گروه هفت «جی 7» که متشکل از هفت اقتصاد بزرگ است، در پیشنویس آخرین گزارش خود از «استیبل کوینهای جهانی» بهعنوان تهدیدی برای نظام اقتصاد جهانی یاد کرده است.
به گزارش «کوین تلگراف» و به نقل از بیبیسی، گروه جی 7 پیش نویس گزارشی را آماده کرده که در آن به چندین مورد از خطرات ارزهای دیجیتال اشاره شده است. در این گزارش همچنین عنوان شده که حتی اگر شرکتهای عضو ائتلاف لیبرا نگرانیهای قانونی را رفع کنند، باز هم ممکن است نتوانند رضایت مراجع اصلی قانونگذار را جلب کنند. در این گزارش آمده است:
گروه 7 بر این عقیده است که هیچ پروژه استیبل کوینی نباید تا زمان محقق شدن نیازهای قانونی و رفع خطرات و چالشهای قانونگذاری فعالیت کند. رفع این مشکلات لزوما به معنای تضمین تایید استیبل کوین نامبرده نخواهد بود.
در ادامه گزارش آمده است، از آنجایی که استیبل کوینهای جهانی در مقیاسهای بسیار وسیعی قابلیت رشد دارند، از دست رفتن اعتماد کاربران نسبت به آنها، میتواند باعث خاموش شدن چراغ رقابت و تهدید ثبات اقتصاد جهانی شود.
طبق گزارشها این پیش نویس در نشست صندوق بینالمللی پول که هفته جاری برگزار خواهد شد، به وزرای اقتصاد کشورهای عضو تسلیم میشود.
طبق گفته بیبیسی، با وجود اینکه در متن گزارش اشارهای به لیبرا، ارز دیجیتال فیس بوک، نشده، اما میتوان گفت که صدور رسمی آن میتواند چوب دیگری لای چرخ این شرکت باشد.
این در حالی است که قانونگذاران در اقصی نقاط جهان در حال افزایش دانش خود در خصوص پروژه لیبرا هستند. پیشتر بانک مرکزی انگلستان با ایجاد بخشی ویژه اعلام کرد که عرضه لیبرا در این کشور مسلتزم تایید این بخش خواهد بود.
از طرف دیگر «مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg)، مدیرعامل فیسبوک، اواخر ماه جاری میلادی باید در مقابل کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شود و شهادت بدهد. «مکسین واترز» (Maxine Waters)، رئیس این کمیته و عضو دموکرات مجلس نمایندگان، بهعنوان یکی از سرسختترین منتقدین لیبرا، قصد دارد تا لایحه «دور نگه داشتن شرکتهای بزرگ فناوری از حوزه اقتصاد» را به تصویب برساند.
در چند وقت گذشته بسیاری از شرکای اصلی فیسبوک از ائتلاف لیبرا جدا شدهاند. 4 اکتبر (12 مهر) «پی پال» اعلام کرد که از ائتلاف جدا میشود، کمی بعد نیز «ویزا»، «مسترکارت»، «استرایپ» و «ایبی» (eBay) در اقدامی مشابه، این ائتلاف را ترک کردند.
حواشی فیسبوک به همینجا ختم نمیشود.Finco Services of Delaware نیز با شکایت از فیسبوک این شرکت را به تقلید نشان تجاری، رقابت غیرمنصفانه و تقلب در خصوص لوگوی لیبرا متهم کرد. این شرکت همچنین از طراح قبلی خود نیز شکایت کرده است. وی که در طراحی لوگوی فیسبوک همکاری داشته، حالا متهم شده که از طرح قبلیاش دوباره استفاده کرده است.
گروه G7 درحقیقت 7 تا گنگستر هستند که اقتصاد دنیا را گند کشیدهاند. انشاءالله با یاری ارزهای دیجیتال از نابودی کامل نجات پیدا کنیم. آمین.
تیتر صحیح: استیبل کوینها تهدیدی برای نظام فاسد و معیوب اقتصاد جهانی هستند
سود ده بودن استخراج رابطه مستفیم با سرمایه اولیه که شامل هزینه دستگاهها و غیره بعلاوه هزینه انرژی میشه
تو کشور خودمون اگر اقتصاد مثل قبل بود مثلا 4 سال پیش شاید خیلی ها به این کار رو نمی آوردند .
https://bitnodes.earn.com/
طبق لینک بالا کشور امریکا و چند کشور اروپایی عامل اصلی سختی شبکه هستند
امریکا با اقتصاد و فرصت های شغلی بالا و قیمت برق 10 سنت و همینطور تعرفه برای وارد کردن ماینر از چین
اروپا هم با برق 30 سنت
(خیلی از کشورهای اروپایی تو لیست ممکنه ماینرهایی باشن که با وی پی اس ماین میکنن)
به نظرتون استخراج ارز دیجیتال توسط عوام منطقیه ؟
با توجه به اینکه ارز های دیجیتال خطری بالاقوه برای نظام دلار و بانکداری آنها حساب میشن. بدون مالیات و بدون هیج ردی البته اگر بتونن خودشون ثابت کنند از لجاظ ثبات و حتی سود ده بودن انتقال سرمایه از بانک به ارز مجازی حتمی میشه .
حال سیستم سرمایه داری با هزینه روی ماینر های خاص و هزینه کرد از جیبش . استخراج و تزریق ارزهای دیجیتال به بازار با کمی ضرر .
ایجاد سختی با اشغال شبکه با ماینر های خودش و همینطور انتشار اخبار کذب و ..
به نظرم بهترین سال برای ماینینگ 2018 خدا بیامرز بود .
نه اجازه میدن سختی بیاد پایین و نه قیمت برسه به مثلا 15 تا حتی /
مطالب بالا نظر شخصی بنده بود خوشحال میشم دوستان هم نظرشون بگن انشالله من اشتباه میکنم