ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۲۰ تومان

پاراگوئه به دنبال ساخت بزرگترین فارم استخراج بیت کوین در جهان

پاراگوئه به دنبال ساخت بزرگترین فارم استخراج بیت کوین در جهان

بنابر اعلام دولت پاراگوئه، بنیاد فناوری بلاک چین که با نام بنیاد کامنز (Commons) نیز شناخته می‌شود و از زمان تأسیس خود در کره جنوبی فعالیت کرده، به دنبال انجام پروژه‌ای عظیم تحت عنوان راه‌اندازی بزرگ‌ترین فارم استخراج بیت کوین و صرافی ارزهای دیجیتال در جهان است.

جالب است بدانید که کشور پاراگوئه یکی از قطب‌های انرژی تجدیدپذیر است. تمامی انرژی الکتریکی تولیدشده در این کشور، از طریق نیروگاه‌های برق-آبی توسعه داده شده در سدها تولید می‌شود. نیروگاه ایتایپو (Itaipu) در این کشور، مهم‌ترین نیروگاه برق-آبی جهان با تولید سالیانه‌ بالغ بر ۱۰۳ ترا وات است. تنها ۲۰ درصد از انرژی تولیدشده در داخل این کشور مصرف‌شده و مازاد آن، به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

پاراگوئه به دنبال ساخت بزرگترین فارم استخراج بیت کوین در جهان

مهم‌تر از همه آنکه، شبکه برق پاراگوئه ملی شده و بنیاد کامنز قراردادی را با دولت نهایی کرده است که طبق مفاد آن، حداقل به مدت ۵ سال از برقی با نرخ رقابتی بهره‌مند خواهد شد. این نرخ، در حدود ۸۰ درصد ارزان‌تر از همه قراردادهایی است که این بنیاد در کشور کره جنوبی داشته است.

علاوه بر آن، دولت پاراگوئه پنج قطعه زمین با مجموع مساحت در حدود ۵۰ هزار مترمربع را برای راه‌اندازی پروژه ای تحت عنوان «غاز طلایی» اختصاص داده است. پروژه‌ی غاز طلایی مربوط به بزرگ‌ترین صرافی و تشکیلات استخراج بیت کوین خواهد بود که دنیا تا به این لحظه به خود دیده است.

آیا قانون اساسی از ارزهای دیجیتال حمایت می‌کند؟

بنیاد کامنز قصد دارد تا هزینه لازم برای توسعه این پروژه را از طریق جذب سرمایه به شیوه‌‌ی عرضه‌ اولیه‌ سکه (ICO) انجام دهد و نام عرضه اولیه صرافی (IEO) را برای آن انتخاب کرده است. به صاحبان توکن‌ها، ۳۰ درصد سود حاصل از ماینینگ و ۷۰ درصد سود روزانه صرافی تعلق خواهد گرفت که به‌وسیله توکن «میکرو بیت کوین» به سهامداران پرداخت می‌شود. این توکن کمتر شناخته شده‌ای است که در چندین صرافی، بر پایه دلار مبادله می‌شود.

پاراگوئه به دنبال ساخت بزرگترین فارم استخراج بیت کوین در جهان

«هیگو ولاسکوئز مورنو» معاون رئیس‌جمهور پاراگوئه در گزارشی مطبوعاتی اعلام کرد:

دولت پاراگوئه به‌ صورت فعال از پروژه غاز طلایی که متعلق به بنیاد کامنز است، حمایت خواهد کرد و از طریق بازبینی قانون اساسی، معافیت‌های مالیاتی را برای این بنیاد قایل می‌شود.

آخرین قسمت نقل‌قول مورنو بسیار مهم است. اگر این موضوع حقیقت داشته باشد که پارلمان پاراگوئه، اصلاحیه قانون اساسی در جهت ارائه معافیت‌های مالیاتی تصویب کند و یا حتی ارزهای دیجیتال و وضعیت حقوقی آنها را به رسمیت شناخته باشد، پیشرفت بزرگی در سطح بین‌المللی برای ارزهای دیجیتال محسوب می‌گردد.

در زمان نگارش این مطلب، هنوز هیچ جدول زمانی برای توسعه عرضه اولیه توکن و پروژه مشخص نشده است. در صورت انتشار خبر‌های بیشتر از این پروژه، اطلاع‌رسانی در این مورد انجام خواهد شد.

منبع: ccn
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب