل
پاسخ  amir

اخوی اون "الان" هستش. جوری هم میگی قیلتر هستش انگار قفل بانک مرکزی سوئیس روش زدند دیگه الان بچه 5 ساله هم میدونه قیلترشکن چطور کار میکنه و از کجا میشه گرفت. خیلی از این قیلترشکن ها و پروکسی ها محصول داخلی هستش.

ع م
ع م
۴ سال قبل
پاسخ  amir

قبل از اینکه التماس کسی کنی، بهتر خودت اول از اون عقل و فهم که میگی استفاده کنی. عقل و منطق میگه وقتی یه شرکت به این بزرگی که خدمات رایگان میده و این همه هزینه می‌کنه و هیچ فعالیت تجاری ندارم یه جای کارش میلنگه، هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره، یه خورده گوگل میکردی میفهمیدی که تو خیلی از کشورها این موضوع مطرح که تلگرام درآمد مشکوک داره، حالا ربطی ندارد که به دولت ایران میده یا نه نداره. اگه یخوره فکرتو بکار مینداختی یادت میومد زمانی که تلگرام فیلتر نبود این پاول دورف چند بار با مقامات ایران ملاقات داشته حالا به هر دلیلی توافقات انجام نشد و فیلتر شد.التماس تفکر

محمد
محمد
۴ سال قبل
پاسخ  ع م

تمام شرکت های دنیا که خدمات رایگان میدن همچین شرایطی دارن . مثلا واتس اپ هم همینطور هست . حتی برنامه های ایرانی هم همینطور هستن . اطلاعات یک شخص به صورت تنهایی شرایط حریم شخصی رو نابود میکنه . اینا این کارو نمیکنن . اینا اطلاعات کلی رو بررسی و نتیجه نهایی میدن . برای مثال به فلان شرکتتجاری میگن که ۳۰ درصد مردم به دلیل رنگ محصولت از محصولت خرید نمیکنن . این یه مثال هست .

سامان
سامان
۴ سال قبل
پاسخ  ع م

پولی که از فروش vk دراوردن رو خرج میکنن هنوز

علی
علی
۴ سال قبل
پاسخ  سامان

میشه بیشتر توضیح بدین ؟