مکس کایزر: بیت کوین این هفته میتواند از ۱۵۰۰۰ دلار هم فراتر برود
مکس کایزر (Max Keiser)، یکی از اولین سرمایهگذاران بیت کوین، امروز در توییتر خود اعلام کرد با توجه به مشکلات اخیر دولتها و بانکها، احتمالا قیمت بیت کوین طی این هفته، از سطح مقاومتی ۱۵,۰۰۰ دلار هم فراتر خواهد رفت.
به گزارش بیت کوینیست، قیمت بیت کوین در تابستان امسال با صعودی قابلتوجه، از ۵,۵۰۰ دلار در اوایل ماه می به حدود ۱۳ هزار دلار در اواخر ژوئن رسید. از آن زمان تاکنون، بازار آرام گرفته و قیمت بیت کوین اکنون حدود ۱۱,۵۰۰ دلار است. علاوه بر این روند صعودی، میزان سهم بیت کوین از بازار نیز در این مدت به رشد خود ادامه داده و از ۵۰ درصد به ۶۵ درصد رسیده است.
مکس کایزر، مؤسس شرکت هایزنبرگ کپیتال (Heisenberg Capital)، زمانی که قیمت بیت کوین تنها ۱ دلار بود، در آن سرمایهگذاری کرده و این عادت را تا به امروز ادامه داده است. او طی این سالها همواره از ارزهای دیجیتال پشتیبانی و دیگران را به سرمایهگذاری و سازندگی در این حوزه تشویق کرده است.
او همچنین یکی از طرفداران افراطی بیت کوین بوده و همیشه در مورد آنکه چگونه ارزش در فضای ارزهای دیجیتال به سمت بیت کوین خواهد رفت، صحبت میکند. او ۱۲ مرداد در توییتر خود درباره روند قیمت بیت کوین در کوتاهمدت اظهار نظر کرد. وی نوشت:
من احساس میکنم که قیمت بیت کوین از ۱۵,۰۰۰ دلار عبور خواهد کرد. اطمینان به دولتهای مرکزی، بانکهای مرکزی و متمرکز، به کمترین میزان در دهههای گذشته رسیده است.
شاید کمی خوشبینانه به نظر برسد اما این پیشبینی بر اساس نقطه قوت ارزهای دیجیتال، یعنی عدم تمرکز آنها نسبت به رقبای متمرکز و دولتی صورت گرفته است.
جدایی پول و دولتها
بیت کوین به نوبهی خود بینظیر است زیرا اولین سیستم انتقال ارزشی است که توسط هیچ شخص سومی کنترل نمیشود. هواداران این ارز دیجیتال سالهاست ادعا میکنند سیستم پولی که توسط دولت مرکزی کنترل نشود، جایگزین مناسبی برای ارزهای رایج خواهد بود زیرا در این صورت، امنیت تامین شده، عرضه ثابت بوده و از سیاستهای پولی فدرال دوری خواهد شد. باید گفت که ممکن است در بلندمدت این اتفاق بیفتد.
بالا گرفتن جنگ تجاری آمریکا و چین از یک طرف، حرکت سریع بریتانیا به سمت خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا از طرف دیگر، سبب ایجاد آشوب در اقتصاد منطقه و گسترش ترس از سقوط نظام اقتصاد جهانی در میان اقتصاددانان شده است.
بسیاری از اقتصاددانان پیشبینی میکنند که سقوط ناگهانی چندین اقتصاد بزرگ جهانی در دهه گذشته، باعث ایجاد رکود اقتصادی در سطح دنیا خواهد شد. برخی کشورها مانند ونزوئلا و زیمبابوه هم در دهه گذشته شاهد افزایش سرسامآور نرخ تورم بودهاند.
این بیثباتی تا حدی است که بیت کوین با وجود نوسانات شدید، در مقایسه با ارزهای رایج، جلوهی بهتری دارد. مشکلات روزافزون اقتصادهای جهانی، ممکن است بسیاری از مردم را به فکر استفاده از جایگزینهای غیرمتمرکزی مثل بیت کوین برای ذخیره یا پرداخت بیندازد.
شبه حرف اینو تام لی اصلا نباید توجه کرد اینا خودشون مقدار زیادی دارن ی عددو میندازنپتو بازار و ی هو خودش رو اون عدده فزوش میزنه