ارزش بازار: ۲.۵۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۷۴,۴۷۴ تومان

برخی از آمریکایی‌ها با پول کمک مالی دولت بیت‌ کوین می‌خرند

برخی از آمریکایی‌ها با پول کمک مالی دولت بیت‌ کوین می‌خرند

داده‌هایی که به تازگی منتشر شده، حاکی از آن است که برخی از آمریکایی‌ها با پول کمک مالی دولت آمریکا در زمان ویروس کرونا، بیت کوین می‌خرند.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

به گزارش کوین تلگراف، برایان آرمسترانگ (Brian Armstrong)، مدیرعامل صرافی‌ آمریکایی کوین بیس (Coinbase)، با انتشار نموداری نشان می‌دهد که عده کمی از مردم آمریکا با پول کمک مالی دولت، ارز دیجیتال می‌خرند.

این نمودار که آرمسترانگ ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) آن را توییت کرد، نشان می‌دهد که اخیرا درصد سپرده‌‌گذاری‌ها و خریدهایی که با مبلغ ۱,۲۰۰ دلار روی ارزهای دیجیتال انجام شده، چهار برابر شده است. لازم به ذکر است که مبلغ ۱,۲۰۰ دلار دقیقا با میزان پول کمک مالی دولت برابر است. البته مدیرعامل کوین بیس به صورت مستقیم به این قضیه اشاره نکرده، اما با توجه به جایگاه او، می‌توان گفت که این داده‌ها به خرید ارزهای دیجیتال با پول کمک مالی دولت اشاره دارد. کوین بیس هنوز واکنشی در مورد اینکه این مسئله ارتباطی به کمک‌های مالی دولت دارد یا نه ارائه نکرده است.

برخی از آمریکایی‌ها با پول کمک مالی دولت بیت‌ کوین می‌خرند
درصد سپرده‌گذاری و خرید ارزهای دیجیتال با مبلغ ۱,۲۰۰ دلار در هر روز

با توجه به اینکه از زمانی که شهروندان آمریکا کمک مالی دریافت کردند، سپرده‌گذاری و خرید ارزهای دیجیتال با مبلغ ۱,۲۰۰ دلار بیشتر شده است، می‌توان گفت که این خریدها ممکن است از محل کمک‌های مالی دولت صورت گرفته باشد.

این کمک‌های مالی به منظور جبران خسارت‌های ناشی از ویروس کرونا که منجر به از دست رفتن یا کم شدن درآمد شهروندان آمریکا شده است، به آنها پرداخت می‌شود.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت‌های تولیدی، خصوصا کسب‌وکارهایی مانند رستوران و سینماها که به صورت حضوری با مشتریان در ارتباط بودند، تعطیل شدند. در نتیجه تعطیلی این کسب‌وکارها، بسیاری از افراد درآمدشان را از دست داده‌اند.

طبق گزارش‌های اخیر، حتی آن دسته از آمریکایی‌هایی که کم درآمد هستند و اظهارنامه مالیاتی ارائه نمی‌دهند، این حق را دارند که کمک مالی دولت را دریافت کنند. همچنین والدینی که فرزند دارند نیز به ازای هر فرزند، ۵۰۰ دلار کمک مالی دریافت می‌کنند.

گزارش‌ها حاکی از این است که میزان تقاضای کمک مالی دولت به حدی بالاست که سرورهای برخی از بانک‌ها نتوانستند این درخواست‌ها را مدیریت کنند و با اختلال مواجه شدند. حدود ۸۰ میلیون نفر از ساکنان آمریکا به این کمک مالی دسترسی پیدا کرده‌اند.

وین چن (Wayne Chen)، مدیرعامل اینترلپس (Interlapse) و بنیان‌گذار پلتفرم کوین‌کرو (Coincurve) در اظهارنظر اخیر خود اعلام کرده است که کمک‌های مالی دولت آمریکا، می‌تواند باعث افزایش قیمت بیت کوین شود.

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
اطلاعیه مهم برای همه کاربران ارزدیجیتال با توجه به شرایط اخیر و افزایش برخی تخلفات در انجمن، لازم است چند نکته مهم به‌صورت شفاف اعلام شود. هرگونه تبلیغ، فروش یا اشتراک‌گذاری وی‌پی‌ان، کانفیگ، پروکسی، قرار دادن لینک ریفرال صرافی‌ها، یا دعوت کاربران به عضویت در کانال‌ها و گروه‌ها در پیام‌رسان‌هایی مانند بله، روبیکا و موارد مشابه، به‌طور کامل ممنوع است. در صورت مشاهده، حساب کاربری فرد متخلف به‌صورت دائمی مسدود شده و تمامی اطلاعات آن حذف خواهد شد. دلیل این برخورد جدی، جلوگیری از سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران عزیز است. همچنین هرگونه توهین، فحاشی، درگیری‌های لفظی، رفتارهای غیرمحترمانه با گرایش‌های مختلف، یا دامن زدن به اختلافات قومیتی، به هیچ عنوان قابل قبول نیست و منجر به مسدود شدن حساب کاربری خواهد شد. این فضا صرفاً برای تبادل نظر، تحلیل و گفتگو درباره بازار رمزارزها ایجاد شده است. کانال‌های اختصاصی هر ارز باید فقط در ارتباط با همان ارز باشند و استفاده از آن‌ها برای تبلیغ سایر پروژه‌ها یا رمزارزها مجاز نیست. در صورتی که قصد انتشار تحلیل‌های دنباله‌دار یا مفصل را دارید، لطفاً از بخش ایجاد موضوع (تاپیک) در هاب استفاده کنید تا مطالب شما به‌صورت منظم و قابل پیگیری در اختیار سایر کاربران قرار بگیرد. هدف ما حفظ یک فضای سالم، حرفه‌ای و امن برای همه کاربران است. از همکاری شما سپاسگزاریم.
۰
نمایش بیشتر