کتیزن
تا لیست شدن کتیزن:

حجم معاملات اتریوم رکورد تاریخی زد؛ ارزش اکوسیستم دیفای به ۹ میلیارد دلار رسید

حجم معاملات اتریوم رکورد تاریخی زد؛ ارزش اکوسیستم دیفای به ۹ میلیارد دلار رسید

وب‌سایت دپ‌رادار (DappRadar)، ظهور و رشد دیفای را عامل اصلی افزایش حجم معاملات اتریوم می‌داند.

به نقل از دیکریپت، بر اساس گزارشی که روز گذشته در وب‌سایت دپ‌رادار منتشر شد، حجم تراکنش‌ها در اپلیکیشن‌های اتریوم طی ماه ژوییه (تیر) از مرز ۱۲میلیارد دلار عبور کرده است. طبق آنچه در گزارش این وب‌سایت آمده است، در سال جاری میلادی، همچنان شاهد رشد اکوسیستم دیفای خواهیم بود.

بر اساس گزارش دپ‌رادار، حجم تراکنش‌های اتریوم در ماه ژوییه به اوج تاریخی خود رسیده است. اپلیکیشن‌های توزیع‌شده دیفای نیز ۹۲ درصد از کل تراکنش‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

در گزارش دپ‌رادار آمده است:

بزرگترین بازیگران دیفای در ماه ژوییه عبارت‌اند از: کامپاند (Compound)، آوی (Aave) و کرو (Curve). گفتنی است این پلتفرم‌ها به ترتیب ۴۸، ۱۴ و ۱۴ درصد از حجم تراکنش‌ها را تولید کرده‌اند.

دیفای یا تأمین مالی غیرمتمرکز به اپلیکیشن‌های مالی غیرامانتی اشاره دارد که از جمله آنها می‌توان از سهام ترکیبی، استیبل کوین‌های غیرمتمرکز، صرافی‌های غیرمتمرکز و پروتکل‌های وام‌دهی نام برد.

دپ‌رادار، اقبال روزافزون به دیفای را برآمده از پدیده‌ای به نام کشت سود (Yield Farming) می‌داند. گفتنی است بر اساس داده‌های وب‌سایت کوین‌گکو (CoinGecko)، ارزش بازار اکوسیستم دیفای در حال نزدیک‌شدن به ۹میلیارد دلار است.

شماری از پروتکل‌های وام‌دهی دیفای با هدف افزایش وفاداری کاربرانی که روی پلتفرم آنها به کسب سود مشغول‌اند، شروع به صدور توکن‌های نظارتی کرده‌اند که به کاربران اجازه می‌دهند درمورد آینده این شبکه‌ها رأی بدهند.

این توکن‌ها در ادامه، دارای ارزش می‌شوند و به‌این‌ترتیب، کاربران از انگیزه بیشتری برای حضور در پلتفرم‌ها برخوردار خواهند شد. گفتنی است کامپاند در اواخر ژوئن (اوایل تیر) با صدور توکن COMP، کار خود را آغاز کرد و سپس دیگر توکن‌های پلتفرم‌های دیفای، یکی‌یکی از راه رسیدند که از جمله آنها می‌توان به توکن‌های MTA، YFI، BAL و UMA اشاره کرد.

بر اساس داده‌های کوین‌مارکت‌کپ، توکن COMP در ابتدای راه‌اندازی در روز ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد) با قیمت ۶۴.۵ دلار معامله می‌شد و حجم معاملات روزانه آن نیز در حدود ۱۵۵,۴۷۵ دلار بود. در روز ۲۱ ژوئن (۱ تیر)، قیمت این توکن به ۳۲۷ دلار رسید و در ادامه، حجم معاملات آن در روز ۶ ژوییه (۱۶ تیر) از آستانه ۳۰۰میلیون دلار عبور کرد.

کوین‌های دیگر، کمی دیرتر روی مدار رشد قرار گرفتند. اتر، توکن بومی اتریوم، که میزبان اکثر پروتکل‌های دیفای است، روز یک‌شنبه هفته جاری با برجای گذاشتن رکوردی به قیمت ۴۱۱ دلار رسید.

دپ‌رادار، افزایش فعالیت‌ها را روی صرافی‌های غیرمتمرکز یا DEX-ها، دلیل دیگر رشد حجم تراکنش‌های اتریوم می‌داند. در بخش دیگری از گزارش این وب‌سایت آمده است:

البته سهم صرافی‌های غیرمتمرکز در رشد تراکنش‌های اتریوم، درحال‌حاضر ناچیز و تنها ۴ درصد است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه