کتیزن
تا لیست شدن کتیزن:

اسناد لورفته: چینالیسیس از یک کاوشگر بلاک برای پیداکردن آی‌پی کاربران استفاده می‌کند

اسناد لورفته: چینالیسیس از یک کاوشگر بلاک برای پیداکردن آی‌پی کاربران استفاده می‌کند

داده‌های لورفته نشان می‌دهد که چینالیسیس از یک کاوشگر بلاک به‌عنوان ابزاری برای دریافت اطلاعات مربوط به آی‌پی کاربران و کمک به نهادهای قانونی استفاده می‌کند.

به گزارش «The Block»، به نظر می‌رسد که این اطلاعات طی نشست معرفی چینالیسیس به نهادهای قانونی ایتالیا لو رفته باشد. طبق این اطلاعات، چینالیسیس از سرویس والت‌اکسپلورر (Walletexplorer.com) برای جمع‌آوری اطلاعاتی در ارتباط با آی‌پی کاربران بهره می‌برد.

با استفاده از این مجموعه داده‌ها، می‌توانیم به مراجع قضایی اطلاعات مفیدی در مورد آی‌پی‌های مرتبط با یک آدرس ارز دیجیتال ارائه کنیم. همچنین می‌توانیم هر آدرسی را که بخواهیم در گذشته بررسی کنیم تا دیگر آدرس‌های بیت کوین او را هم پیدا کنیم. می‌توانیم داده‌هایی از یک آدرس را که هنوز به بلاک چین چیزی مخابره نکرده است هم جمع‌آوری کنیم؛ مثلاً، اگر صاحب یک آدرس بیت کوین در قالب بخشی از یک برنامه آدم‌ربایی یا تهدید بخواهد حساب خود را چک کند، می‌توانیم رد آی‌پی او را بزنیم.

هنوز مشخص نیست که این نشست معرفی چه زمانی برگزار شده است یا چینالیسیس چه زمانی این ابزارها را توسعه داده است. گفته می‌شود که این اطلاعات از طریق اسناد پنهان تیم دارک وب پلیس امنیت اطلاعات ایتالیا به دست آمده است.

طبق اسناد لورفته، به نظر می‌رسد که این جلسه بخشی از تحقیقات پلیس در مورد برلوسکونی مارکت (Berlusconi Market) که یک بازار دارک وب ایتالیایی بود، باشد. پلیس در سال ۲۰۱۹ فعالیت این بازار را متوقف کرد. چینالیسیس از صحبت در مورد این اخبار خودداری کرده است.

با وجود این که چینالیسیس هیچ صحبتی از والت اکسپلورر نکرده است، اما این دو شرکت از طریق آلس یاندا (Ales Janda) به یکدیگر مربوط می‌شوند. یاندا سال ۲۰۱۵ به‌عنوان یک توسعه‌دهنده و محقق به چینالیسیس پیوست. به‌علاوه، در پایین وب‌سایت والت اکسپلورر، تبلیغی از چینالیسیس به چشم می‌خورد. داده‌ها نشان می‌دهد که این اشاره به چینالیسیس از ابتدای سال ۲۰۱۶ در این وب‌سایت وجود دارد.

اسناد لورفته: چینالیسیس از یک کاوشگر بلاک برای پیداکردن آی‌پی کاربران استفاده می‌کند

در بخش «دربارهٔ ما» در وب‌سایت والت اکسپلورر آمده است:

پایگاه داده اسامی از سال ۲۰۱۶ به‌روز نیست (مگر در موارد بسیار نادر) که خود زمان بسیار زیادی است؛ چراکه والت اکسپلورر را در زمان بیکاری خودم ساختم. پس از آن به چینالیسیس ملحق شدم که محصولی مشابه دارد (ولی بسیار پیشرفته‌تر) و [آنجا] حقوق می‌گیرم که اسامی را کشف کنم. تا زمانی که برای این کار حقوق می‌گیرم، نمی‌توانم اسامی را به‌شکل عمومی منتشر کنم. اگر اسم‌های جدید می‌خواهید از چینالیسیس درخواست کنید.

این در حالی است که در این وب‌سایت هیچ اشاره‌ای به استفاده از قالب خدمات چینالیسیس نشده است.

چینالیسیس بزرگترین شرکت تحلیل داده در حوزه بلاک چین است و با نهادهای امنیتی و حقوقی آمریکا همکاری می‌کند. صبح امروز هم وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که برای تحریم حساب‌های صرافی روسی، از خدمات چینالیسیس استفاده می‌کند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
Ehhsan
Ehhsan
۲ سال قبل

پرایوسی کوین ها تنها راه نجات انسان ها از دیکتاتوری مالی خواهند بود که در آینده اتفاق می افتند. افرادی مثل مک افی هم قربانی همین ماجرا شدند. ساتوشی و توسعه دهندگان مونرو هم برای همین مخفی شدند ، چون می دانستند که اگر دست دولت و بیافتند چه بلایی سرشان می آید.
هر بار که یک پرایوسی کوین خواست بزرگ شود برای این برچسب های مختلفی زدند پولشویی ، حمایت از تروریسم ، مافیا و... . در حالی که بدون اینها هم این اتفاق خواهد افتاد مردمند که باید جلوی آنها را بگیرند و دولت هر کاری بکند نمی تواند.

رضا حسینی
رضا حسینی
۲ سال قبل
پاسخ  Ehhsan

یکی از عجیب ترین چیز هایی که تو بازار الان میبینم اینه که مونرو به شدت ارزش بازارش پایین اومده و به رتبه 34 مارکت رسیده ارزی که یه زمانی فکر میکردم نقطه بلوغ رمز ارز هایه ، پروژه ای که شاهکار ساتوشی ناکاموتو و عملا بیت کوین دو محسوب میشه ، پروژه ای که بیشتر اشکالات بیت کوین رو رفع کرده و جا داره حداقل جزو ده ارز برتر باشه ، اما واقعا نمیفهمم چرا این پروژه رشد نمیکنه

محمد نیک
محمد نیک
۲ سال قبل

آی پی مربوط به ولت تمام ارزهای دیجیتال رو میتونن ردیابی کنن؟ حتی مونرو و zcash؟

احمد
احمد
۲ سال قبل

حرف الکی میزنن اگه راست میگن ساتوشی ناکاموتو رو پیدا کنن

عباس بوغذا ررررر
عباس بوغذا ررررر
۲ سال قبل

اساس کار اینترنت و پروتکل TCP/IP همین بوده از اول، حتی برای چک کردن موجودی به هر سروری که وصل میشی چه ولت وی اس پی داشته باشی و یا نه آی پی لاگ میشه، یعنی اختصاص دسته ای از آدرس ها به یک آیپی میتونه نشون بده که شما پابلیک کی اون آدرس ها رو داری، حتی اگر اون سرور هم لاگ نکنه و آی پی درخواست ها رو یکسان سازی کنه، در مسیر روتر های این بین باز مسیر اتصال به سرویس ها و سایت ها معلومه و راحت میشه فهمید کدوم آی پی چه کاری روی اینترنت میکنه، آی اس پی ها هم که آی پی شما رو اختصاص میدن با توجه به مودم و مشخصه سخت افزاری کارت شبکه یا روتر شما لاگ میگیرن، هیچ دستگاهی نیست که وصل بشه و این مشخصه یگانه رو نداشته باشه.
خلاصه اگر همکاری گسترده بین سیستم های نظارتی توی جهان راه بیفته پیگیری این تراکنش ها برای دولت ها در آینده خیلی ساده هست و کاملا میشه جلوی پولشویی رو گرفت چون همه چیز روی بلاکچین عمومی هست.
راه حل های جایگزین میتونه استفاده از چندین سرور و قطعه قطعه کردن اتصال ها روی بستر اینترنت باشه که مرکزیت داده و پیگیری رو طولانی تر و سخت تر کنه.
روش دیگه هم استفاده از شبکه تور و دارک نت برای انتقال و چک کردن ارز ها هست که پیشنهاد نمیشه، چون میتونه کوین های شمارو آلوده کنه با آیپی هایی که برای کار های غیر قانونی استفاده میشن، خلاصه اگر کار غیر قانونی خاصی انجام نمیدی باید تن بدی به این چیزها و دولت ها میتونن برای مالیات گرفتن به این اطلاعات استناد کنن هر چند باید سیستم سفت و سخت تر و با نظارت بالاتری بسازن، که اکثرا دنبال همین هم هستن که هیچ کسی نتونه بدون هویت معلوم از اینترنت استفاده کنه.
خلاصه آینده ای که بیتکوین و ارزهای دیجیتال برای ما رقم میزنه یه سیستم بسته و نظارت شده هست، غیر از این هم چاره ای ندارن دولت ها چون آزاد گذاشتنش باعث فروپاشی دولت ها میشه چون از طریق بانک ها نمیتون قدرت حکومتی خودشون رو دیکته کنن.
شاید دلیل اصلی که کشورهای با اقتصاد بسته دولتی تقریبا که بجای قبول این سیستم های آزاد شروع به کپی کردن و مرکزیت دادن این سیستم روی ارز کشورهاشون هستن همینه، بخش کنترلی و نظارت بلاکچین یه نعمت براشون حساب میشه.
دلیل اینکه باید هر چه زودتر روی پرایوسی کوین ها کار کرد همینه، هر کسی اون سمت رفت با سانسور و پروپاگاندا و حتی فیزیکی تقریبا از بازی حذف شده، از مکافی گرفته تا اسنودن و راجر ورز و....
خلاصه وجود این سیستم از لحاظ فلسفی دو تایم لاین جلوی ما میگذاره، یکی حکومت هایی با کنترل سفت و سخت و کامل و سیستم شناسی و امتیاز دهی فردی و در مقابل دنیایی بدون حکومت های قدرتمند مرکزی که میتونه به قدرت گرفتن مافیاهای محلی و هرج و مرج و از بین رفتن سیستم های مالی متمرکز بشه.
هر چند دولت ها خودشون به نوعی مافیای قانونی تبدیل شدن و جوابگو نیستن ولی همزمان نمیشه بدون نظارت سیستم پایداری برای تبادل انرژی پیدا کرد، خلاصه نقطه حساس کنونی که میگن این سال ها هست، دلیل اینکه این "اتفاقات جهانی جدید" هم شکل میگیره بهانه ای برای اجرایی کردن این سیستم هست قبل از اینکه کنترل از دست خارج بشه، دولت های کشورهای پیشرفته با شبیه سازی کردن این اتفاقات همه این سناریو ها رو خیلی کامل تر پیش بینی کردن و مو به مو با برنامه جلو میرن.

Hasan
Hasan
۲ سال قبل

احسنت به شما. واقعاً نظر کامل و جامعی بود.