ارزش بازار: ۲.۵۸۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۶۹,۹۱۷ تومان

پلیس: تیم ارز دیجیتال تقلبی «دریک» دستگیر شدند؛ کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد تومانی!

پلیس: تیم ارز دیجیتال تقلبی «دریک» دستگیر شدند؛ کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد تومانی!

پلیس امنیت اقتصادی ناجا گروهی را به جرم سوءاستفاده از یک ارز دیجیتال تقلبی در کلاهبرداری از مردم دستگیر کرد. به گفته مقامات نیروی انتظامی، این گروه ۱۵۰ میلیارد تومان از قربانیان خود کلاهبرداری کرده است.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از ایرنا، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی ناجا با رصد و پایش اطلاعاتی فضای مجازی، یک شبکه سازمان‌یافته را که با فروش رمزارز غیرقانونی «دریک» اقدام به اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور کرده بودند، شناسایی و اعضای اصلی آن را دستگیر و این شبکه را متلاشی کردند.

این کارآگاهان با انجام این مأموریت مهم که با هماهنگی دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی صورت گرفت، ضمن دستگیری اعضای اصلی شبکه، بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان وجوه دریافتی از مردم را در حساب‌های متهمان کشف و برای جلوگیری از خروج وجوه مذکور به خارج از کشور حساب‌های آنها را مسدود کردند.

گفتنی است وجوه توقیف‌شده مربوط به ۱,۷۱۵ نفر بوده که اقدام به خرید رمزارز مذکور کرده بودند.

نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
اطلاعیه مهم برای همه کاربران ارزدیجیتال با توجه به شرایط اخیر و افزایش برخی تخلفات در انجمن، لازم است چند نکته مهم به‌صورت شفاف اعلام شود. هرگونه تبلیغ، فروش یا اشتراک‌گذاری وی‌پی‌ان، کانفیگ، پروکسی، قرار دادن لینک ریفرال صرافی‌ها، یا دعوت کاربران به عضویت در کانال‌ها و گروه‌ها در پیام‌رسان‌هایی مانند بله، روبیکا و موارد مشابه، به‌طور کامل ممنوع است. در صورت مشاهده، حساب کاربری فرد متخلف به‌صورت دائمی مسدود شده و تمامی اطلاعات آن حذف خواهد شد. دلیل این برخورد جدی، جلوگیری از سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران عزیز است. همچنین هرگونه توهین، فحاشی، درگیری‌های لفظی، رفتارهای غیرمحترمانه با گرایش‌های مختلف، یا دامن زدن به اختلافات قومیتی، به هیچ عنوان قابل قبول نیست و منجر به مسدود شدن حساب کاربری خواهد شد. این فضا صرفاً برای تبادل نظر، تحلیل و گفتگو درباره بازار رمزارزها ایجاد شده است. کانال‌های اختصاصی هر ارز باید فقط در ارتباط با همان ارز باشند و استفاده از آن‌ها برای تبلیغ سایر پروژه‌ها یا رمزارزها مجاز نیست. در صورتی که قصد انتشار تحلیل‌های دنباله‌دار یا مفصل را دارید، لطفاً از بخش ایجاد موضوع (تاپیک) در هاب استفاده کنید تا مطالب شما به‌صورت منظم و قابل پیگیری در اختیار سایر کاربران قرار بگیرد. هدف ما حفظ یک فضای سالم، حرفه‌ای و امن برای همه کاربران است. از همکاری شما سپاسگزاریم.
۰
uwgmyxl
uwgmyxl
۴ سال قبل

اینده bixb هم همینه

۰
uwkdmgu
uwkdmgu
۴ سال قبل

شرکتهای جمعی هستن خرید نکنید کلاه برداریه

۰
ujcsign
ujcsign
۴ سال قبل

در کشوری که مردمانش عصا از کور میدزدند من ساده دل عاشق محبت جستجو کردم . اون از کریپتولند که هنوز درش تخته هستش و اینم از این .

۰
ugnqnmr
ugnqnmr
۴ سال قبل

درود بهشون ، نزاشتن حق مردم رو کلاهبردارا بخورن

۰
نمایش بیشتر