ارز‌ها: ۳۴,۱۸۷
ارزش بازار: ۳.۳۷۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۶,۳۸۵ تومان

۴ صفر از پول ملی حذف شد

۴ صفر از پول ملی حذف شد

هیئت دولت حذف چهار صفر از پول ملی کشور را تصویب کرد.

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از حوزه دولت خبرگزاری تسنیم،هیئت دولت در جلسه امروز صبح خود به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، لایحه پیشنهادی بانک مرکزی مبنی بر تغییر واحد پول ملی از ریال به تومان و حذف چهار صفر را به تصویب رساند.

این تصمیم با هدف حفظ کارایی پول ملی، تسهیل و بازیابی نقش ابزارهای پرداخت نقد در تبادلات پولی داخلی، هماهنگی با آنچه در فرهنگ و عرف جامعه درباره واحد پول ملی رواج یافته است، اتخاذ شد.

کاهش هزینه چاپ و نشر اسکناس و سکوک و نیز رفع مشکلاتی از قبیل استفاده از ارقام بزرگ در مبادلات ساده روزمره، معضلات شمارش و حمل حجم بالای اسکناس و سکه و خارج شدن مسکوکات از چرخه مبادلات اقتصادی کشور، از دیگر اهداف لایحه یاد شده است.

اما و اگرهای حذف ۴ صفر پول ملی از زبان سخنگوی دولت:

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.