ارز‌ها: ۳۱,۸۵۲
ارزش بازار: ۳.۳۷۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۱,۹۹۳ تومان

میلیاردر روسی از دیفای به‌عنوان یک فناوری انقلابی تمجید کرد

میلیاردر روسی از دیفای به‌عنوان یک فناوری انقلابی تمجید کرد

الکساندر لِبِدوف (Alexander Lebedev)، بانکدار سابق و صاحب یکی از رسانه‌های مطرح انگلستان، در اظهارنظری اعلام کرد که قصد راه‌اندازی یک سیستم مبتنی بر دیفای (DeFi) با عنوان بانکداری نسخه ۲.۰ (Bank ۲.۰) را دارد.

به گزارش کوین تلگراف، لبدوف که صاحب روزنامه ایونینگ استاندارد (Evening Standard) و ایندیپندنت (Independent) است، در اظهارنظر تازه خود از پتانسیل‌های ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند به‌عنوان ابزاری برای ایجاد تحول در امور مالی یاد کرد. لبدوف مالکیت انتشارات روسیِ نوایا گازتا (Novaya Gazeta) را نیز در اختیار دارد.

او در یادداشتی ۱,۸۰۰ کلمه‌ای که امروز در نشریه ایندیپندنت منتشر شد، پیش‌بینی کرد که بلاک چین فعالیت «انگل‌گونه» انحصارطلبی در حوزه بانکداری را از بین می‌برد. او در ادامه می‌نویسد:

فناوری‌های بلاک چینی و قراردادهای هوشمند استخدام و بکارگیری‌های غیرضروریِ بخش عمده‌ای از نیروی انسانی در حوزه بانکداری را از میان برمی‌دارد.

او معتقد است که افزایش سریع نقدینگی، به رشد «انفجاری» پلتفرم‌های دیفای منجر شده است. او در ادامه ضمن بیان این مسئله که این رشد نمی‌تواند بدون محدودیت به روند خود ادامه دهد، می‌افزاید:

فناوری‌هایی که بر پایه این زیرساخت [بلاک چین] ساخته شده‌اند، فرصت‌های بی‌شماری را برای بازسازی سیستم اقتصاد جهانی مهیا می‌کنند.

او همچنین اعلام کرد که قراردادهای هوشمند به مشتریان این امکان را می‌دهد تا بدون استفاده از «واسطه»، مستقیما با بانک در ارتباط باشند و خدمات مالی خود را به شکلی مستقیم دریافت کنند. به‌عقیده او، این کار سبب می‌شود تا جلوی فعالیت بانکدارهای «طمع‌کار» گرفته شود.

او در ادامه افزود که ۱۰۰,۰۰۰ دلار را تحت عنوان «آزمایش» در یک پروتکل کشت سود (Yield Farming) در کشور استونی سرمایه‌گذاری کرده و از بازگشت سریع سرمایه خود غافلگیر شده است. او حالا به‌دنبال ایجاد یک «اکوسیستمِ امور مالی غیرمتمرکزِ مستقل» است.

این پلتفرم قرار است تا تمام خدمات بانک‌های سنتی را ارائه کند. تبدیل ارز، سپرده‌گذاری، اعطای وام، خدمات تسویه‌حساب و برداشت نقدی وجه و نقل‌وانتقالات داخلی و خارجی از جمله خدماتی هستند که این پلتفرم به کاربران ارائه خواهد داد.

لبدوف با اشاره به پذیرش استیبل کوین‌ها و توکن‌های کاربردی (Utility Tokens) از جانب قانون‌گذاران کشورهایی مثل آلمان، چین، سوئیس و آمریکا گفت که دارایی‌های دیجیتال نزد آنها [قانون‌گذاران] از مقبولیت بیشتری برخوردار هستند:

قدم بعدی دیجیتالی‌کردن دارایی‌های حقیقی با استفاده از نگهداری آنها در دفاتر کل توزیع‌شده است.

لبدوف از املاک و مستغلات، واحدهای تولیدی و کالا و خدمات به‌عنوان نمونه‌هایی از این دارایی‌های حقیقی یاد کرد.

او در بخشی از یادداشت خود در مورد دلایل اینکه چرا به پتانسیل‌های ارزهای دیجیتال اعتقاد دارد نوشت و اعلام کرد که سیستم مالی حاکم بر دنیا، اقتصاد را به «فاجعه» می‌کشاند.

لبدوف ۲۵ سال از عمر خود را بانکدار بوده است و سال ۱۹۹۵ توانست نشنال رزرو بانک (National Reserve Bank)، سومین بانک بزرگ خصوصی روسیه را بخرد. او ادعا می‌کند که در مدت فعالیتش در حوزه بانکداری، شاهد آن بوده است که رقبا پول‌های مشتریان خود را «به جیب می‌زدند». به‌گفته وی، از دهه ۹۰ میلادی، بانک‌های روسی با انجام اعمال غیرقانونی، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از پول‌های مشتریان را اختلاس کرده‌اند.

او در ادامه می‌افزاید که میلیاردها نفر در دنیا از هیچ‌گونه خدمات مالی برخوردار نیستند و به‌واسطه همین نبود دسترسی به منابع مالی، بانک‌ها نمی‌توانند چیزی از آنها بدزدند.

شاید به یک تحول واقعی در سیستم مالی جهان و پایان کلاهبرداران بانکی نزدیک شده باشیم.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب