مدیرعامل توانیر: طرح «برق امید» فرصتی برای استخراج ارزهای دیجیتال است

مدیرعامل توانیر: طرح «برق امید» فرصتی برای استخراج ارزهای دیجیتال است

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با بیان اینکه طرح «برق امید» فرصت خوبی برای توسعه صرفه‌جویی در کشور است، گفت: اجرای این طرح می‌تواند باعث رونق صنایع و به‌کارگیری برق صرفه‌جویی شده حاصل از این طرح در استخراج رمز ارز شود.

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از پایگاه خبری شرکت مادرتخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، محمد حسن متولی زاده افزود:

طرح «برق امید» فرصتی برای فعال‌شدن شرکت‌های استارتاپی و استخراج‌کنندگان رمز ارز است و با توجه به قوانین و مصوبه‌های جدید، شرکت‌های استارتاپ می‌توانند با سرمایه‌گذاری در کاهش برق مصرفی مشترکان خانگی، از میزان برق صرفه‌جویی برای استخراج رمز ارز بهره بگیرند که باعث کاهش هزینه‌های استخراج این نوع ارز نیز خواهد شد.

وی ادامه داد:

سیاست‌های تشویقی و تنبیهی در همه جهان برای مشترکان برق در نظر گرفته می شود، بر این اساس در وزارت نیرو طبق تجربه سال‌های گذشته، سیاست‌های تشویقی بکار گرفته شد و در همین راستا برای صنایع و کشاورزان پاداش‌هایی اختصاص یافت که در صورت جابه‌جایی بار مصرفی خود (در ساعت‌های گرم ۴ ماه خرداد تا شهریور) از این پاداش‌ها بهره‌مند می‌شوند.

متولی زاده اعلام کرد:

سال گذشته در قالب همین سیاست‌های تشویقی ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش به صنایع اختصاص یافت و کشاورزان نیز در صورت همکاری در این طرح و استفاده نکردن از برق در۴ ساعت گرم روز، از ۲۰ ساعت برق رایگان بهره‌مند شدند.

مدیرعامل توانیر گفت:

پیک مصرف برق در اثر این سیاست‌ها و در دوسال متوالی تنها با یک درصد رشد و بدون مشکل سپری شد.

وی درباره طرح «برق امید» گفت:

طرح برق امید مخصوص مشترکان خانگی است و الگوهای آن نیز از عملکرد خود مردم در سال‌های گذشته استخراج شده است.

متولی زاده ادامه داد:

به‌طور متوسط در کل کشور حدود ۳۰ درصد از مشترکان برق در محدوده کم‌مصرف، ۱۵ درصد پرمصرف و ۵۵ درصد در محدوده خوش‌مصرف هستند، اما این تقسیم‌بندی ارتباطی به محدوده جغرافیایی یا درآمد خانوار ندارد بلکه بر اساس میزان مصرف برق آنها شکل گرفته است.

مدیرعامل توانیر افزود:

تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق در طرح «برق امید» برای مشترکان کم‌مصرف در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد:

بیشترین میزان مصرف برق در خانوارها به‌طور معمول به یخچال، سیستم روشنایی و وسایل صوتی و تصویری تعلق دارد و در صورتی که خانوارها نحوه استفاده بهینه از این وسایل را رعایت کنند، می‌توانند در گروه کم‌مصرف‌ها قرار گرفته و از تخفیف در نظر گرفته شده بهره‌مند شوند.

متولی زاده میانگین مصرف برق مشترکان خانگی کل کشور را ۱۵۷ کیلووات ساعت در ماه عنوان کرد و گفت:

مشترکانی با این میزان مصرف در گروه‌های خوش‌مصرف طبقه‌بندی می‌شوند اما مشترکانی که تا ۱۰۰ کیلووات ساعت مصرف داشته باشند، می‌توانند از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق بهره‌مند شوند.

مدیرعامل توانیر در عین حال «برق امید» را طرحی برای همه طبقه‌های مصرف برق دانست و گفت:

با توجه به اینکه تعرفه‌های برق پلکانی است، حتی مشترکان پرمصرف نیز می‌توانند با رعایت نکات مدیریت مصرفی، از افزایش مصرف برق جلوگیری کنند و با ورود به طبقه خوش‌مصرف‌ها، بهای کمتری برای برق بپردازند.

وی ادامه داد:

در طرح «برق امید» تا زمانی که مشترکان مصرف خود را در حد الگوهای تعیین‌شده حفظ کنند، مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق خواهند شد.

متولی زاده افزود:

پیامک‌هایی تا پایان مهرماه برای مشترکان ارسال خواهد شد تا نسبت به گروه مصرفی که در آن قرار گرفته‌اند، آگاهی پیدا کنند و البته با آموزش‌های مستمر، سعی خواهد شد راهکارهای تغییر و کاهش پله مصرفی هم ارائه شود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

7 دیدگاه
کسرا ه
کسرا ه
۴ سال قبل

اجازه تولید و استفاده برق برای مردم آزاد کنید نه اینکه برق تولید کنن بدن به شما بعد ازتون بخرن حتی اجازه بدین با برق تولیدی خودشون ماین کنن

ضمنا حداقل مصرف ۵۰۰ کیلو وات در ماه رو مجانی کنید تا برای مردم کاری کرده باشید

بهزاد
بهزاد
۴ سال قبل

مایی که چنتا دونه دستگاه داشتیم و فقط در زمان کم باری روشن میکردیم با تعرفه خانگی، اومدن دستگاه ها رو گرفتن کارگاه در حال تجهیزمون هم پلپ کردن و برق رو کیلو واتی 4000 تومن حساب کردن، چطور باید به حرفتون اعتماد کنیم؟!
اون وقت فارم چینی تو رفسنجان باید با دستگاه های پر مصرف تو فصل گرما ماین کنه

سید
سید
۴ سال قبل

لازم نیست دایه ی مهربان تر از مادر بشید، برق از شما نمی خواییم، حتی حاضریم بهتون برق بفروشیم، فقط شر به پا نکنید و اجازه تولید برق به ما بدید ما خودمون بلدیم چطور تولید و مصرف کنیم.
راستگویی خصلتی کمیاب است ....

Mohammadreza
Mohammadreza
۴ سال قبل

مالیات رو چیکاریش کنیم هخخ

محمد
محمد
۴ سال قبل

به نظر خوب میاد البته اگه واقعا برق ارزان در اختیار ماینرا قرار بگیره

امير
امير
۴ سال قبل

آره مردمم نمیفهمن که به محض سرمایه گذاری تو این طرح و وقتی که مصرف برق کاهش پیدا کرد دیگه باید بدوون دنبال برقی که وعده داده شده
هزار تا از این طرحام دیگه بذارین هیچی نه درست میشه نه عوض میشه
خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

اتر خان
اتر خان
۴ سال قبل

بابا جمع کنید این حرف های مضخرف رو .... برق رو صنعتی کنید و بگید صنعتی مصرف کنن هر کی میخواد . جواز هم نمیخواد