اربابان سکه؛ چه کسانی بیش از همه از رونق بیت کوین نفع می برند؟
رشد شگفت آور اعتبار بیت کوین از ۹۶۶ دلار در اوائل سال ۲۰۱۷ به اکثر از ۱۶ هزار دلار در حال حاضر، خود به خوبی گویای این مطلب هست. حال یک پرسش بنیادی در این میان مطرح می گردد، چه کسانی اکثر از همه از این افزایش اعتبار نجومی ارزهای رمزپایه سود برده اند؟
اربابان بیت کوین
دوقلوهای وینکل ووس (Winklevoss)
این دو برادر قسمتی از پول مورد اشاره را روی بیت کوین سرمایه گذاری کردند، به نوعی که ۱۱ میلیون دلار وینکل ووس ها در سال ۲۰۱۳ حدود یک درصد از کل ظرفیت پولی را تشکیل می داد که در این حوزه وجود داشت.
بری سیلبرت (Barry Silbert)
او یکی از اولین هواداران و حامی های توسیع بیت کوین شمرده می گردد. بر برپایه بعضی شایعات او کسی هست که در سال ۲۰۱۴ حدود ۴۸ هزار بیت کوین ضبط شده را در حراجی پلیس آمریکا خریداری نمود.
آن زمان اعتبار هر واحد از این پول دیجیتال ۳۵۰ دلار بود.
تیم درپر (Tim Draper)
او که ثروت اولیه خود را از راه سرمایه گذاری در سرویس اسکایپ بدست آورد، در سال ۲۰۱۴ و در حراجی دیگر بیت کوین های ضبط شده از طریق پلیس آمریکا اکثر از ۳۰ هزار واحد از این ارز رمزپایه را خریداری نمود.
چارلی شرم (Charlie Shrem)
او از اولین اعضای «بنیاد بیت کوین» (Bitcoin Foundation) شمرده می گردد.
تونی گالیپی (Tony Gallippi)
کمپانی که از آن بعنوان یکی از سردمداران پردازش بیت کوین و مالک یکی از بزرگ ترین ذخیره های آن یاد می گردد. هنوز تخمین دقیقی از میزان دارایی کمپانی تحت مالکیت گالیپی وجود ندارد، اما شنیده ها بیانگر از آن هست که در چند سال گذشته حداقل معادل بیست میلیون دلار بیت کوین از طریق Bitpay خریداری شده هست.
ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto)
از ساتوشی ناکاموتو یا هر شخص دیگری که در پشت این اسم قرار گرفته بعنوان مغز متفکر بیت کوین و کسی که معنا ارز رمزپایه را پایه گذاری کرده یاد می گردد. بعد از شروع تحقیقات وسیع در سال ۲۰۰۸ در مورد بیت کوین، ناکاموتو پنهان گردید و هرگز حاضر نشد تا هویت حقیقی خود را معلوم سازد.
وقتی هنوز توافقی در مورد هویت حقیقی این شخص وجود ندارد، جای تعجب نیست که کسی از تعداد دقیق بیت کوین های در اختیار او اطلاعی نداشته باشد. با این وجود بر برپایه ارزیابی یک توسعه دهنده ارزهای رمزپایه در سال ۲۰۱۳، ناکاموتو نزدیک به یک میلیون بیت کوین در اختیار دارد.
سلام
کاش در پایان مقاله منبعی که متن از اون برداشته رو هم ذکر می کردید تا در مواجهه با ترجمه ای که زیاد قابل فهم نیست امکان رجوع به متن اصلی مهیا می شد
خوب باشید