دستورالعمل استخراج ارزهای دیجیتال در مراحل پایانی قرار دارد
سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته ۱۵۰ مگاوات برق ماینرها به دلیل استفاده از برق ارزان برای استخراج ارزهای دیجیتال قطع شده است، گفت که وزارت صنعت و نیرو در حال تهیه دستورالعمل اجرایی برای استفاده ماینرها از برق هستند.
به گزارش ارزدیجیتال، مصطفی رجبی مشهدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا با توجه به قانونی شدن استخراج ارزهای دیجیتال دستورالعمل این قانون تهیه شده است، گفت:
وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو در حال تهیه دستورالعمل اجرایی استخراج ارزهای دیجیتال هستند و این دستورالعمل در مراحل پایانی قرار داشته و به زودی نهایی میشود.
رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه دولت به دو شکل تأمین برق برای استخراج ارزهای دیجیتال باید صورت بگیرد، گفت:
یکی از روشهای تأمین برق تولید بیت کوین این است که تعرفه برق برای ماینرها متوسط برق صادراتی باشد و روش دوم این است که استخراجکنندگان ارزهای دیجیتال میتوانند نیروگاه احداث کنند.
وی ادامه داد:
متقاضیانی که نیروگاه احداث کنند برای آنها ۷۰ درصد نرخ گاز صادراتی محاسبه میشود و افرادی که نیروگاه تجدیدپذیر احداث کنند نمیتوانند مستقل از شبکه برق باشند، پس باید تا زمان نهایی شدن دستورالعمل که در حال تدوین است منتظر ماند.
سخنگوی صنعت برق در پاسخ به این سؤال که تعدادی از ماینرها به دلیل نارضایتی از بابت محاسبه متوسط برق صادراتی برای آنها در حال خروج از ایران هستند و آیا در این مدت مزارع تولید بیتکوین شناسایی شده است، گفت:
هر مشترکی که بخواهد از برق ارزان برای تولید بیتکوین و استخراج دیجیتال استفاده کند با آن برخورد خواهد شد.
وی ادامه داد:
یک ماه قبل ۱۵۰ مگاوات به دلیل همین استفاده از برق ارزان صورت جلسه شده و برق آنها قطع شد.
رجبی مشهدی با اشاره به اینکه عمدتاً این ۱۵۰ مگاوات مربوط به استانهای شمالی کشور بوده است، گفت:
به هر حال مصرف برق بعد از عبور پیک تابستان کاهش مییابد و نیروگاهها به تدریج برای تعمیرات نیروگاهی و آمادگی برای تولید برق در فصل تابستان آماده میشوند پس باید ماینرها به قانون احترام بگذارند و از برق ارزان به خصوص تعرفه برق کشاورزی خودداری کنند.
چهار ماه هستش که دارن قانون وضع میکنن ! کارمزد بیت کوین و قیمت بیت کوین و ارز دلار هر سه نسبت به ۴ ماه قبل دو سوم شده و هزینه نگهداری و خرابی دستگاهها و پاورهای تقلبی فراوانی که وارد کنندگان زحمت کش در خورجین فارمرها گذاشتند را هم در نظر بگیریم، ماین کردن با برق صنعتی هم بزور می صرفه چه برسه به برق صادراتی
برای گرفتن مجوز هم باید از هفت خان رستم رد بشی تازه اگه بدن
خلاصه فرصت سوزی کلمه ای بسیار آشنا در ایران می باشد و بهترین گزینه سرمایه گذاری در دیگر کشورهاست