ارزش بازار: ۲.۱۸۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۸۶,۰۵۳ تومان
اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ
تحلیل کاربران

🚀**بیشترین شانس صعود شارپی در فصل اول 2026**

تصویر تحلیل 🚀**بیشترین شانس صعود شارپی در فصل اول 2026**
۴۱۴ بازدید ۱۶ پاسخ

یکی از نادرترین پست‌های این روزهای 2026. «طولانی… اما به شدت مفید».

:rocket:بیشترین شانس صعود شارپی در فصل اول 2026

:pushpin:با توجه به دامیننس بیت‌کوین و عطش بازار برای تکنولوژی‌های کاربردی، حوزه‌ی AI (هوش مصنوعی) و مشخصاً ارز Bittensor (TAO) به نظر من بیشترین شانس رو برای یک حرکت «شارپی» و سوددهی بالا در سه ماهه اول 2026 داره.
:pushpin:از طرف دیگه، سولانا (SOL) توی ژانویه ۲۰۲۶ دیگه اون ارز نوپای قدیمی نیست، شده «اتریومِ جدید» بازار. اگه TAO حکم اون اسب سرکش و پر پتانسیل رو داره، SOL حکم موتور محرک کل بازار آلت‌کوین‌ها رو داره.

با این پیش زمینه، بریم به بررسی هر دو ارز بپردازیم.
:rocket:اول بگم که TAO فقط یک ارز نیست، زیرساختِ پردازش برای تمام مدل‌های هوش مصنوعیه و چون عرضه‌اش مثل بیت‌کوین محدوده (21 میلیون واحد)، با کمترین ورود نقدینگی؛ شک نکنید که قیمتش پرواز می‌کنه.

:pushpin:حالا بریم سراغ تحلیل تکنیکال و استراتژی ورود به TAO (ژانویه 2026)
در حال حاضر TAO بعد از یک رشد خوب، در حال اصلاح در یک کانال نزولی کوتاه‌مدته که داره به کف حمایتی خودش نزدیک میشه.

حمایت اصلی و محکمش در ناحیۀ 210 تا 230 دلاره (بهترین منطقه برای خرید پله‌ای) و مقاومت روانی‌ش روی سطح 300 دلاره و شکست این عدد یعنی شروع حرکت شارپی:rocket:

:backhand_index_pointing_left:t2:قیمت فعلی(Current Price) حدود 255 دلار.
:bullseye:منطقه خرید(Buy Zone) 210 تا 230 دلار.
:white_check_mark:نقطه شکست (Breakout Point) روی 310 دلاره.(جائیکه تأییده‌ی پرواز :rocket: صادر میشه)
:bullseye:تارگت اول (میان‌مدت) 420 دلار (مقاومت تاریخی)
:bullseye:تارگت طلایی‌ش 600 دلاره (البته در صورت تثبیت بالای 400 دلار)
:bomb:حد ضرر (Stop Loss) هم تثبیت زیر 190 دلاره (خروج موقت از پوزیشن).

حالا چرا TAO شانس بیشتری برای سود شارپی داره:exclamation_question_mark:

:one:اثر شبکه‌ای: هرچی مدل‌های هوش مصنوعی بیشتر میشن، تقاضا برای زیرشبکه‌های (Subnets) تائو بالاتر میره.

:two:نقدینگی هوشمند: برخلاف میم‌کوین‌ها، پول‌های بزرگ (Whales) وقتی می‌خوان روی تکنولوژی شرط‌بندی کنن، اولین گزینه‌شون تائوست.
:three:فنر فشرده: تائو سابقه داره که توی ۲ هفته بیش از ۱۰۰٪ رشد کنه (حرکت عمودی).

:wrapped_gift::sparkler: بنابراین اگه نقد هستین، 25% از سرمایه‌تون و روی قیمت 230 دلار و 25% دیگه رو، روی 210 دلار اردر خرید بذارین. اینجوری اگه بازار یه شدوی (Shadow) رو به پایین بزنه، در واقع، در بهترین قیمت، سوار قطار صعودی شدین.

:rocket: استراتژی معاملاتی سولانا (SOL) - خوشبختانه سولانا در حال حاضر در محدوده 134 دلار در حال دست‌وپنجه نرم‌کردن با سطوح حمایتیه خودشه. این قیمت برای کسانی که از رالی قبلی جا مونده بودند، یک فرصت برگشت محسوب میشه.

:index_pointing_up:t2:پله اول ورود (خرید) 126 تا 132 دلار (جاییکه خریدارآی خرد در حال جمع‌آوری هستن.)
:victory_hand:t2:پله دوم (شکار شدوویی) حوالی 112 تا 118 دلار (حمایت بتنی که اگه بازار یه اصلاح عمیق بده، این محدوده بهترین نقطه برای سنگین کردن سبد معاملاتیه)

:bullseye:هدف اول یا هدف روانی روی 160 دلار (اولین سد محکم؛ جایی که احتمالاً شاهد کمی درجازدن و نوسان خواهیم بود).
:bullseye:هدف دوم (یا همون سقف قبلی که حوالی 205 تا 210 دلاره (برگشت به اوج‌های میان‌مدت و جایی برای خروج ۵۰٪ از پوزیشن).
:bullseye:اما هدف نهایی حوالی 265 تا 285 دلاره (ناحیۀ خروج کلی و سیو سود رویایی دقیقٱ نزدیک به سقف تاریخی سولانا).
:bomb:حد ضرر (Stop Loss) هم تثبیت زیر 105 دلار (اگ قیمت زیر 105 دلار تثبیت بشه؛ یعنی ساختار صعودی در میان‌مدت تخریب شده).

:pushpin:اما فوت‌های کوزه‌گری برای شرایط فعلی 131 تا 132 دلار):
:one:قانون 40/60 در خرید: یعنی با توجه به نوسانات بازار، 40% سرمایه اختصاصی به سولانا رو در همین محدوده‌ها وارد معامله کنید؛ و 60% باقی‌مونده رو بصورت اردر خرید (Buy Limit) روی پله دوم یعنی 115 دلار بکارید. این کار میانگین خریدتون و به شدت بهینه میکنه.
:two: رصد کردن دامیننس یا سلطه بیت‌کوین (BTC.D): اگه سولانا حوالی قیمت 131 دلار بود و… دامیننس بیتکوین شروع به کاهش کرد، یعنی سولانا فنرش آزاد شده و خیلی سریع تا 160 دلار پرتاب میشه.:rocket:
:three: مدیریت سود (Free Ride): وقتی قیمت سول به 200 دلار رسید، اصل پولتون و بردارید؛ و اجازه بدید مابقی (سود خالص) برای هدف 280 دلاری توی معامله بمونه. با این حرکت، شما دیگه هیچ ریسکی در بازار ندارید.

:puzzle_piece:با این تحلیل، پازل سرمایه‌گذاری برای سبد معاملاتیتون کامل شد.
تائو (TAO): برای رشدهای انفجاری ناشی از هوش مصنوعی.
سولانا (SOL): به عنوان ستون فقرات و لیدر آلت‌کوین‌ها برای امنیت سبد.

خدایی یه لایک :heart: داشت یا نه:exclamation_question_mark:

پراپکو | ترید با سرمایه بیشتر
با ۱۰ دلار، ۱۰۰۰ دلار اعتبار معاملاتی دریافت کن
ثبت‌نام و کد تخفیف
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام.
ضمن تشکر از خصوع شما بابت مورد خطاب قرار دادن بنده، تأکید می‌کنم بنده استاد نیستم؛ من هم مانند شما در این بازار فقط فعالیت می‌کنم. همین و بس.

اما در خصوص SUI ، در پست‌های پیشینم از این ارز و خوبی‌هاش کم نگفتم. و یکی از ارزهای آتیه‌دار می‌بینمش. و جهت خرید توصیه می‌کنم زمانی که کف بازار مشخص شد و تأییدیه‌های لازم جهت تغییر روند نزولی به صعودی رو دریافت کردید؛ حدود ۱۰٪ از دارایی خودتون رو ، به دید یکساله، سرمایه‌گذاری کنید. میتونه خوب باشه.

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام.
دوست من، در حال حاضر، با توجه به وضعیت اقتصادی و سیاسی و ژئوپلوتیک خاورمیانه، هیچ توصیه‌ای به خرید، تا استیبل شدن بازار و تأییدیه‌های قوی در خصوص تغییر روند بازار نمیدم. و شما رو به شکیبایی و صبر دعوت می‌کنم. چون هر نوع حرکتی (خرید و هولد تتر، خرید ارز و تفاوت قیمت اینها نسبت به ریال) شما رو دچار یه پارادوکس ذهنی خواهد کرد؛ که در نهایت برای شما جزء ضرر در دارایی‌تون نخواهد داشت.

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام.
والا بنده از روز اول ورود به بازار کریپتو، از نوبیتکس وارد شدم؛ و تاکنون هم، فارق از هرگونه حاشیه، در این صرافی باقی موندم. ناگفته نمونه که اون روزهای اول ورود، ۳٪ سود بابت هر معامله ازم کم میکرد؛ الآن شده ۲٪. منتهی اگر فیوچرز میخواید کار کنید؛که اصلاً توصیه نمی‌کنم؛ این صرافی زیاد جالب نیست.
عدۀ زیادی ترجیحشون صرافی تبدل عست، به جهت تعدد ارزهای ارائه شده و درصد بالای فیوچرز ارائه شده؛ اما این رو در نظر بگیر که خیلی‌ها از درصد سود زیاد بابت معاملات از این صرافی ناراضیند.
با این اوصاف توصیه می‌کنم بعد از تحقیقات کامل، صرافی رو انتخاب کنید که میزان ارزهای ارائه شده‌ش زیاد باشه، درصد سود معاملاتش کم باشه، و تعداد منتخبینش هم زیاد باشند. یعنی عده زیادی داخل کار می‌کنند

۰

سلام استاد ممنون با تحلیل تون سپاسگزارم

نظرتون راجع به sui چيه اون چطوره

۱
Ss_-_-
۲ ماه قبل

آقای کیانی من الگورند در ضرر هستم الان که آمده پایین بنظر شما خرید کنم که رفت بالا ضررم جبران شه ؟

آیا خرید در این شرایط مناسبه

۱
لیلی
۲ ماه قبل

جسارتا صرافی ایرانی که خوب باشه رو معرفی بفرمایید تا تکلیف نوبیتکس مشخص بشه ممنون

۱
لیلی
۲ ماه قبل

بله حتما مطالعه می کنم لطف می کنید ممنون

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام سرکار خانم.

البته فعلا جای نگرانی نیست. اما جهت راه‌کار عملی پستی به آدرس ذیل تقدیم شده، که توصیه می‌کنم حتماً توجه بفرمایید.

موفق باشید.

(**بقا در عصر تحریم‌های کریپتویی با راهنمای عملی**)

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

مهمه. توجه بفرمایید.

۱
لیلی
۲ ماه قبل

سلام جناب کیانی وقتتون به خیر این صرافی ها رو تحریم کردند امکان داره دوباره نظرشون برگرده واین که ما مبلغ زیادی نداریم و ولت هم نداریم به نظرتون شما ها که در بازار مدت زیادی بودید چه کار باید کرد ممنون میشم پاسخ بدید تا از دیگر عزیزان هم بپرسم

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام

شما محبت دارید.
اما بنده در هاب فعالیت دارم و نقطه نظراتم و در قالب پست‌هام ، حضور هم‌میهنان گلم به اشتراک می‌گذارم.

۱
598877626139
۲ ماه قبل

درود بر شما دوست عزیز
گروه یا برنامه ندارید بیشتر از تحلیل های شما استفاده کنیم

۱
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

عرض ادب و احترام و ارادت.
مشتاق دیدار.
حالا من تماس نگرفتم؛ شما چرا گلم… :wink::rose::exclamation_question_mark:

۰
Arman Kiyani
۲ ماه قبل

با درود و احترام.

متأسفانه از وقتی که اپ ارز دیجیتال مورد تغییرات قرار گرفت:exclamation_question_mark: بنده پیام‌ها رو در پیج اصلی نمی‌بینم؛ و حتمٱ باید به هاب مراجعه کنم تا متوجه پیام‌ها بشم :red_exclamation_mark:

در هر صورت پوزش میخوام که پیامتون و ندیدم.

۱
فقط خدا
۷ ماه قبل

باسلام وعرض ادب خدمت کیانی عزیز،من چندروزداخل برنامه نبودم الان هم TAO قیمت دلاریش 258 هستش الان بخرم یامیاد پایین همون محدوده 220 /210 که فرمودید لطفا راهنمایم کن اگرهم وقت داشتین سرتون شلوغ نیست تماس بگیرید چون من هنوز هیچ ارزی نخریدم:victory_hand::heart:

۱
Farzadr650
۷ ماه قبل

عالی

داداش شما jup رو چطور میبینید؟

یا render

۲