بیت کوین به ۳۸ هزار دلار سقوط کرد؛ حمایت بعدی قیمت کجاست؟
پس از شکستهشدن حمایت کلیدی ۴۰٬۰۰۰ دلاری، قیمت بیت کوین ساعاتی پیش به محدوده ۳۸٬۰۰۰ دلار سقوط کرد. آنطور که از دادههای درونزنجیرهای پیداست، نهنگهای بازار هم مدتی است غیرفعال هستند و انتظار دارند قیمت به سطوح پایینتر سقوط کند تا بتوانند خود را برای خرید واحدهای جدید آماده کنند.
به گزارش کریپتو بریفینگ، در حالی که به نظر میرسد نهنگهای بازار مدتی است فعالیت خاصی انجام نمیدهند، بیت کوین در تلاش است برای پیشگیری از سقوط بیشتر قیمتها یک حمایت جدید پیدا کند.
بیت کوین که چندی پیش حمایت کلیدی ۴۰٬۰۰۰ دلاری را از دست داده بود، امروز به کف ۳۸٬۰۰۰ دلاری سقوط کرد. به نظر میرسد این سقوط تا حدی تحتتأثیر فعالیت معاملهگران در بازارهای اهرمدار باشد. از سوی دیگر، آنطور که پیداست، نهنگهای بازار هم منتظر سقوط قیمت به سطوح پایینتر مانده تا بتوانند در قیمتهای پایینتری انباشت مجدد واحدهای جدید را آغاز کنند.
در حال حاضر حدود ۶۷.۷ درصد از کل حسابهای فعال در بازارهای آتی (Futures) صرافی بایننس، در موقعیتهای لانگ (خرید) بیت کوین به سر میبرند. دادههای تازه نیز نشان میدهند که سرمایهگذاران بیش از حد نسبت به عملکرد قیمتی بیت کوین در آینده مطمئن هستند و این در حالی است که نسبت موقعیتهای لانگ به شورت (فروش) در بازار «بیت کوین/ تتر» به اوج یکماهه خود در ۲.۰۸ رسیده است.
خوشبینبودن اینچنینی سرمایهگذاران اغلب به افزایش فشار خرید استقراضی منجر میشود؛ اتفاقی که به نظر میرسد هماکنون در بازار در حال رخدادن است. خرید استقراضی به شرایطی گفته میشود که در آن سرمایهگذاران با هدف پیشگیری از ضررهای بیشتر، از موقعیتهای معاملاتی لانگ خود خارج میشوند و اقدام به فروش میکنند. اگر در ادامه هم نهنگها مجدداً وارد بازار نشوند و اقدام به انباشت واحدهای جدید نکنند، شانس افزایش فشار خرید استقراضی بیشتر میشود.
همان طور که از دادههای درونزنجیرهای پیداست، کیف پولهایی که بین ۱۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ بیت کوین موجودی دارند، در طول یک ماه گذشته تقریباً فعالیت خاصی انجام ندادهاند. این دست از فعالان بازار که جزو ثروتمندترین آدرسها محسوب میشوند، در حال حاضر و در قیمتهای فعلی علاقهای به خرید بیت کوینهای بیشتر ندارند؛ احتمالاً به این خاطر که منتظر سقوط قیمت به سطوح پایینتر هستند.
نبود علاقه به خرید بیت کوین را میتوان از تعداد آدرسهایی که بهطور روزانه به شبکه اضافه میشوند، مشاهده کرد. با وجود بازیابی ۴۰ درصدی قیمت بیت کوین در طول ۳ هفته گذشته، فعالیتهای درونشبکهای در این مدت رشد چندانی نکرده است. آنطور که از دادههای گلسنود پیداست، تعداد آدرسهایی که به شبکه بیت کوین اضافه میشوند اخیراً روی ۴۰۰٬۰۰۰ مورد در هفته ثابت باقی مانده است.
با توجه به همبستگی زیاد قیمت با افزایش فعالیتهای درونشبکهای، منطقی به نظر میرسد که انتظار داشته باشیم جهش این شاخص درونزنجیرهای تأییدی برای ادامهداربودن روند صعودی قیمت باشد. با این حال، تا زمانی که چنین اتفاقی رخ نداده است، بیت کوین احتمالاً حمایت میانگین متحرک ۲۰۰ کندلی را که در نمای ۳ روزه بازار روی سطح ۳۷٬۰۰۰ دلار قرار دارد، آزمایش خواهد کرد. این احتمال هم وجود دارد که قیمت در ادامه مطابق با پیشبینی تام دیمارک (Tom DeMark)، تحلیلگر مشهور بازارهای مالی، پیش برود و خط روند مسطح روی ۳۳٬۵۰۰ دلار را آزمایش کند.
اگر خریداران در ادامه نتوانند قیمت را بالای این ناحیه حمایتی بسیار مهم حفظ کنند، حجم زیادی از موقعیتهای معاملاتی موجود در بازارهای آتی لیکویید میشود و به احتمال زیاد فشار نزولی بیشتر قیمت را به سطوح پایینتر هدایت میکند.
سلام دوستان گلم
بازار تا ۳۶ هزار دلار بیت کوین بایر بریزد تا حرکت جهشی به سمت ۵۳ هزار دلار در این بازارها فقط باید صبور باشید 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀