- ارزدیجیتال
- تحلیل ها
- ریپل | پولبک کوتاه قبل از صعود؟
-
۳ هفته قبل
با بررسی چارت #XRP در تایمفریم هفتگی، میبینیم که قیمت در حال حاضر در حدود سطح ۱.۳۳ دلار معامله میشه. با وجود نوسانات اخیر، تمام فرضیات قبلی همچنان معتبر هستن و ساختار کلی بازار دست نخورده باقی مونده.
از دید ساختاری، به نظر میرسه که ریپل احتمالاً از این محدوده یک پولبک اصلاحی کوتاهمدت رو تجربه کنه. اما این اصلاح احتمالی سناریوی صعودی رو باطل نمیکنه. تا زمانی که قیمت بالای ناحیه حمایت کلیدی ۱.۴۰ تا ۱.۲۴۵ دلار حفظ بشه، دیدگاه کلی صعودی ما بدون تغییر باقی میمونه.
بعد از این فاز کوتاه تثبیت یا اصلاح، میتونیم انتظار یک حرکت صعودی قویتر به سمت سطوح بالاتر رو داشته باشیم، به شرطی که مومنتوم تقویت بشه و مشارکت پول هوشمند افزایش پیدا کنه.
لطفاً با لایک و کامنتهاتون از من حمایت کنید تا انگیزه بگیرم و تحلیلهای بیشتری باهاتون به اشتراک بذارم. نظرتون درباره روند احتمالی این چارت رو هم با من در میان بذارید!
با آرزوی موفقیت برای همه