نایب رئیس سندیکای صنعت برق: استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال باید هزینه برق را با نرخ واقعی بپردازند

نایب رئیس سندیکای صنعت برق: استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال باید هزینه برق را با نرخ واقعی بپردازند

پیام باقری، نایب رئیس سندیکای صنعت برق ایران، روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت که هم‌ اکنون ماینرها استخراج ارز دیجیتال را با برق ارزان قیمت کشورمان انجام می‌دهند که ادامه این روند اجحاف در حق سرمایه‌ها، منافع ملی و کشور است زیرا استخراج ارز دیجیتال با استفاده از برق ارزان ممکن می‌شود.

به گزارش ارز دیجیتال و به نقل از ایرنا، او برخورد قهری با این نوع از کسب و کارها را نادرست ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت:

باید استخراج کنندگان ارز دیجیتال در سازمان‌هایی خاص ساماندهی شده و آن گاه برق براساس تعرفه‌های واقعی برای آنها برق اختصاص داده شود.

باقری ادامه داد:

اکنون این استخراج کنندگان به دلیل پایین بودن تعرفه برق در بخش کشاورزی به این سمت متمایل شده‌اند که این موضوع می‌تواند به ضرر کشور تمام شود.

نایب رئیس سندیکای صنعت برق گفت:

نباید با برخوردهای قهری این فعالان را به سمت استفاده از راهکارهایی خلاف سوق داد بلکه باید هرچه سریعتر نسبت به سامان دادن آنها اقدام کرد.

نایب رئیس سندیکای صنعت برق: استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال باید هزینه برق را با نرخ واقعی بپردازند

وی افزود:

اکنون به دلیل نبود سازماندهی مناسب در این بخش روز به روز شاهد بیشتر شدن فعالیت این نوع کسب و کارها با استفاده از برق ارزان قیمت هستیم.

باقری با بیان اینکه استخراج کنندگان ارز مجازی هم جزو کسب و کارها محسوب می‌شوند ادامه داد:

باید تعرفه‌های برق برای آنها واقعی محاسبه شود تا آنها هزینه مصرف واقعی برق خود را پرداخت کنند نه آنکه با سوء استفاده از برق ارزان برای خود سودهای کلان رقم بزنند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

8 دیدگاه
احسان
احسان
۵ سال قبل

نرخ برق صادراتی چنده؟
یه جایی خوندم فروش برق ایران به افغانستان کیلوواتی 3 سنت بوده یعنی حدود 350 تا 400 تومان.
اگه رقم های بیشتری باشه واقعا نمی صرفه
در این حالت اگه ماینر ها در مجتمع هایی جمع بشن و با ژنراتور های گازسوز برق خودشون را تولید کنند به مراتب به صرفه تر خواهد بود.
یه ژنراتور گاز سوز 100 کیلوواتی راحت 70 ماینر را تغذیه میکنه.
البته ژنراتورهای گازی نباید بیش از 12 ساعت مداوم کارکنن و باید برای 24ساعت از دوتا ژنراتور استفاده کرد.
قیمت یک ژنراتور گازسوز 100 کیلوواتی کومنز حدود130 میلیونه

Arash M
Arash M
۵ سال قبل

اگه قراره همچین طرحی اجرا بشه بهتره که از جاهایی که بعضی افراد سودجو در و خصوصی و بعضا دولتی به صورت و غیر قانونی ماین انجام میدن شروع بشه تا مردم عادی که برای بخور نمیر با چند تا دستگاه ساده این کار رو انجام میدن.

جابر
جابر
۵ سال قبل

لطفا در ابتدا دستمزدهارو بر اساس نرخ واقعی (نرخ دلار) در کشور های پیشرفته بپردازید سپس به فکر بقیه واقعیات باشید، نمیشه که هزینه برق و کلا زندگی به نرخ آلمان بپردازیم و حقوق رو مثلا به نرخ سودان بگیریم!

علی
علی
۵ سال قبل

یجور گفته انگار چقدر ارزون هست حالا
برق گرون برای کسایی ک بین 1 تا 20 تا دستگاه دارن ک سود شاخی نمیده کسی هم مخالف قیمت درست برق نیست ولی نه اینکه
کم کم نصف درامد ماین بره برای برق چون هزینه های دیگه هم جز برق مثل جا نگهبان و خورده چیزای دیگه هم هست اگه قراره طرف با 10 دستگاه ک 100 میلیون مثلا سرمایه دستگاهاش هست ماهی 5 میل در بیاره ک فایده اش چیه اونم با سختی های تو ایران
برق با قیمت صنعتی گزینه خوبیه بنظرم ولی ن گرون تر
مگر بیان بگن کسایی یک تا ده تا دارن فلان قد یعنی ارزون ترین قیمت رو بدن 10 تا 50 تا فلان قد و همینطور الی اخر ک اونی ک زیاد داره بصرفه اونی ک کمم داره بصرفه
نظر شما دوستان چی هست ؟

Nasir
Nasir
۵ سال قبل

از اون طرف دارن ماینر با قیمت دوبرابر وارد میکنن و کسی مهم نیس براش، چون سودش از ماینینگ بیشتره!! از این طرف هم تعرفه برق میکشن بالا!!! خب شما اول باید قیمتا کنترل کنین بعدش برای تغییر تعرفه برق حق قانون مداری دارین!

حسن
حسن
۵ سال قبل

من حاظر بودم ماینرو به قیمت چین میخریدم برقم با تعرفه واقعیش میدادم

hadi
hadi
۵ سال قبل

این حرف بدخواهانه، تنگ نظرانه و سوءاستفاده گری است که بگیم صنعت ماینینگ به دلیل سود زیادی که داره هزینه برق بیشتر از سایر صنایع باید پرداخت کنه .. در حالی که حاصل کار ماینرها مستقیما ارزیست که بسیار مورد نیاز کشور است!

Arash M
Arash M
۵ سال قبل

اول از شرکت ها و سازمانهای خصولتی و دولتی بگیرید