ارزش بازار: ۲.۴۱۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۶۳,۰۰۵ تومان
پیشگوی اوماها

بیت‌کوین و ذخایر استیبل‌کوین: نقدینگی در حالت دفاعی است، نه تهاجمی 🧸

۲ ساعت قبل
بیت‌کوین و ذخایر استیبل‌کوین: نقدینگی در حالت دفاعی است، نه تهاجمی 🧸
۱۹
۱
  • ۲ ساعت قبل

    با نگاهی به قیمت بیت‌کوین و ذخایر استیبل‌کوین‌ها در صرافی‌ها از 7 آوریل 2025 به بعد، پیام کاملاً واضحه: نقدینگی هنوز سر جاش هست، اما حاضر نیست پشت BTC در بازار اسپات بدوه.

    بعد از اوایل آوریل، بیت‌کوین یه صعود کوتاه داشت، بعدش وارد فاز توزیع شد و یه شکست ساختاری تمیز خورد. از اون موقع تا حالا، قیمت روند نزولی داشته و هر بار که ریباند زده، نتونسته خریدهای معنادار اسپات رو جذب کنه.

    در همین حین، موجودی USDC (ERC-20) داره روی صرافی‌ها جمع میشه. این مهمه. سرمایه داره روی پلتفرم‌های معاملاتی پوزیشن می‌گیره، ولی به خرید پایدار اسپات BTC تبدیل نمیشه. در عوض، USDC بیکار نشسته - نقدینگی پارک شده که نشون‌دهنده احتیاط و تعویق ریسک‌پذیریه، نه انباشت.

    USDT (ERC-20) داستان برعکس رو تعریف می‌کنه، با کاهش مداوم ذخایر صرافی‌ها از آوریل به بعد. نقدینگی داره از ریل‌های اتریوم خارج میشه، که همخوانی داره با کاهش فعالیت آن‌چین و استفاده کمتر از تسویه ERC-20.

    در همون زمان، موجودی USDT (TRC-20) در صرافی‌ها تثبیت شد و از اوایل 2026 شروع به افزایش کرد. ترون دوباره داره جریان‌های USDT رو جذب می‌کنه و نقشش رو به عنوان ریل ترجیحی برای مشتقات، تسویه سریع، و پوزیشن‌گیری دفاعی تقویت می‌کنه.

    وقتی همه‌چی رو کنار هم بذاریم، این یعنی سرمایه از کریپتو خارج نشده. سرمایه همچنان نقد، منعطف و دفاعی مونده - پوزیشن گرفته برای انعطاف‌پذیری، نه اعتقاد.

    از 7 آوریل 2025 به بعد، نقدینگی در دسترس بوده، ولی حاضر نبوده عرضه BTC رو در بازار اسپات جذب کنه. تا وقتی موجودی استیبل‌کوین‌ها شروع به تبدیل شدن به خرید پایدار اسپات نکنن، احتمالاً صعود شکننده و وابسته به فلوهای لحظه‌ای باقی می‌مونه، نه حمایت ساختاری.


    این تحلیل رو براتون آماده کردم تا تصویر واقعی‌تری از بازار داشته باشید. اگه می‌خواید از ادامه این محتواها حمایت کنید و به فرصت‌های معاملاتی دسترسی داشته باشید، می‌تونید از لینک زیر عضو بشید:

مشاهده کامل تحلیل و بحث‌وگفتگو درباره آن در هاب