پاراگوئه هم برای پذیرش بیت کوین به‌عنوان پول آماده می‌شود

پاراگوئه هم برای پذیرش بیت کوین به‌عنوان پول آماده می‌شود

پس از تصمیم السالوادور برای پذیرش بیت کوین به‌عنوان پول قانونی در ماه گذشته میلادی، قانون‌گذاران دیگر کشورهای منطقه آمریکای لاتین نیز از این راهبرد تأثیر پذیرفته‌اند و اکنون اعضای کنگره پاراگوئه آماده می‌شوند تا این هفته قانون مشابهی را در حوزه ارزهای دیجیتال بررسی کنند.

به گزارش کوین تلگراف، کارلیتوس رخالا (Carlitos Rejala) و سناتور فرناندو سیلوا فاچتی (Fernando Silva Facetti)، دو عضو کنگره پاراگوئه، قصد دارند روز چهارشنبه ۱۴ ژوییه (۲۳ تیر) یک طرح قانونی پیرامون بیت کوین به کنگره این کشور ارائه کنند؛ اقدامی که حاکی از اصرار قانون‌گذاران در تدوین یک راهبرد منسجم پیرامون دارایی‌های دیجیتال است.

رخالا که عضو مجلس نمایندگان پاراگوئه است، روز جمعه در پیامی توییتری با بیان اینکه قصد او متحدکردن پاراگوئه است، افزود که به همراه همکاران قانون‌گذارش در حال برنامه‌ریزی برای ارائه «یک غافل‌گیری بزرگ برای پاراگوئه و جهان» هستند.

او در پیام خود نوشت:

من برای متحدکردن پاراگوئه اینجا هستم. به‌همین خاطر با سناتور فرناندو سیلوا فاچتی تصمیم گرفتیم که با هم طرح بیت کوین را در روز چهارشنبه ارائه کنیم. به گوش باشید، چون یک غافل‌گیری بزرگ برای پاراگوئه و جهان در راه است. اتفاقی عظیم در پیش است.

اگرچه رخالا مشخص نکرد که این طرح قانونی چه مفادی دارد، اما برخی از قانون‌گذاران پاراگوئه می‌خواهند در قانونی‌کردن بیت کوین از السالوادور پیروی کنند. رخالا روز سه‌شنبه هفته گذشته نیز در توییتر خود اطلاع داده بود که دارایی‌های دیجیتال، بخشی از «یک پروژه مهم برای پیشروکردن پاراگوئه در جهان» خواهند بود.

طبق گفته‌های قبلی رخالا، طرح قانونی جدید تدابیری را برای تبدیل‌کردن پاراگوئه به یک مرکز پیشرو برای سرمایه‌گذاران خارجی و کسب‌وکارهای مرتبط با ارزهای دیجیتال و شاید حتی استخراج‌کنندگان بیت کوین ارائه خواهد کرد. احتمالاً مفادی برای پذیرش بیت کوین به‌عنوان ارز قانونی نیز در این طرح قرار خواهد گرفت.

رخالا نیز مانند سایر قانون‌گذاران آمریکای لاتین از چشم‌های لیزری در عکس پروفایل خود در توییتر استفاده کرده است. این کار روشی نمادین برای نشان‌دادن خوش‌بینی و دید مثبت درباره بیت کوین است.

آمریکای لاتین به‌دلیل فشارهای اقتصادی و مالی منطقه‌ای، به‌ویژه در کشورهایی مانند آرژانتین، ونزوئلا و مکزیک، به‌ کانونی بالقوه برای پذیرش ارزهای دیجیتال تبدیل شده است.

پیش‌تر نیز گزارش شده بود که آمریکای لاتین اکنون میزبان دست‌کم دو «تک‌شاخ» در حوزه ارزهای دیجیتال است. تک‌شاخ اصطلاحی در بازارهای مالی است که برای توصیف استارتاپ‌هایی با ارزش یک میلیارد دلار یا بیشتر به‌کار می‌رود.

یکی از این دو تک‌شاخ، شرکت تو تی‌ام گروپ (2TM Group) است. تو تی‌ام گروپ شرکت مادر صرافی ارز دیجیتال برزیلی مرکادو بیت کوین (Mercado Bitcoin) است که به‌تازگی یک دوره جذب سرمایه ۲۰۰ میلیون دلاری را به همراه سافت‌بنک (SoftBank) تکمیل کرده و ارزش کل آن به ۲.۱ میلیارد دلار رسیده است. دیگری صرافی ارز دیجیتال مکزیکی بیتسو (Bitso) است که پس از اتمام دوره جدید جذب سرمایه خود (که جذب سرمایه سری C نام داشت)، ۲.۲ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

9 دیدگاه
فرداد فردادی
فرداد فردادی
۳ سال قبل

بقول عزیزی، جنگ جهانی سرمایه با مرکزیت بیت کوین محتمل بنظر میرسه

Juventus
Juventus
۳ سال قبل

بزرگوار ۲۱ میلیون بیتکوین بیشتر استخراج نمیشه چطور هر ایرانی یکی داشته باشه وقتی جمعیت ما ۸۰ میلیونه؟

یه آدم
یه آدم
۳ سال قبل
پاسخ  Juventus

:))))))))))))))))))))))

امیر
امیر
۳ سال قبل

شاید اینجا افراد متعصب زیاد باشه ولی با این کار قطعا این کشور ها مستعمره خواهند شد نه به دست کشورها بلکه به دست ثروتمندانی که به انها نهنگ میگوییم

مهدی بدری بلقان
مهدی بدری بلقان
۳ سال قبل

جمعیت ۷ میلیونی پاراگویه می تونه کمک پ جرقه ای در بلند مدت برای کشور های همسایه باشه

Kamran
Kamran
۳ سال قبل

ای کاشک هر ایرانی حداقل یه دونه بین کوین داشته باشه🤲🏼

مهدی
مهدی
۳ سال قبل
پاسخ  Kamran

سلام استاد سیگنال خرید و فروش هم میدین؟😐بگو جزیره کیش لاقل بگیم ارع میرسه واسه هر نفر اضافم میمونه چند تا اونم واسه ساتوشی و یه مقدارم اونی که گم کرده داره دنبال زباله ها میگرده.اخه مگه دوج کوینه😭😭😭

One
One
۳ سال قبل
پاسخ  Kamran

:)) :((

sas
sas
۳ سال قبل
پاسخ  Kamran

کم نباشه دکتر