کتیزن
تا لیست شدن کتیزن:

گزارش جدید FATF بر لزوم احراز هویت جدی در صرافی‌ها تأکید دارد

گزارش جدید FATF بر لزوم احراز هویت جدی در صرافی‌ها تأکید دارد

کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) در گزارش تازه خود، بر اهمیت احراز هویت در صرافی‌های ارزهای دیجیتال تأکید کرده است. این کارگروه در این گزارش، ضمن اشاره تلویحی به بایننس، اعلام کرده است که این صرافی بیشتر اوقات به‌دنبال دورزدن قوانین ضد پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم بوده است!

به گزارش کوین تلگراف، کارگروه ویژه اقدام مالی در تازه‌ترین گزارش خود به عواملی اشاره کرده است که می‌توان با استفاده از آنها فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه ارزهای دیجیتال را شناسایی و ره‌گیری کرد. در این گزارش راهکارهایی نیز برای تقویت قانون‌گذاری در حوزه‌هایی که قانون‌گذاری ضعیفی دارند، ارائه شده است. نکته جالب، اشاره به نام صرافی بایننس است. طبق اعلام این کارگروه، یک «صرافی خاص» بیشتر اوقات به‌دنبال طفره رفتن از قوانین نظارتی است.

این گزارش روز گذشته منتشر و در آن به‌صورت دسته‌بندی‌شده به نشانه‌های فعالیت‌های غیرقانونی نظیر پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم اشاره شده است. بیشتر این نشانه‌ها با تمرکز بر نهادهای مالی سنتی و نظام‌های قدیمی‌تر ارائه شده‌اند. انتقال مبالغ بزرگ به‌صورت بخش‌های کوچک برای از بین رفتن الزام گزارش تراکنش‌ها و انتقال غیرمعقول مبالغ بزرگ توسط افراد جوان یا پیر، از جمله این نشانه‌ها هستند.

در بخش خطرات جغرافیایی آمده است که کاربرانی که تبادلات مالی خود را با استفاده از صرافی‌های مستقر در کشورهایی با قوانین ضعیف ضد پول‌شویی انجام می‌دهند، مشکوک هستند.

در این گزارش همچنین با اشاره به یک صرافی خاص، عنوان شده است که این صرافی، چندین بار برای شانه خالی کردن از قوانین سخت‌گیرانه، محل استقرار خود را تغییر داده است. در این بخش می‌خوانیم:

سال ۲۰۱۷ و پیش از اجرایی‌شدن قوانین ممنوعیت فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی (VASP) در حوزه‌ قضایی الف در آسیا، یکی از این ارائه‌دهندگان خدمات (صرافی) که فعالیتش در همین حوزه قضایی بود، به حوزه «ب» در همان منطقه [جغرافیایی]، نقل مکان کرد. در سال ۲۰۱۸، حوزه قضایی «ب»، به‌واسطه هک‌های گسترده مرتبط با صرافی‌ها، قوانین ضد پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم خود را اجرایی کرد. ماه مارس ۲۰۱۸، این ارائه‌دهنده خدمات (صرافی)، اعلام کرد که قصد دارد تا مقر اصلی خود را به حوزه قضایی «ج» در اروپا (که قوانین ضدپول‌شویی و تأمین مالی تروریسم در ارتباط با ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی را اتخاذ نکرده بود) منتقل کند. کمی بعد و در نوامبر ۲۰۱۸، حوزه قضایی «ج»، قوانینی را برای قانون‌گذاری این ارائه‌دهندگان خدمات ارائه و در فوریه ۲۰۲۰، اعلام کرد که صرافی مذکور دارای مجوز فعالیت در این کشور نیست. گزارش‌های تازه در سال ۲۰۲۰ حاکی از آن است که این صرافی قصد دارد تا مقر خود را به حوزه قضایی «د» در آفریقا منتقل کند.

به احتمال بسیار زیاد منظور از «صرافی خاص» در این گزارش، بایننس باشد. بایننس کار خود را در چین آغاز کرد و سپس به ژاپن و در نهایت به کشور مالت نقل مکان کرد. فوریه ۲۰۲۰ نیز مقامات کشور مالت اعلام کردند که این صرافی مجوزی برای فعالیت خود اخذ نکرده است. این در حالی بود که مدیران بایننس هیچ‌گاه به‌صورت دقیق اعلام نکردند که مقر اصلی این صرافی در کدام کشور قرار دارد. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر بایننس در جزایر سلیمان ثبت شده است. با این حال، کارگروه ویژه اقدام مالی معتقد است که بایننس مقر خود را به سیشل در آفریقا منتقل کرده است.

این صرافی هنوز واکنشی نسبت به گزارش کارگروه ویژه اقدام مالی نشان نداده است.

با توجه به نحوه نگارش این گزارش، می‌توان گفت که کارگروه ویژه اقدام مالی، تراکنش‌های بایننس و صرافی‌های نظیر آن را که در کشورهایی با قوانین ضعیف در زمینه پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم انجام می‌شوند به‌عنوان تهدید احتمالی تلقی می‌کند.

اگر یک صرافی قانون‌گذاری‌شده و دارای مجوز، بخواهد کاملا طبق قوانین کارگروه ویژه اقدام مالی عمل کند، موظف است تراکنش‌هایی را که مقصدشان بایننس و صرافی‌های مشابه است مسدود کند. استفاده از روش‌های مختلف نظیر میکسینگ و انتقال غیرمستقیم سرمایه‌ها به کیف پول‌ها نیز از نظر این کارگروه مجاز نخواهد بود.

با این حال، در بسیاری از کشورها اعمال قوانین کارگروه ویژه اقدام مالی به‌کندی انجام می‌شود و از سوی دیگر، تفاسیر مختلف از آنها، راه فراری برای برخی از صرافی‌ها ایجاد کرده است.

انجام تراکنش‌ها با اسامی مستعار در بلاک چین، باعث شده است تا ره‌گیری تراکنش‌های ارزهای دیجیتال دشوار شود و همین مسئله مانعی فنی در اجرای قوانین «انتقال اطلاعات» (Travel Rule)، ایجاد می‌کند.

علیرغم ضرب‌الاجل کارگروه ویژه اقدام مالی برای به‌کارگیری قوانین، برخی از کارشناسان معتقدند که اجرای کامل آنها سال‌ها زمان خواهد برد.  

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

25 دیدگاه
سپهر
سپهر
۳ سال قبل

سلام لطف میکنید لینک خرید دوره اطلس بزارید ممنون

علیرضا مقدم
علیرضا مقدم
۳ سال قبل
پاسخ  سپهر

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی

برای خرید دوره اطلس ارزدیجیتال به لینک زیر مراجعه کنید.

https://atlas.arzdigital.com/

سپاس از همراهیتان ?

سعید کریپتو
سعید کریپتو
۳ سال قبل

این خیلی سیگنال بدی هستش

حسن
حسن
۴ سال قبل

FATF یک دیکتاتوری جهانی هست و اگر صرافی شرایط FATF را بپذیرند دیگه ارز دیجیتال بی معنی میشه و بیت کوین بی ارزش میشه

Ehsan. Mf
Ehsan. Mf
۴ سال قبل

سلام دوستان از کجا باید چک کنیم چه ساعت و تاریخی و چه ارزی تو صرافی بایننس لیست میشه

مانی هخامنش
مانی هخامنش
۴ سال قبل

توی کامنتای گزشته اعلام کردم که چین همیشه فکر جیب خودشه و هیچی براش مهم نیست.یه عالمه دیسلایک گرفتم حتی یه بارم در مورد بایننس گفتم الته که خودمم فعالیت میکردم فبلا ولی الان خیلی وقته که دیگه اونجا نیستم.ماهیت چین یکی.پس از دیگری داره خودشو نشون میده.این از اولیش.در مورد ترونم بارها و بارها گفتم که سان یه مترسک حکومتیه و پروژه ترون پروژه کثیفیه که کاملا حکومت چین پشتشه و بازم یه عالمه دیسلایک گرفتم.خوب اولی مشخص شد به زودی مدارکشم رو میکنن.ترونم به زودی اهداف کثیفش برای همه مشخص میشه هرچند که ایرانیا انقد به یه چیز تعصب داریم که کورمون میکنه واسم فرقی نداره تا الان خیلی از حرفایی.که زدم همشددرست بوده اینم مدرک بمونه در اینده که گند ترون درومد کسایی.که تعصب داشت دیس کردن و نخواستن عمق فاجعرو قبول.کنن بعدها این کامنتو بخونن از خودشون خجالت بکشن.من به شخصه سعی میکنم توی هیچ پروژه ایی به چین کمک نکنم چه بایننس باشه و چه ترون که از روز اولم سمتش نرفتم و نخواهم رفت.اگر یکم اینده نگر باشیمو فقط به سود خودمون فکر نکنیم همگی یه همچین چیزاییو تحریم میکنیم چون بعدها دودش توی چشم خودمون میره.بنده رسما اعلام میکنم که ویروس چینی ارز دیجیتال جاستین سان و ارزش ترون و ارهای دیگش رو از روز اول تحریم کردم و روی حرفمم خواهم موند.اگر با کسانی.مثل من همراه نشید در اینده نزدیک ترو خشک به هم میسوزن ولی تر به پای حماقت خشکها و خشکها به خاطر تعصب و طمع کاری خودشون.دیس کن فرقی به حال نداره

sina
sina
۴ سال قبل

هر مشکلی سختگیری هک و احراز اجباری همش نشونه شروع رونق بازار کریپتو هست مگر یادتون رفته قبل رشد بیت از 3000 تا 14000 بایننس هک شد!!!؟

فرهنگ
فرهنگ
۴ سال قبل

اخی پولای کاغذی بیچاره. چجوری به دست و پا افتادن...
صرافیای غیر متمرکز رو چیکار میکنین؟

argh
argh
۴ سال قبل

جناب نویسنده ب نظر شما این خبر میتونه سیگنالی باشه که هر چه زودتر که خارج بشیم؟

siavashnam
siavashnam
۴ سال قبل
پاسخ  argh

کلا انقدر سوالت فان بود که همه بهش به چشم جک نگاه میکردن خوب معلومه نه باینانس نباشه صرافی های متمرکز دیگه هستن اونام نباشن یونی سواپ هست

بیت کوین بی سراب
بیت کوین بی سراب
۴ سال قبل
پاسخ  argh

چرا کسی جواب گو نیست خارج بشیم یا نه؟؟

امین بیباک
امین بیباک
۴ سال قبل

نه عزیز من، نه
دلار فروش دوره گرد نیستش که 2بار تهدید بشه یهو از فردا بیاد کلا همچیرو جمع کنه بره پیکارش
یه حرفی زده شده و یه سری فشارها داره وارد میشه که در نهایت به احتمال زیاد بایننس رو مجبور میکنه از این قوانین پیروی کنه (شایدم یه راه فرار پیدا کنه و قوانین رو دور بزنه)
این اتفاق میتونه بیوفته و غیر ممکن نیست چون بایننس نمیتونه یه تنه جلوی این همه قوانین و فشارهای دولت ها وایسه، همونطور که از سال 2018به این ور دیگه ایرانی ها نتونستن توش احرزا هویت کنن و بایننس به ایرانی ها (چندتا کشور دیگه هم هست البته) مهلت کوتاهی داد که پولاشون رو خارج کنن.
ولی اگر بیوفته باینسس قبلش بطور کامل یه بیانیه میده و یه مدتی رو معین میکنه برای کسایی که حساب احرزا هویت نشده دارن، تا بتونن پولاشون رو خارج کنن.
اینم یه نمونه از صرافی هایی که چند وقت پیش احراز هویت توش اجباری شد، برید بخونید تا با شرایطش بیشتر آشنا شید:
https://arzdigital.com/bitmex-user-verification-programme/

موفق باشید

siavashnam
siavashnam
۴ سال قبل

من با پاس ایران تو okex تا لول 2 ثبت نام کردم البته شانس آوردم

بیت کوین بی سراب
بیت کوین بی سراب
۴ سال قبل

صرافی ها میدونم اگه 2 بیت و بردارن حجم معاملاتوشون میاد پایین عاقبتشون مثل پلونیکس بیتریکس میشن که محاله همچین کاری کنند