ارز‌ها: ۳۴,۰۶۲
ارزش بازار: ۳.۲۷۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۹۰,۳۸۶ تومان

تحلیل قیمت بیت کوین؛ وضعیت شاخص نوار سختی حاکی از صعود احتمالی است

تحلیل قیمت بیت کوین؛ وضعیت شاخص نوار سختی حاکی از صعود احتمالی است

برای اولین بار از زمان آغاز روند صعودی فعلی، وضعیت شاخص تراکم نوار سختی، صعودی شده است و خبر از جهش احتمالی قیمت می‌دهد.

به گزارش نیوز‌بی‌تی‌سی، یک تحلیل‌گر توییتری با اشاره به شاخص تراکم نوار سختی، عنوان کرده است که این شاخص برای اولین بار از زمان آغاز روند صعودی، شروع به افزایش کرده است.

این شاخص با اندازه‌گیری میانگین‌های متحرک سختی بیت کوین محاسبه می‌شود. در محاسبه این شاخص، تخمین هش‌های استخراج بیت کوین هم ضروری است.

برای کمّی‌کردن اطلاعات به دست آمده، تراکم سختی بیت کوین از انحراف معیار نرمال‌سازی‌شده استفاده می‌کند. از نظر تاریخی، زمانی که ارقام به دست آمده بیشتر از قبل باشد، احتمال جهش قیمت وجود دارد. از سوی دیگر، با کاهش این میزان، قیمت هم ممکن است با کاهش همراه شود.

نمودار زیر وضعیت این شاخص را در ۱۰ سال گذشته بررسی می‌کند. با نگاهی به این نمودار می‌توان گفت که در گذشته نوسانات قیمت با نوسانات این شاخص مرتبط بوده است.

وضعیت شاخص تراکم سختی

طبق این نمودار، زمانی که شاخص به سطوح بسیار پایینی می‌رسد، بیت کوین هم به کف سهمی نزدیک می‌شود. از طرف دیگر، با افزایش این شاخص، قیمت هم سیری صعودی به خود می‌گیرد. نباید فراموش کرد که در حال حاضر این شاخص در حال افزایش است.

صد البته باید به یاد داشت که این شاخص سختی شبکه را در نظر می‌گیرد و سختی شبکه در حال حاضر به‌دلیل محدودیت‌های چین به‌شدت کاهش یافته است و شرایطی خاص دارد.

همزمان با مهاجرت ماینرها بیت کوین به نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا، هش ریت شبکه هم رفته‌رفته در حال افزایش است. به عبارت دیگر، می‌توان انتظار داشت که به‌زودی شاهد بازگشت هش ریت به سطوح معمول باشیم.

در حال حاضر قیمت بیت کوین در محدوده ۳۱,۵۰۰ دلار معامله می‌شود و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۰.۵ درصد نوسان داشته است. بیت کوین در هفته گذشته ۴ درصد و در طی ماه گذشته ۱۷ درصد از ارزش خود را از دست داده است.

نمودار قیمت بیت کوین

از آنجا که هفته‌هاست شاهد نوسانات عرضی بیت کوین در بازه‌ای بین ۳۰,۰۰۰ تا ۴۰,۰۰۰ دلار هستیم، نمی‌توان با قطعیت گفت که جهت حرکت بعدی این ارز دیجیتال به چه سمتی خواهد بود.

در صورتی که تاریخ تکرار شود و قیمت بیت کوین همزمان با شاخص تراکم سختی افزایش پیدا کند، می‌توان گفت که انتظار می‌رود به‌زودی شاهد یک جهش باشیم. همان طور که پیش‌تر گفتیم شرایط فعلی خاص‌تر از هر زمان دیگری است و نمی‌توان تکیه چندانی به این شاخص داشت.

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

upykuvz
upykuvz
۳ سال قبل

چی میزنی داداچ !؟

۰
ufrgsnp
ufrgsnp
۳ سال قبل

کف قیمت همین جایی ک هستیم تمام منتظر باشید ب زودی روند سعودی شروع میشود

۰
ugiaoiv
ugiaoiv
۳ سال قبل

هنوز مانده به کف ما طبقه دوم هستیم ریزش داریم کف قیمت اینجا نیست

۰
ugiaoiv
ugiaoiv
۳ سال قبل

برعکس داری میگی کف کجا بود هیچ صعودی در کار نیست فقط دعا کن ریزش زیاد نباشه

۰
uwpfbod
uwpfbod
۳ سال قبل

تو وایسا اونجا بخر

۰
ulqcovh
ulqcovh
۳ سال قبل

موافقم دوست من

۰
uyqgxuv
uyqgxuv
۳ سال قبل

ماشالله همه شما تحلیل گر بودید .. اب در کوزه ما تشنه لبان میگردیم

۰
ulflbjd
ulflbjd
۳ سال قبل

۱.حجم پول در گردش بازار بسیار بالاست.
.۲ بسیاری از دولت ها از آینده این به شدت حمایت کرده اند
.۳ روزانه ( در جهان) ، سی هزار نفر به کاربران شبکه بلاک چاین ( بیت کوین ) اضافه می شود.
با کدام استدلال داری میگی کف قیمت داره میاد ۱۵ هزار و بیست هزار.
اگه پول داری الان بخر.(در گذشته همین طمع به سراغ من هم اومد و گفتم ارزون تر میشه و با پولم تعداد بیشتر ی(( بیت کوین کش )) می خرم.یه دفعه دیدم ترمز برید و سعودی شد.(( خیلی ها شاه ماهی گرفتند، سهم من از این بازار شد اعصاب خوردی و حسرت))

۰
ulflbjd
ulflbjd
۳ سال قبل

با کدام استدلال این تحلیل را می کنی ( فقط یه دلیل بیار)
عوضش با دقت دلیل های منو بخون.
.۱ حجم سرمایه در گردش بازار بسیار بالاست .
۲روزانه سی هزار نفر به شبکه بلاک چین وارد می شوند( خروجی تقریبا صفر است)
۳بسیاری از ( دولت های بزرگ و کوچک از این مارکت حمایت قاطع کرده اند)
۴ فقط چین از این بازار خارج شد( که وزیر اقتصادش اعتراف کرد با انجام این کار ،هم مردم و هم بانک مرکزی چین حداقل ۱۷ میلیارد دلار متضرر شده است
۵ حتی فلسطین هم دارد سکه مخصوص خود را در شبکه بلاک چاین ثبت می کند ( و دهها دلیل دیگر*
در گذشته من هم این طمع را کردم و گفتم ارزان تر می شود وبا پولم مقدار بیشتری (( بیت کوین کش )) می خرم. یه دفعه دیدم سعودی شد و سهم من از این بازار شد آه و حسرت.
در حالی که خیلی ها سود های عالی کردند و شاه ماهی ها گرفتند.

۰
نمایش بیشتر