ارزش بازار: ۲.۵۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۷۷,۴۸۹ تومان

فوری/ ایرانی‌ها حق شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال تلگرام را ندارند !

فوری/ ایرانی‌ها حق شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال تلگرام را ندارند !

به گزارش روزنامه روسی RBC، افرادی که در فهرست تحریم‌های بین‌المللی هستند و شهروندانی که در مناطق تحت تحریم زندگی می‌کنند، از شرکت در پیش فروش توکن های تلگرام منع می‌شوند.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

طبق گفته RBC که ادعا می‌کند نسخه‌ای از قرارداد صادر شده تلگرام به خریداران خصوصی را دارد، هر شخصی که در فهرست تحریم‌های ایالات متحده، بریتانیا، اتحادیه اروپا یا شورای امنیت سازمان ملل متحد باشد، مجاز به شرکت در هیچ دوره از پیش فروش توکن های تلگرام نیست.

این محدودیت همچنین شامل بستگان افراد تحریم شده و ساکنان مناطق تحت تحریم، از جمله کریمه، کوبا، ایران، کره شمالی و سوریه می‌شود.

فوری/ ایرانی‌ها حق شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال تلگرام را ندارند !
بر اساس گزارش RBC، یکی از شرکت کنندگان روسی پیش فروش خصوصی، و مدیر ارشد یکی از صندوق‌های سرمایه گذاری، محتوای این خبر را تأیید کرده‌اند.

سرویس پیامرسان تلگرام قصد راه اندازی بزرگ‌ترین ICO تاریخ ارزهای دیجیتال را دارد.

تلگرام پیش از این در یک پیش فروش خصوصی ۸۵۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد و گفته می‌شود که در دومین پیش فروش خصوصی هم به همین اندازه سرمایه جذب خواهد کرد.

همچنین بخوانید: همه چیز درباره ارز دیجیتال تلگرام

در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد کاربران پیامرسان تلگرام، ایرانی هستند.

در حالی که همه کاربران ایرانی علاقه‌مند به ارزهای دیجیتال، منتظر شروع پیش فروش عمومی بودند، خبر این روزنامه روسی همه را به شوک فرو برد.

 

منبع: cointelegraph
ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
اطلاعیه مهم برای همه کاربران ارزدیجیتال با توجه به شرایط اخیر و افزایش برخی تخلفات در انجمن، لازم است چند نکته مهم به‌صورت شفاف اعلام شود. هرگونه تبلیغ، فروش یا اشتراک‌گذاری وی‌پی‌ان، کانفیگ، پروکسی، قرار دادن لینک ریفرال صرافی‌ها، یا دعوت کاربران به عضویت در کانال‌ها و گروه‌ها در پیام‌رسان‌هایی مانند بله، روبیکا و موارد مشابه، به‌طور کامل ممنوع است. در صورت مشاهده، حساب کاربری فرد متخلف به‌صورت دائمی مسدود شده و تمامی اطلاعات آن حذف خواهد شد. دلیل این برخورد جدی، جلوگیری از سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران عزیز است. همچنین هرگونه توهین، فحاشی، درگیری‌های لفظی، رفتارهای غیرمحترمانه با گرایش‌های مختلف، یا دامن زدن به اختلافات قومیتی، به هیچ عنوان قابل قبول نیست و منجر به مسدود شدن حساب کاربری خواهد شد. این فضا صرفاً برای تبادل نظر، تحلیل و گفتگو درباره بازار رمزارزها ایجاد شده است. کانال‌های اختصاصی هر ارز باید فقط در ارتباط با همان ارز باشند و استفاده از آن‌ها برای تبلیغ سایر پروژه‌ها یا رمزارزها مجاز نیست. در صورتی که قصد انتشار تحلیل‌های دنباله‌دار یا مفصل را دارید، لطفاً از بخش ایجاد موضوع (تاپیک) در هاب استفاده کنید تا مطالب شما به‌صورت منظم و قابل پیگیری در اختیار سایر کاربران قرار بگیرد. هدف ما حفظ یک فضای سالم، حرفه‌ای و امن برای همه کاربران است. از همکاری شما سپاسگزاریم.
۰
نمایش بیشتر