ارزش بازار: ۲.۱۹۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۸۵,۷۳۱ تومان
اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ
تحلیل کاربران

🚀بیت‌کوین،نگران فشار فروش یا فوکوس روی خرید⁉️

تصویر تحلیل 🚀بیت‌کوین،نگران فشار فروش یا فوکوس روی خرید⁉️
۹۹ بازدید ۴ پاسخ


این شاخص :index_pointing_up:t3: یعنی نسبت عرضه هولدرهای بلندمدت (LTH) به هولدرهای کوتاه‌مدت (STH)، یکی از قدرتمندترین ابزارها، برای درک روانشناسی چرخه‌های بیت‌کوینه.

حالا… رسیدن این نسبت به عدد ۵.۳ چه پیامدهایی می‌تونه داشته باشه و آیا باید نگران فشار فروش باشیم؟ یا بیشتر روی خرید فوکوس کنیم؟

همونطور که در نمودار می‌بینین، وقتی این نسبت به سطوح بالایی (مثل ۵.۳) می‌رسه، یعنی «عرضه هولدرهای بلندمدت» به شدت نسبت به «عرضه هولدرهای کوتاه‌مدت» غالب شده. معناش اینه که در حال حاضر بخش بزرگی از بیت‌کوین‌های در گردش، در دست کسانیه که به دید «نگهداری» (HODL) به بازار نگاه می‌کنن و در برابر نوسانات قیمت، خونسردی خودشون رو حفظ کردن.
از لحاظ تاریخی این نمودار به ما میگه «کف بیت‌کوین نزدیکه»؛ چون وقتی بخش بزرگی از عرضه قفل می‌شه (توسط LTHها)، عرضه در صرافی‌ها کم می‌شه و این می‌تونه زمینه‌ساز یک رشد انفجاری در صورت ورود تقاضای جدید باشه.:rocket:

سناریوی مثبت (صعودی) :backhand_index_pointing_left:t3: اینه که رسیدن به نسبت ۵.۳ معمولاً نشونه «اشباع فروش» و آماده‌سازی برای یک «رالی صعودی بزرگ» در گذشته بوده (به رفتارهای مشابه در نمودار در سال‌های قبل دقت کنین). وقتی LTHها بیت‌کوین‌ها رو جمع کردن، بازار تشنه عرضه می‌شه. اگه در این نقطه یک ورود پول قوی (مثلاً از سمت نهادهای مالی یا اخبار مثبت) داشته باشیم، بازار می‌تونه به جای ریزش، شاهد یک «شوک عرضه» باشه که قیمت رو به شدت بالا می‌بره.

سناریوی ریسکی و منفی(فشار فروش) :backhand_index_pointing_left:t3: تنها زمانی فشار فروش LTHها باعث ریزش سنگین می‌شه که قیمت به سطحی برسه که اون‌ها رو وسوسه کنه تا دارایی‌های خودشون رو نقد کنن. با توجه به اینکه «در یک سال اخیر، هیچ گروهی سودده نبودن»،

پس LTHها هنوز در وضعیت «جمع‌آوری» هستند و دلیلی برای فروشِ عجولانه در قیمت‌های فعلی (۶۴ هزار دلار) نیست، مگه اینکه قیمت به سقف‌های تاریخی جدید برسه و اون‌ها تصمیم بگیرن بخشی از سودشون رو در قیمت‌های بالاتر نقد کنن.

بنابراین در کوتاه‌مدت، این نمودار بیشتر نشونۀ قدرت بازاره تا ضعف اون. چون LTHها در حال «جارو کردن» بیت‌کوین‌ها و «کف‌سازی» هستن. اگه فشار فروشی هم رخ بده، بیشتر از سمت «تازه واردهاست» (STH)؛ که از ترس یا نیاز به نقدینگی خارج می‌شن.

پس به جای ترس از ریزش، بهتره به «حجم معاملات» و «ورود استیبل‌کوین‌ها» دقت کنین. اگه این نسبت بالا بمونه و قیمت با قدرت از سطح فعلی (۶۴ هزار) بالاتر بره، اون‌وقت تأیید می‌شه که ما در آغاز یک فاز صعودی جدید هستیم. که با انتخاب استراتژی مناسب میتونین سود‌آوری خودتون و تضمین کنین.

صرافی شما چند رمزارز دارد؟
در کیف پول من به ۳,۰۰۰ رمزارز و تسویه آنی دسترسی دارید.
ثبت‌نام کنید
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

Arman Kiyani
۱ ماه قبل

با درود و احترام سرکار خانم.

در ابتدا ممنون که این حقیر و قابل دونستید و پیامتون رو برام فرستادید. واقعاً از صمیم قلب متأسفم بابت شرایطی که براتون پیش اومده. از دست دادن همسر، بزرگ کردن سه فرزند به تنهایی، اون هم با این همه فشار اقتصادی و گرونی… واقعاً سخته و خدا بهتون صبر و اجر بده.
شما مثل خیلی از مادران ایرانی زحمت کشیدید و دست پیش کسی دراز نکردید، این خیلی ارزشمنده.

ولی… خواهر‌گلم
به بنده اجازه بده؛ خیلی صادقانه و شفاف بگم:

ترید ارز دیجیتال (به‌خصوص در این بازار پرنوسان) اصلاً راه مناسبی برای درآمد ثابت یا حتی «کمک خرج» نیست.
از فرمایش خودتون دریافتم که ظرف یک ماه گذشته، فقط ضرر داشتید. متأسفانه اکثر کسانی که با سرمایه کم و بدون دانش کافی وارد می‌شن، ضرر می‌کنن. من نمی‌تونم و نباید بهتون بگم «هر روز یا هر هفته این ارز رو بخر و بفروش»، چون…
این کار ریسک خیلی بالایی داره و ممکنه ضرر بیشتری بهتون تحمیل کنه. هیچ‌کس (حتی حرفه‌ای‌ها) نمی‌تونن با اطمینان بگن؛ کدوم ارز سودده هست.
اینها رو حضورتون عرض مردم که بدونیدمن نمی‌خوام با یک پیشنهاد اشتباه، خدای ناکرده، فشار مضاعفی به شما وارد بشه.

اگه بخوام پیشنهاد واقعی من بهتون که صد البته خواهش می‌کنم از توصیه‌های بنده مکدر نشید.
اول اینکه ترید رو فعلاً و موقتا، متوقف کنید یا فقط با مبلغ خیلی خیلی کم (که از دست دادنش مشکلی ایجاد نکنه) و به صورت آموزشی ادامه بدید.
دوم اینکه ابتدا اولویت حضور در این بازار رو، روی آموزش درست بذارید. (رایگان هم خیلی هست). مثلاً مفاهیم پایه مثل مدیریت سرمایه، تحلیل تکنیکال ساده، و ریسک‌مدیریت. اگه آی‌دی تلگرام دارید بفرمایید، تا کلیۀ فیلم‌های آموزشی کار‍آمد و حضورتون ارسال کنم.
سوم اینکه، به جای ترید روزانه یا هفتگی، اگه سرمایه کمی دارید، گزینه‌های کم‌ریسک‌تر مثل استیبل‌کوین (مثل تتر) برای حفظ ارزش پول یا سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت‌تر رو در نظر بگیرید (البته باز هم با تحقیق خودتون).
و در آخر، روی کارهایی فوکوس کنید که در توانتون هست. تا بتونه کمک خرج و درآمدتون باشه، شاید بهتر باشه روی مهارت‌هایی تمرکز کنید که بتونید از خونه انجام بدید (مثل دوخت و دوز، فروش آنلاین چیزهای دست‌ساز، فریلنسری ساده و…) یا از نهادهای حمایتی برای مادران سرپرست خانوار کمک بگیرید.

اگر سوالی هم در مورد آموزش پایه ترید یا مفاهیمش داشتید، عرض کردم که ID تلگرامتون و اگه بفرمایید همه رقم آموزش‌های مفید تقدیم می‌کنم.

اینها حضورتون برادرانه عرض کردم چون «صداقت رو بهتون مدیونم.»

موفق و پیروز باشید و مراقب خودتون باشید.
کیانی

۲
❤lavina❤
۱ ماه قبل

باسلام ودرود فراوان خدمت شما؛آقای کیانی من حدودا 1ماهه که باپیشنهاد یه دوست آمدم داخل صرافی برای ترید،ولی تاالان جز ضرر چیز دیگه نبوده؛من 4 ساله شوهرم فوت کرده،و بادوپسر ویک دختر زندگی میکنیم،شما خودتون میدونید که گرونی چه با مردم کرده،تاحالاشکرخدا دستم جلوکسی دراز نکردم فقط زحمت کشیدم والان حدودا ۸ ماهه که دوشیف کازمیکنم ولی به جایی نمیرسم تواین شرایط هم برای دخترم خوستگار آمده،خواستم شمابزرگواری کنیدمنم مثل خواهر خودتون حساب کنیدراهنمایم کنید که چه ارزی روزانه خرید و فروش کنم هرروز هم خریدوفروش نکنم مهم نیست ولی حداقل هفته ای چهار معامله هم کنم عالیه به اندازه یه کمک خرج هم باشه خیلی خوبه،انشاءالله که هرچی از خدامیخوای بهت بده:rose::rose::victory_hand:

۱
Arman Kiyani
۱ ماه قبل

با درود و احترام سرکار خانم.
خیر مقدم. خیلی خوش اومدید. :rose:

۱
❤lavina❤
۱ ماه قبل

با۲سلام ودرود فراوان؛آقای کیانی من تازه آم

۱