ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۶۸ تومان

گزارش: چین نقشی پررنگ در جرایم حوزه ارزهای دیجیتال دارد

گزارش: چین نقشی پررنگ در جرایم حوزه ارزهای دیجیتال دارد

چینالیسیس در گزارش تازه خود عنوان می‌کند که کیف پول‌های متعلق به چینی‌ها از آوریل ۲۰۱۹ تا ژوییه ۲۰۲۱ بیش از ۲ میلیارد دلار دارایی دیجیتال را به آدرس‌های مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی منتقل کرده‌اند.

به گزارش کریپتوپوتیتو، طبق گزارش این شرکت، در دو سال گذشته بیش از ۲.۲ میلیارد دلار ارز دیجیتال از مبدأ آدرس‌های چینی به آدرس‌های مرتبط با اقدامات غیرقانونی نظیر کلاهبرداری و تراکنش‌های دارک نت منتقل شده است. نباید فراموش کرد که طرح‌های پانزی در چین نسبت به دیگر کشورها محبوبیت بیشتری دارند.

حساب‌هایی که چینی‌ها این حجم از سرمایه را به آنها منتقل کرده‌اند علاوه بر فعالیت‌هایی که پیش‌تر از آنها نام بردیم، فعالیت‌هایی نظیر پول‌شویی، قاچاق مواد مخدر و اقدامات غیرقانونی دیگری هم انجام می‌دادند. ورودی این حساب‌ها از پول‌های کثیف هم بیش از ۲ میلیارد دلار بوده است.

با وجود حجم گسترده سرمایه‌های ورودی به حساب‌های مرتبط با فعالیت‌های مجرمانه، این مقدار در مقایسه با بازه دو ساله در دیگر کشورها، کاهش بسیاری را نشان می‌دهد. به‌گفته چینالیسیس، از آنجا که محبوبیت طرح‌های پانزی بزرگ در نقاط مختلف دنیا کاهش یافته است، سرمایه‌های ورودی به حساب‌های مرتبط با فعالیت‌های مجرمانه هم کمتر شده است.

نباید فراموش کرد که چین قطب قاچاق فنتانیل است و بسیاری از قاچاقچی‌ها برای گم‌کردن رد تراکنش‌های خود از ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند. چینی‌ها برای پول‌شویی هم با ارزهای مجازی و صرافی‌های ارزهای دیجیتال کار می‌کنند. برخی از کسب‌وکارهای مجرمانه در چین نیز فعالیت خود را کاملاً بر بسترهای معاملاتی ارزهای دیجیتال ایجاد کرده‌اند.

چینالیسیس در ادامه می‌افزاید که چین اقداماتی را در جهت مقابله با این فعالیت‌ها صورت داده است. دستگیری ژائو دونگ (Zhao Dong)، بنیان‌گذار چندین پلتفرم فرا بورسی خریدوفروش ارزهای دیجیتال، از جمله سخت‌گیری‌های چین است. او چند ماه پیش به جرم مشارکت در انجام جرایم اینترنتی محکوم شد.

با وجود اینکه جرایم حوزه ارزهای دیجیتال و استفاده از این ارزها در فعالیت‌های مجرمانه زیاد است، این کشور مجازات‌های سنگینی را برای چنین موضوعاتی وضع کرده است.

اواخر سال گذشته میلادی، گرداننده طرح پانزی پلاس توکن که ۲.۲۵ میلیارد دلار ارز دیجیتال از کاربران دریافت کرده بود، به ۱۱ سال زندان محکوم شد.

از آنجا که این طرح بزرگترین طرح پانزی اجراشده در چین بود، مقامات این کشور، محکومیت گرداننده آن را یک پیروزی بزرگ توصیف کردند. علاوه بر زندان، دو مهره کلیدی این طرح پانزی هم به پرداخت ۱۸ و ۹۱۳ هزار دلار جریمه نقدی محکوم شدند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب