ارز‌ها: ۳۲,۰۳۳
ارزش بازار: ۳.۵۳۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۴,۵۴۹ تومان

آمریکا ۲۰ آدرس بیت کوین را تحریم کرد!

آمریکا ۲۰ آدرس بیت کوین را تحریم کرد!

اداره کنترل دارایی‌های خارجیِ وزارت خزانه‌داری آمریکا، ۲۰ آدرس جدید بیت کوین را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. علاوه بر این بیست آدرس، دو شخص دیگر نیز به اشخاص تحریم‌شده این دولت اضافه شدند.

به گزارش کوین دسک و بر اساس فهرست تازه اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری، جیادونگ لی (Jiadong Li) و یین یین تیان (Yinyin Tian)، به اتهام همکاری با گروه لازاروس تحریم شده‌اند. گروه لازاروس، گروهی از هکرها و مجرمان سایبری است که طبق شایعات وابسته به دولت کره شمالی هستند.

گروه لازاروس به اتهام سرقت بیش از نیم میلیارد دلار از طریق حملات سایبری در سال ۲۰۱۸ تحت تعقیب است. به گفته گروپ آی‌بی (Group-IB)، یک شرکت فعال در حوزه فروش تجهیزات امنیت فضای مجازی، گروه لازاروس، طی مدت زمان دو ساله، به بیش از ۱۴ صرافی مختلف حمله کرده‌اند. طبق بیانیه مطبوعاتی وزارت خزانه‌داری آمریکا، اقدامات جدید آنها به هک شدن یک صرافی در ماه آوریل ۲۰۱۸ مرتبط است. این وزارتخانه نام این صرافی را منتشر نکرده است.

بر اساس ادعانامه هیئت منصفه که روز دوشنبه توسط سیموس هیوز (Seamus Hughes) از دانشگاه جورج واشنگتن در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت، دو نفر با اتهام پول‌شویی و انجام معاملات بدون مجوز، گناهکار شناخته شدند.

در سند دیگری آمده است که دولت آمریکا به دنبال ضبط ارزهای دیجیتال در ۱۱۳ آدرس مختلف است که به گفته آنها متعلق به دو متهم اصلی پرونده است. پول‌شویی این ارزهای دیجیتال به صورت عمده در همین آدرس‌ها انجام می‌شده است.

بر اساس اسناد مالی که به دادگاه تسلیم شده، در مجموع ۲۳۴ میلیون دلار ارز دیجیتال به سرقت رفته است. اموال سرقتی به شکل بیت کوین، اتریوم، زی کش، دوج کوین، ریپل، لایت کوین و اتریوم کلاسیک هستند.

پول‌شویی اموال به سرقت رفته به روش «زنجیره‌های حلّال» صورت گرفته است. در این روش ارزهای دیجیتال از یک آدرس به آدرس دیگر فرستاده می‌شوند. در هر بار ارسال، مبلغ کمتری به کیف پول بعدی ارسال می‌شود و بدین ترتیب یافتن مبدا تراکنش دشوارتر می‌شود.

به نظر می‌رسد پول‌شویی لایت کوین‌ها به خوبی صورت نگرفته است و این ارزها همچنان در آدرسی قرار دارند که در ابتدا به آن ارسال شده بودند.

متهمان پرونده برخی از ارزها را به اشخاص آمریکایی و صرافی‌هایی در این کشور فروخته بودند. در بخش دیگری از اسناد منتشرشده، نام یک صرافی در کره جنوبی نیز به چشم می‌خورد.

طبق اعلام وزارت دادگستری ایالات‌متحده، از سرمایه‌های پول‌شویی‌شده برای تامین مالی دیگر حملات هکرهای کره شمالی استفاده شده است. طبق ادعای این وزارت‌خانه، عواملی در کره شمالی، مسئول سرقت چیزی در حدود ۴۸.۵ میلیون دلار از سرمایه کاربران در یک صرافیِ کره جنوبی هستند.

با وجود اینکه وزارت دادگستری آمریکا نام این صرافی را اعلام نکرده است، اما صرافی آپ بیت (Upbit)، که در کره جنوبی قرار دارد، ۲۷ نوامبر سال گذشته (۶ آذر ۱۳۹۸) اعلام کرد که هکرها موفق شدند تا ۴۹ میلیون دلار ارز دیجیتال را به سرقت ببرند.

آدرس‌های تحریم‌شده توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا منتشر شده است. با نگاهی به سوابق هر آدرس می‌توان فهمید که هزاران بیت کوین به آنها وارد و از آنها خارج شده است، ولی در حال حاضر موجودی آنها صفر است.

با احتساب اقدام اخیر اداره کنترل دارایی‌های خارجی، این سومین بار است که آدرس‌های ارزهای دیجیتال در فهرست تحریم آمریکا قرار می‌گیرند. سال ۲۰۱۸، این اداره آدرس‌های بیت کوینی را در فهرست تحریم خود قرار داد که به گفته آنها متعلق به چندین ایرانی هستند. به گفته این نهاد، این آدرس‌ها به اقدامات مرتبط با باج‌افزارها متصل بوده‌اند. سال گذشته نیز تعدادی آدرس لایت کوین و بیت کوین تحریم شد؛ سه صاحب چینی این آدرس‌ها متهم به نقض قوانین مالی و پول‌شویی و همچنین قاچاق شدند.

طبق گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا، فعالیت‌های سایبری مجرمانه کره شمالی یکی از منابع اصلی این دولت برای کسب درآمد است. این کشور برای فروش ارزهای سرقتی خود از بازارهای همتا به همتا و صرافی‌هایی که دستورالعمل‌های شناخت مشتری (KYC) ندارند، استفاده می‌کند. در بخشی از بیانیه مطبوعاتی این وزارتخانه آمده است:

با توجه به خطرات فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه ارزهای دیجیتال و دیگر دارایی‌های دیجیتال، ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد)، کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF)، استانداردهای ویژه‌ای را به کشورهای عضو ابلاغ کرد. به واسطه این استانداردها، تمام ارائه‌دهندگان خدماتی نظیر خدمات صرافی در تمام کشورها موظفند تا فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال را تحت نظر قرار دارند و از خطرات موجود آگاه باشند. ایالات‌متحده، به صورت ویژه، در خصوص پلتفرم‌هایی که خدمات پرداخت ناشناس ارائه می‌کنند و سیاست‌های نظارت مورد نیاز برای یافتن فعالیت‌های مشکوک یا ارزیابی‌های مشتریان را اجرا نمی‌کنند، نگران است.

اداره کنترل دارایی‌های دیجیتال در اقدامی دیگر، تعدادی از نهادهای مرتبط با شرکت روسی «IPC»، فعال در حوزه نفتی، را از فهرست تحریم‌ها خارج کرد.

ممکن است علاقه مند باشید
نات کوین جدید راه‌اندازی شد
نات کوین جدید راه‌اندازی شد 4 ماه قبل
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

5 دیدگاه
حمید رحیمی
حمید رحیمی
۴ سال قبل

ی سوال
اگر طرفی که آدرس کیف پولش تحریم شده!! بعد بیاد بیت انتقال بده ب ی کیف پول دیگه، بعدا از اون کیف پول خرید فروش بکنه
بعد داستان این چی میشه؟
بازم میفهمن کی بود؟
یا کل ورود و خروج از اون آدرس رو کنترل میکنند؟

HAJARIAN
HAJARIAN
۴ سال قبل

سلام ممنونم از تحلیل خوبتون تشکر ازشما(بچه‌ها تا برج 2سال99یعنی اول 3خردادمطالعه مطالب روبخونید خرید نکنیدبرج فعالیت رو شروع کنید برای خرید موفق باشید

Mini miner
Mini miner
۴ سال قبل

عالی میشه حساب اونایی که با بیت کوین کارخلاف می کنند بسته بشه اینجوری ارزهایه دیجیتال وجه بهتری پیدامیکنه و مطمعنن ارزششم میره بالا

محمدرضا
محمدرضا
۴ سال قبل
پاسخ  Mini miner

بله...از نظر آمریکا تمام ایرانی ها دارن به تروریست های تکفیری کمک میکنن..عقلت کجا رفته پسر....حساب تمامی ایرانی ها رو می‌بندم اگه بفهمن...اولین نفر هم بایننس مارو لو میده..
به نظرم ارز دیجیتال داره خیلی خاموش و غیرمستقیم متمرکز میشه...

بسیجی
بسیجی
۴ سال قبل

آمریکام رد داده

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب