مدیرعامل مایکرواستراتژی: ارزهای غیر بیت کوین هم جایگاه خود را دارند

مدیرعامل مایکرواستراتژی: ارزهای غیر بیت کوین هم جایگاه خود را دارند

مایکل سیلور، مدیرعامل شرکت مایکرواستراتژی، که به‌عنوان یکی از طرفداران دوآتشه بیت کوین شناخته می‌شود، در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت که ارزهای دیجیتال دیگر نظیر اتریوم نیز فضا برای رشد دارند.

به گزارش کوین تلگراف، مایک سیلور (Michael Saylor)، مدیرعامل شرکت نرم‌افزارهای تجاری مایکرواستراترژی (Microstrategy)، در برنامه‌ای در شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) دیدگاه‌های خود را درباره صنعت ارزهای دیجیتال و آینده این صنعت بیان کرد.

در این برنامه که روز سه‌شنبه پخش شد، کورتنی ریگان (Courtney Reagan) مجری سی‌ان‌بی‌سی درباره خرید مداوم بیت کوین توسط شرکت مایکرواستراتژی پرسید. اشاره او به تازه‌ترین اقدام این شرکت بود که روز دوشنبه اعلام کرد قصد دارد یک میلیارد دلار از سهام خود را برای خرید بیت کوین بفروشد.

سیلور بیت کوین را «طلای دیجیتال در یک شبکه بزرگ فناوری» توصیف و پیش‌بینی کرد که این ارز دیجیتال برتر توسط میلیاردها نفر در سراسر جهان مورد پذیرش قرار گیرد.

در این مصاحبه، گای آدامی (Guy Adami) دیگر مجری برنامه با اشاره به اصطلاح «ماکسیمالیست بیت کوین»، از سیلور پرسید که نظرش درباره اتریوم چیست و آیا این ارز دیجیتال جایگاهی در استراتژی سرمایه‌گذاری شرکت او خواهد داشت.

در دنیای ارزهای دیجیتال، ماکسیمالیست بیت کوین به کسی می‌گویند که اعتقاد دارد بیت کوین تنها ارز دیجیتالی است که باقی خواهد ماند و در آینده تنها ارز دیجیتال جهان خواهد شد.

سیلور گفت که از نظر او بیت کوین یک «دارایی دیجیتال» و باارزش‌ترین و غالب‌ترین شبکه است که می‌توان آن را اجزای سازنده پایه‌های اکوسیستم ارزهای دیجیتال دانست. او افزود:

اگر دنیای سایبری را مانند شهر منهتن تصور کنید، بیت کوین بلوک‌های گرانیتی آن است. پس از آن ارزهای دیجیتالی مثل تتر و دیگر استیبل کوین‌ها قرار دارند که نقش بازارهای پولی را در فضای سایبری ایفا می‌کنند… بعد نرم‌افزارهای دیجیتالی مثل اتریوم هستند.

سیلور اظهار داشت که اتریوم می‌خواهد ساختمان بانک جی‌پی‌مورگان (JP Morgan)، تأسیسات بانکداری و همه صرافی‌ها را از حالت مادی خارج کند.

او با بیان اینکه برای دارایی‌های دیجیتال مختلف جا هست، افزود: «به نظر من همین‌طور که بازار به‌تدریج این دارایی‌ها را درک می‌کند، هر یک از آن‌ها جایگاه خود را پیدا می‌کنند».

مدیرعامل مایکرواستراتژی در عین حال اشاره‌ای به این مسئله نکرد که آیا این شرکت در آینده نزدیک اقدام به خرید اتریوم یا دیگر آلت کوین‌ها خواهد کرد یا خیر.

شرکت مایکرواستراتژی در فرمی که روز دوشنبه در کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ثبت کرد، گفته است که این شرکت قصد دارد اوراق بهاداری را عرضه کند که از طریق آن بتواند یک میلیارد دلار از سهامش را بفروشد.

این شرکت هفته پیش اعلام کرده بود که عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اوراق قرضه را به‌پایان رسانده و می‌خواهد با سود حال از فروش این اوراق بیت کوین خریداری کند.

سیلور نظر خود را در صفحه توییترش که ۱.۲ میلیون دنبال‌کننده دارد به رأی گذاشت. او از دنبال‌کنندگان خود پرسید که به نظر آن‌ها قیمت بیت کوین طی هفت سال آینده سالانه بیش از ۶.۱۲۵ درصد رشد خواهد داشت؟

این رقم مربوط به سود اوراق قرضه‌ای است که شرکت مایکرواستراتژی فروخته است؛ یعنی در این هفت سال باید سالانه ۶.۱۲۵ درصد سود به خریداران این اوراق بپردازد. تا لحظه نگارش این خبر که بیش از ۱۱۳,۰۰۰ نفر در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، ۸۹.۹ درصد جوابشان مثبت بوده است.

بر اساس داده‌های وب‌سایت بیت کوین ترژریز (Bitcoin Treasuries)، مایکرواستراتژی در حال حاضر ۹۲,۰۷۹ واحد بیت کوین دارد که با قیمت کنونی ارزش آن کمی بیش از ۳.۶ میلیارد دلار است.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
1400
1400
۳ سال قبل

هیچکدوم اینها نه ارز هستند و نه شباهتی به طلا دارند.
ارز نیستند و نمیشه تو مبادلات ازشون استفاده کرد چونکه نوسانات زیادی دارند.
مثل طلا هم نیستند چرا که هر سال چند هزار مدل جدید ازشون به اسم های مختلف و تعداد میلیونی و میلیاردی و حتی کادریلیونی ساخته میشه براحتی.
میشه فقط گفت نوعی دارایی هستند که معایب و مزایا خاص خودشون رو دارند،
مزیتشون فرار مالیاتی،پولشویی،باج گیری،پنهان کاری مالی و نوسان ‌گیری هست،
که ما که اکثریت مردم دنیا که اهل اون کارها نیستیم،مزیتش برای ما در صورت حرفه ای شدن، بخش ترید و فیوچر هست که شاید بشه کسب درآمد دلاری کرد.

Marlowe
Marlowe
۳ سال قبل

اگه 61 درصد هم بود بازم جواب اکثریت مثبت بود