ارز‌ها: ۳۱,۴۲۴
ارزش بازار: ۲.۶۳۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۸,۳۲۴ تومان

فیس‌بوک یک متخصص ارشد بانکی را برای ارز دیجیتال خود استخدام کرد

فیس‌بوک یک متخصص ارشد بانکی را برای ارز دیجیتال خود استخدام کرد

انجمن لیبرا (Libra) به‌منظور توسعه سیستم پرداختی و ارز دیجیتال جدید خود، شخصی کلیدی را استخدام کرده است.

به گزارش کوین تلگراف، انجمن لیبرا که پروژه ارز دیجیتال فیس‌بوک را به‌صورت چراغ خاموش پیش می‌برد، یک حقوقدان ارشد را به‌منظور نظارت بر توسعه سیستم پرداختی جدید خود به کار گرفته است.

انجمن لیبرا روز چهارشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی به‌صورت رسمی سامیا باوسار (Saumya Bhavsar) را به‌عنوان حقوق‌دان ارشد شبکه لیبرا معرفی کرد. شبکه لیبرا مسئولیت پیاده‌سازی سیستم پرداختی مبتنی بر بلاک چینِ ارز دیجیتال فیس‌بوک را بر عهده دارد.

باوسار نزدیک به دو دهه است که در صنعت خدمات مالی، در پست‌های حقوقی، نظارتی و اجرایی فعالیت می‌کند. وی سابقه همکاری با بانک‌های اروپایی، آمریکایی و همین طور نهاد‌های نظارتی، شامل کردیت سوئیس (Credit Suisse)، کمیسیون اروپا و وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا را در کارنامه خود دارد.

جفری اِمِت (Jeffrey Emmett)، مدیرعامل شبکه لیبرا، شخصیت باوسار را این‌گونه توصیف می‌کند:

او یک رهبر استراتژیک و توانمند، با کارنامه‌ای درخشان در پست‌های حقوقی، نظارتی و اجرایی، در یکی از پرمقررات‌ترین صنایع جهان است.

این‌طور به نظر می‌رسد که باوسار وظیفه کمک به لیبرا برای عبور از میدان مینِ بخش‌های نظارتی ایالات متحده آمریکا را برعهده دارد، تا این شبکه بتواند سیستم پرداختی را پیاده‌سازی کند که قادر است ۲.۷ میلیارد کاربر فیس‌بوک را تحت پوشش خود قرار دهد.

همچنین بخوانید: همه چیز درباره پروژه لیبرا

در سال ۲۰۱۹ فیس‌بوک لیبرا را به‌عنوان ارز دیجیتالی معرفی کرد که با اندوخته مالی مشخصی پشتیبانی می‌شود و یک گروه جهانی متشکل از شرکت‌های فعال در زمینه ارائه خدمت مالی به‌صورت اَمن، از آن نگهداری می‌کنند. با افزایش فشار‌های وارد‌شده از سوی نهاد‌های نظارتی دولت ایالات متحده، پروژه لیبرا از میزان جاه‌طلبی‌ خود کم کرد و پیشنهاد پیاده‌سازی یک استیبل کوین با پشتوانه فیات را ارائه داد.

چشم‌انداز مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک، برای «اختراع مجدد پول و متحول‌کردن اقتصاد جهانی» موردتوجه دولت‌ها، مؤسسات مالی و مشتریان آنها قرار گرفته است. در سال ۲۰۱۸ فیس‌بوک به سوء‌استفاده از اطلاعات کاربران شبکه‌های اجتماعی تحت پوشش خود متهم شد. در آن زمان گفته می‌شد که فیس‌بوک داده‌های مربوط به میلیون‌ها کاربر خود را بدون اجازه به فروش رسانده و از این داده‌ها در تبلیغات سیاسی استفاده شده است.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه