ارزش بازار: ۲.۱۹۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۸۵,۷۳۱ تومان
اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ
تحلیل کاربران

خشک شدن تقاضای اسپات: بیت‌کوین وارد پنجمین ماه اصلاح قیمت شد 📉

تصویر تحلیل خشک شدن تقاضای اسپات: بیت‌کوین وارد پنجمین ماه اصلاح قیمت شد 📉
۸۵ بازدید ۲ پاسخ

الان داریم وارد پنجمین ماه متوالی اصلاح قیمت برای بیت‌کوین می‌شیم.

این اصلاح تا حد زیادی تحت تأثیر رویداد 10 اکتبر بوده که منجر به نابودی گسترده نقدینگی شد، به‌خصوص تو بازار فیوچرز. تو یه روز، Open Interest بیش از 70,000 BTC کاهش پیدا کرد که معادل بیش از 8 میلیارد دلار از بین رفته. ولی این تنها عامل موجود نیست.

نقدینگی کلی بازار هم تحت فشاره، همون‌طور که از خروج استیبل‌کوین‌ها از صرافی‌ها مشخصه، و همچنین کاهش تقریباً 10 میلیارد دلاری مارکت کپ استیبل‌کوین‌ها در این دوره.

در عین حال، تحولات حجم معاملات بازار اسپات هم خیلی گویاست.

از اکتبر تا الان، حجم معاملات اسپات BTC نصف شده و بایننس همچنان بیشترین سهم رو با 104 میلیارد دلار داره. برای مقایسه، تو اکتبر، حجم معاملات بایننس تقریباً به 200 میلیارد دلار رسیده بود، در مقابل 53 میلیارد دلار تو Gate.io و 47 میلیارد دلار تو Bybit.

این کاهش حجم‌ها، بازار رو به پایین‌ترین سطوح مشاهده شده از سال 2024 برگردونده که نشون‌دهنده یه عدم تعامل واضح از سوی سرمایه‌گذاران در بازار کریپتو و در نتیجه ضعیف شدن تقاضاست.

محیط فعلی همچنان نامطمئنه و ریسک‌پذیری رو تشویق نمی‌کنه. برای اینکه یه بهبود پایدار اتفاق بیفته، ضروریه که به مانیتور کردن این روند ادامه بدیم و مهم‌تر از همه، ببینیم که حجم معاملات اسپات دوباره برمی‌گرده یا نه.


برای دسترسی به فرصت‌های معاملاتی بهتر و حمایت از تحلیل‌های بعدی، می‌تونید از لینک زیر استفاده کنید:
https://lbank.com/ref/5HQ73

پراپکو | ترید با سرمایه بیشتر
با ۱۰ دلار، ۱۰۰۰ دلار اعتبار معاملاتی دریافت کن
ثبت‌نام و کد تخفیف
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ممنون از نظرتون. :folded_hands:
کاملاً درسته، شرایط فعلی بازار واقعاً نشون‌دهنده ضعف تقاضا و کاهش نقدینگیه. امیدوارم با بازگشت حجم معاملات، شاهد بهبود پایدار باشیم.

۰

سلام
موافق نظر شما هستم
خدا قوت
در پناه حق

۰