ارز‌ها: ۳۱,۸۵۲
ارزش بازار: ۳.۴۰۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۱,۹۴۸ تومان

عبارت «هودل» در واکنش به اولین تراکنش بیت کوین تغییر شکل می‌دهد!

عبارت «هودل» در واکنش به اولین تراکنش بیت کوین تغییر شکل می‌دهد!

هودل (HODL) که به‌معنای نگه‌داری بلندمدت ارزهای دیجیتال است، همواره به‌عنوان یکی از بامزه‌ترین اصطلاحات در این حوزه شناخته می‌شود؛ یافته‌های تازه نشان می‌دهد که این عبارت بامزه به‌نوعی در آدرس اولین دریافت‌کننده بیت کوین هم وجود داشته است!

به گزارش یوتودی، جامعه بیت کوین یک شکل دیگر از املای اشتباه کلمه «HOLD» در آدرس حساب بیت کوین هال فینی (Hal Finnney) فقید پیدا کرده‌اند که به صورت «HLOD» نوشته شده است. هال فینی به‌عنوان اولین دریافت‌کننده بیت کوین شناخته می‌شود. آدم بک (Adam Back)، مدیرعامل بلاک استریم (Blockstream)، در توییتی نوشت:

یک نسخه دیگر از اشتباه نوشتاری واژه «HOLD»! HODL‌ (هودِل) سابق حالا دیگر HLOD‌ (هلود) است.

 آدرس بیت کوین هال فینی
آدرس بیت کوین هال فینی

عبارت هودِل، از دسامبر ۲۰۱۳ و پس از آنکه یکی از اعضای انجمن بیت کوین تاک به‌اشتباه به جای تیتر «HOLD» از «HODL» استفاده کرد، بر سر زبان‌ها افتاد و حالا به یکی از  عبارت‌های بامزه در حوزه بیت کوین بدل شده است. این عبارت برای افرادی به کار می‌رود که به جای ترید، بیت کوین‌های خود را برای بلندمدت نگه‌ می‌دارند.

در سال ۲۰۱۸، پای این کلمه به مستند شبکه سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) در ارتباط با ارزهای دیجیتال (Boom or Bust) باز شد. این مستند به افراطی‌ترین هودلرهای بیت کوین اختصاص داشت.

حدود ۱۲ سال از انتشار وایت پیپر بیت کوین توسط ساتوشی ناکاموتو می‌گذرد. خالق ناشناس بیت کوین، ۳۱ اکتبر ۲۰۰۸، این وایت پیپر را منتشر کرد.

اولین تراکنش این ارز دیجیتال را ناکاموتو به حساب هال فینی در ۱۲ ژانویه ۲۰۰۹ ارسال کرد. فینی در خاطرات خود، از این تراکنش به‌عنوان یک تراکنش آزمایشی یاد کرده است و آن را یک لحظه تاریخی خوانده است.

وقتی ساتوشی اعلام کرد که اولین نسخه از نرم‌افزار را منتشر کرده است، بلافاصله آن را دریافت کردم. فکر می‌کنم بعد از ساتوشی، اولین نفری بودم که [کلاینت] بیت کوین را اجرا کردم. حدود ۷۰ بلاک را استخراج کردم. وقتی ساتوشی ۱۰ بیت کوین را به‌عنوان تست برایم ارسال کرد، دریافت‌کننده اولین تراکنش بیت کوین بودم.

در عین حال که هویت واقعی ساتوشی ناکاموتو، یکی از معماهای حل‌نشده در دنیای بیت کوین است، برخی معتقدند که هال فینی فقید، همان ساتوشی ناکاموتو است. شایان ذکر است که هال فینی این ادعا را تکذیب می‌کند. بررسی‌های شرکت تحلیلی جولا و شرکا (Juola & Associates)، نشان می‌دهد که شیوه نگارش هال فینی و ساتوشی ناکاموتو با یکدیگر متفاوت است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب