ارزش بازار: ۳.۱۸۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۱,۶۸۱ تومان
پیشگوی اوماها

ورود هول‌کوینرها به بایننس داره خشک می‌شه! 📉

۱ ماه قبل
ورود هول‌کوینرها به بایننس داره خشک می‌شه! 📉
۳۴
۰
  • ۱ ماه قبل

    بررسی رفتار ورودی‌های “هول‌کوینرها” یعنی تراکنش‌هایی بیشتر از 1 بیت‌کوین، بینش بسیار ارزشمندی درباره فشار فروش فعلی و تحول کلی بازار به ما می‌ده.

    امروز، ورودی BTC به بایننس از این دسته از سرمایه‌گذاران در حال سقوطه نسبت به سال‌های قبل. میانگین سالانه الان حدود 6,500 بیت‌کوین هست، سطحی که از سال 2018 به این پایینی نرسیده بود.

    تو بازه زمانی کوتاه‌تر، میانگین هفتگی نزدیک 5,200 بیت‌کوین هست که یکی از پایین‌ترین مقادیر این سیکل محسوب می‌شه.

    نکته جالب، روندی هست که این ورودی‌ها تو این سیکل نسبت به سیکل‌های قبلی دنبال کردن. به جای اینکه مثل قبل افزایش پیدا کنن، ورودی‌های “هول‌کوینر” به بایننس به طور مداوم کاهش یافتن، حتی در حالی که بیت‌کوین به رشد خودش ادامه داده.

    فراتر از اینکه این موضوع صرفاً نشون‌دهنده کاهش فشار فروش از سمت سرمایه‌گذارانی باشه که مقدار قابل توجهی BTC دارن، این روند ممکنه به یک تغییر ساختاری عمیق‌تر تو بازار هم اشاره داشته باشه.

    همون‌طور که ارزش بیت‌کوین به رشد خودش ادامه می‌ده، مالکیت یک بیت‌کوین کامل به طور طبیعی سخت‌تر می‌شه و این باعث کاهش تعداد تراکنش‌های بیشتر از 1 BTC می‌شه.

    در عین حال، اکوسیستم الان جایگزین‌های بسیار بیشتری برای معامله یا هولد کردن BTC ارائه می‌ده. صرافی‌ها زیاد شدن و گسترش مداوم DeFi پلتفرم‌های اضافی رو فراهم می‌کنه که احتمالاً جریان‌هایی که قبلاً تقریباً به صورت انحصاری به صرافی‌های بزرگ مثل بایننس می‌رفتن رو به سمت خودشون هدایت می‌کنن.


    این تحلیل نشون می‌ده که رفتار نهنگ‌ها و هولدرهای بزرگ داره تغییر می‌کنه. اگه می‌خواید از فرصت‌های معاملاتی بهره ببرید و از تحلیل‌های بعدی هم حمایت کنید، از لینک زیر می‌تونید ثبت‌نام کنید:

مشاهده کامل تحلیل و بحث‌وگفتگو درباره آن در هاب