ارز‌ها: ۳۱,۳۹۳
ارزش بازار: ۲.۴۹۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۹,۷۴۲ تومان

سودهای چند هزار درصدی معامله‌گران خوش‌شانس میم کوین‌ها چقدر واقعیت دارد؟

سودهای چند هزار درصدی معامله‌گران خوش‌شانس میم کوین‌ها چقدر واقعیت دارد؟

بازار میم کوین‌ها بازار بسیار عجیبی است. روزی را نمی‌توانید پیدا کنید که اخباری از سود چند هزار درصدی یک معامله‌گر خوش‌شانس در آن نباشد. ولی واقعیت پشت این سودهای هنگفت تا حد زیادی با چیزی که می‌بینیم متفاوت است.

فراموش نکنید که طبق آمارهای کوین‌پاپریکا (CoinPaprika)، چیزی در حدود ۹۷ درصد میم کوین‌های بازار شکست می‌خورند. شکست به معنای آن نیست که ۱۰ درصد یا ۲۰ درصد از ارزششان را از دست بدهند، بلکه به معنای آن است که پول سرمایه‌گذاران صفر می‌شود!

بیشتر بخوانید: میم کوین (Memecoin) چیست؟

این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که پشت پرده جذابیت‌های سودهای چند برابری در بازار میم کوین‌ها، اتفاقاتی است که شاید اخباری از آنها منتشر نمی‌شود و همیشه اخبار جذاب و موفقیت‌هاست که سر از وب‌سایت‌های خبری در می‌آورند.

سودهای چند هزار درصدی معامله‌گران خوش‌شانس میم کوین‌ها چقدر واقعیت دارد؟
لیست دسته‌بندی ارزهای دیجیتال – میم کوین‌ها بیشترین تعداد توکن را دارند!

پیش از خواندن ادامه مطلب بیایید چند تیتر محبوب خبری را مرور کنیم:

  • معامله خوش شانس ۱۰۰ دلار را به ۴۰ میلیون دلار تبدیل کرد!
  • یک تریدر با معامله میم کوین شبکه سولانا ۱۴ هزار درصد سود کرد!
  • اگر ۲ دلار شیبا اینو می‌خریدید، الان میلیونر شده بودید!

چه چیزی موفقیت میم کوین‌ها را تضمین می‌کند؟

همیشه تنها با نگاه‌کردن به آمارها، کندل‌ها و تغییرات قیمتی نمی‌شود ارزش یک دارایی را تعیین کرد؛ یعنی با نگاه‌کردن به روند صعودی شیبا اینو، دوج کوین و پپه نمی‌توان نتیجه گرفت که هر میم کوین جدیدی قابلیت تبدیل‌شدن به یکی از این ارزها را دارد.

به هر پروژه موفق میم کوینی که نگاه بی‌اندازیم یک اتفاق منحصربه‌فرد را خواهیم دید. مثلاً شیبا اینو، بونک و فلوکی اکوسیستمی پیرامون توکن‌های خود ساخته‌اند و این موضوع باعث شده تا به نمونه‌های موفق تبدیل شوند. از سوی دیگر، پروژه‌هایی مثل دوج کوین با تکیه بر قدرت طرفداران و جامعه‌شان سر و صدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین میم کوین سال ۲۰۲۴ چیست؟ لیست بهترین میم کوین ها

توکنومیکس یا اقتصاد توکنی هم عامل دیگری است که باعث موفقیت برخی از میم کوین‌ها می‌شود. به‌عنوان مثال توکن بونک ۴۰ درصد از عرضه خود را به‌عنوان مشوق جامعه خود در اختیارشان قرار می‌دهد و همین موضوع باعث می‌شود تعامل افراد با توکن بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: دیفای (DeFi) چیست؟

اتفاقات این چنینی با تلفیق عواملی مثل بهره‌گیری از قدرت دیفای (DeFi) باعث می‌شود یک میم کوین جزو ۳ درصد میم کوین‌های موفق باشد. به طور کلی می‌توان عوامل موفقیت میم کوین‌ها را در فهرست زیر خلاصه کرد:

  • شفافیت پروژه
  • جامعه پیرامون پروژه
  • هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت
  • اکوسیستم توکن
  • توکنومیکس

ساختن یک میم کوین مثل آب خوردن است!

ساختن یک میم کوین کار خیلی سختی نیست! اگر هیچ چیزی از ساخت توکن هم ندانید می‌توانید در عرض چند روز یک میم کوین بسازید. ساخت حساب‌های توییتری و تلگرامی هم که کار خیلی سختی نیست و حتی می‌توانید پیش از عرضه توکن روی این موارد کار کنید!

ولی قرار نیست توکنی که شما می‌سازید دوج کوین بعدی بازار باشد! تقریباً با قطعیت می‌توان گفت که پروژه‌های شما در بهترین حالت یک تجربه بامزه برایتان باشد و هیچ آورده مالی برایتان نخواهد داشت!

نقش شبکه‌های اجتماعی در موفقیت میم کوین‌ها

شبکه‌های اجتماعی‌ای مثل ایکس یا همان توییتر سابق و تیک تاک اصلی‌ترین محل برای تبلیغ میم کوین‌های تازه‌وارد و حتی قدیمی بازار هستند. یک توییت ساده از ایلان ماسک می‌تواند قیمت میم کوینی که حتی اسمش را هم نشنیده‌اید، چند برابر کند.

ولی این فقط بخش جذاب داستان ماست! همان طور که یک توییتر قیمت را چند برابر می‌کند، یک کامنت ساده زیر همین پست‌ها می‌تواند در عرض چند دقیقه روند صعودی را به یک روند نزولی تبدیل کند.

طی ماه‌های اخیر تیک تاک هم به یک پلتفرم محبوب برای تبلیغ‌کنندگان میم کوین‌ها تبدیل شده‌اند. چالش‌های تیک تاکی کاربران را تشویق به خرید یک توکن خاص می‌کنند و همین چالش ساده قیمت یک دارایی را در کوتاه‌مدت با نوسان‌های شدید مواجه می‌کند.

بازار میم کوین‌ها مثل آب خوردن دستکاری می‌شود

فعالیت بالای جامعه یک میم کوین همیشه اتفاق خوبی نیست. در واقع این فعالیت‌ها یک شمشیر دو لبه هستند. در بازار میم کوین‌های جدید ارزش بازار کم است و این موضوع به معنای آن است که یک هولدر بزرگ می‌تواند حجم بالایی از ارزش بازار را در اختیار داشته باشد.

حالا فرض کنید همین هولدر بزرگ با وارد کردن مبلغ نسبتاً بالا، باعث نوسانات صعودی می‌شود، صحبت‌ها پیرامون توکن بالا می‌گیرد و محبوبیت آن در کوتاه‌مدت زیاد می‌شود. هولدر بزرگ حالا همه توکن‌هایش را می‌فروشد و این آدم‌ها عموماً همان تریدرهای خوش شانسی هستند که تیتر اخبار را اشغال می‌کنند! در این زمان شما ماندید و توکنی که ارزشش به سمت صفر میل می‌کند.

در این میان نباید از اسکم‌ها و راگ پول‌ها هم غافل شد. آمارها نشان می‌دهد که چیزی بیش از ۵۵ درصد میم کوین‌های بازار درگیر کلاهبرداری و فعالیت‌های مجرمانه هستند.

میم کوین‌های بلاک چین بیس و اتریوم بیشترین آمارهای کلاهبرداری‌های میم کوین‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و به‌عنوان افرادی که میم کوین معامله می‌کنید، باید حواستان به آنها باشد.

آیا سودهای چند هزار درصدی میم کوین‌ها دروغ است؟

نه؛ دروغ نیست! ولی درست هم نیست! در دنیای بلاک چین هر چیزی قابل ره‌گیری است. شما می‌توانید به‌سادگی ته و توی قضیه را در بیاورید و ببینید آیا فلان معامله‌گر واقعاً ۱۰۰ دلار را به ۱ میلیون دلار تبدیل کرده است یا نه.

داستان کمی پیچیده‌تر از این صحبت‌هاست. خیلی اوقات یک نفر پشت نوسانات عجیب و غریب میم کوین‌ها نیست و ممکن است یک تیم، یک شرکت یا حتی یک صرافی پشت این اتفاقات باشند و با ایجاد سر و صدای بیشتر، نوسانات را بیشتر کنند.

نتیجه‌گیری

بازار میم کوین‌ها، به‌خصوص میم کوین‌های تازه، به‌شدت پرریسک و پرنوسان هستند. تکرار می‌کنیم که ۹۷ درصد پروژه‌های میم کوینی در سال اول بعد از عرضه شکست می‌خورند و از میان می‌روند.

در این میان پروژه‌هایی هم پیدا می‌شود که مثل شیبا اینو،‌ فلوکی و دوج کوین در میان جامعه ارزهای دیجیتال مقبولیت پیدا می‌کنند، ولی همیشه داستان از این قرار نیست!

یادتان باشد که پیش از خرید و فروش هر دارایی در دنیای میم کوین‌ها، با منطق عمل کنید و درگیر هیجانات لحظه‌ای نشوید. 

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

1 دیدگاه
حاصل یوسفی
حاصل یوسفی
۲ هفته قبل

خیلی وقت پیش توی صرافی هات بیت ارزی بود به اسم کوآک همین الان هم هستش. من یه دلار ازش خریدم تقریبا توی یک ماه 20 هزار درصد رشد کرد, دقیقا در اوج قیمت رفتم و دیدم یه دلار شده دقیقا 100 دلار . اما چیز عجیب این بود که طمع کردم و نفروختم توی دو سه روز با مغز اومد پایین انگار منتظر بود من ببینمش چون قبلش اصلا نمیدونستم اینقدر رشد کرده خلاصه شد 10 دلار.. یه واقعیتی که من از تجربه خودم دارم اینه که شما هر چی بیشتر سود میکنی میل به فروشت کم میشه و هر وقت در ضرر میری میل به فروشت بیشتر میشه