«بیت مین» (Bitmain) غول صنعت استخراج بیت کوین و ارزشمندترین شرکت در این صنعت از عرضه نسل جدید دستگاههای ASIC خود در هفته جاری خبرداد. در ادامه با ارز دیجیتال همراه باشید.
این شرکت که مقر اصلی آن در شهر «بیجینگ» کشور چین قرار دارد در توییتر خود اعلام کرد که پیش فروش نسل جدید ماینرهای این شرکت با عنوانهای «انت ماینر S15» و «انت ماینر T15»، را بهزودی آغاز خواهد کرد. تاریخ دقیق آغاز طرح های پیشفروش، هشت نوامبر ساعت نه بهوقت آسیای شرقی اعلام شده است. این دو مدل از ماینرهای ASIC شرکت بیت مین از مورد انتظارترین سری دستگاههای این کمپانی به شمار میروند.
همانطور که «ژیان وو» در ماه سپتامبر و در جریان رویداد جهانی ماینینگ اعلام کرد، دو مدل S15 و T15 ادامهدهنده نسل انت ماینر S9 و T9 این شرکت خواهند بود. این دو دستگاه از چیپ های ASIC هفت نانومتری بهره میبرند که BM1391 نام دارند. افزایش بهرهوری، بهبودهای عملکردی و دیگر ارتقاهای سخت افزاری از جمله تغییراتی بودند که در مدلهای جدید حاصل شدهاند. به گفته بیت مین، مصرف انرژی این دو دستگاه جدید در حالت حداکثری چیزی در حدود ۴۲ وات برای هر تراهش خواهد بود. با وجود مصرف بالای انرژی در حالت حداکثری، بیت مین هنوز اطلاعات دقیقی از دیگر قابلیتها و تواناییهای این دستگاهها اعلام نکرده است.
بنا بر اعلام شرکت سازنده، دو ماینر جدید قابلیت استخراج بیت کوین، بیت کوین کش و دیگر ارزهای مبتنی بر SHA256 را دارند و از حیث نرخ هش از دیگر ماینرهای موجود عملکرد بهتری دارند. این در حالی است که رقبای بیت مین همچون Ebang و «بیت فیوری» پیشتر ادعا کرده بودند که دستگاههای ساختهشده توسط آنها، بهرهوری بالاتری دارند.
به نقل از سی سی ان، بیت مین با حضور در بازار سهام هنگ کنگ، عنوان بزرگترین شرکت حاضر در صنعت بلاک چین و ارزهای دیجیتالی را به خود اختصاص داده بود اما کوین بیس در صدد است تا با عمومی کردن شرکت خود، این عنوان را از چنگ بیت مین بیرون بکشد.
لازم به ذکر است که «بیت مکس»، یک شرکت تحقیقاتی، پیشتر اعلام کرده بود که بیت مین چهارصد میلیون دلار در چهارماهه دوم سال جاری ضرر کرده است. سرمایه گذاریهای کلان، کاهش قیمت ارزهای دیجیتالی، به ویژه در ارتباط با بیت کوین کش و … از جمله دلایل زیانهای بیت مین عنوان شدهاند.
باید منتظر ماند و دید که واکنش مسئولین بیت مین در ارتباط با بازار آمریکا چگونه خواهد بود. چرا که ترامپ اخیراً، محدودیتهای سختگیرانه ای را در ارتباط با واردات محصولات چینی وضع کرده است؛ همین موضوع سبب شده تا ماینرهایی که در چین تولید میشوند شامل عوارض ۲۷.۶ درصدی دولت آمریکا شوند.
سلام دوستان وقت همگی بخیر کسی از دوستان میدونه گرانتی بیت ماین چند روزه است ؟
با سلام شرمنده میدونم جاش نیست ولی میخاستم بدونم btcmaker کلاهبرداره یانه ممنون میشم جواب بدید؟
۲۸ تراهش
این خبر هم جنبه مثبت داره و هم منفی مثبتش اینکه برق کمی نسبت به هش دستگاه مورد نیاز هست و جنبه خیلی بدش باعث افزایش خیلی زیاد سختی شبکه میشه متاسفانه
فکر می کردم اول سال ۲۰۱۹ قرار از نسل جدید ماینرها رو نمایی کنه ?
۴۲ وات ساعت ؟
اشتباه نوشتی
سلام
چیزیه که در منبع ذکر شده
42 وات ساعت برای هر تراهش
سلام..شما که اطلاع دارین..چجوری میشه ارزهای تازه ثبت شده که استخراجش راحته رو استخراج کرد؟؟ اکثر سکه ها رو که سرچ میکنم قابل استخراج نیستن…به نظرتون ماینینگ سود داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
در زمان های قدیم. جویندگان طلا به دنبال طلا بودن. و عده ای هم با فروش بیل و کلنگ به این ادم ها میلیاردر شدن. حالا قضیه ی الانم همینه???? بیل با ورژن جدید میدن بیرون
جناب ساتوشی ناکاموتو شما که خودت اختراع کنندش بودی :)) دیگه چرا شما….فقط این بیل ها یه خوبی که دارن حداقل هر ماه یه چیزی کف دستت میزارن…یابنده طلا یا پیدا میکرد یا پیدا نمیکرد….اینه فرق تکنولوژی قدیم و جدید
موضوع اينه كه قيمت تمام شونده اين دستگاه ها براي كمپاني توليد كننده خيلي خيلي كمتر از اين حرفا در مياد. تازه اون هم توي چين توليد ميشه. ديگه بهتر. شما ميدوني توي چين يك كارگر صبح تا شب جون ميكنه اخر شب فقط پول يه نون بهش ميدن تا فقد بتونه شيكمش رو سير نگه داره. الان محصولات اپل هم توي چين توليد و مونتاژ ميشه خود شركت اپل اعلام كرد هزينه توليد يك گوشي ايفون ١٢٠٠ دلاري نزديك ٢٣٠ دلاز براش در مياد. اين شركت ها و امثال اين شركت ها الان نونشون تو روغنه.
توي بازار كريپتو به عقيده خود من فقط دو عده پول خوبي به جيب ميزنن.
١ بنيان گذاراشون مثل ويتاليك بوترين و جاستين سان و….
٢ صرافي ها
ولي خوب نهنگ ها هم با خريد و فروش در مقياص بزرگ پول خوبي درميارن
ولي اون دو قشر اولي كه گفتم. تغريبا از هيچي به همه چي رسيدن. حالا اگه بخوايم بگيم از هيچي هيچي هم اقراغ كرديم
اینکه شما میگید چینی ها اجناسشون ارزون پاشون درمیاد و پول کارگر رو کم میدن ، ولی عوضش اینا را گران میفروشن، خب کاری نداره ، اگه میتونیم و سوادش را داریم ما هم این اجناس را با همین کیفیت تولید کنیم و به قیمت مناسب تر بفروشیم تا بازار را از چنگ چینی ها در بیاریم ،
در مورد اون دو قشری که فرمودین پول خوبی به جیب میزنن و تقریبا از هیچ به همه چی رسیدن ، باید به عرض برسونم که اونا از فکر و دانش و هوششون استفاده کردن ، چرا بقیه این کار رو اختراع نکردن ، مگه کسی جلوی ما رو گرفته بود ؟؟؟؟
از هیچی به همه چی رسیدن ؟
اگه قبول دارین از هیچی میشه به همه چی رسید تشریف ببرین یه ارز دیجیتال بنویسین جناب ناکاموتو
بدبخت ویتالیک بوترین هنوز نمرده بدنش لرزید!
این همه میرن یاد میگیرن برنامه نویسی کنن علوم کامپیوتر رو بلد بشن که بگن بهشون از هیچی رسیدن
دقیقا درست گفتید.این هم یه روش جدید شراکت در سرمایه گذاری هست با این تفاوت که سود اصلی رو راس هرم میگیره.شرکت های تولید کننده با بالا بردن تولید و قدرت هش ماینرهاشون هم پول خوبی به جیب میزنن و هم با فروش بالا و افزایش مصرف کننده ها سختی شبکه رو بالا میبرن تا متقاضی جدید برای محصولاتشون داشته باشن