ارز‌ها: ۳۲,۵۰۰
ارزش بازار: ۳.۵۹۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۹,۵۶۱ تومان

فعال‌سازی بمب سختی اتریوم به تعویق افتاد؛ وعده توخالی عصر یخبندان تا کجا ادامه دارد؟

فعال‌سازی بمب سختی اتریوم به تعویق افتاد؛ وعده توخالی عصر یخبندان تا کجا ادامه دارد؟

بار دیگر، با تأخیر در بمب سختی و عصر یخبندان، اتریوم در انتقال پروتکل اثبات کار به اثبات سهام با بلاتکلیفی مواجه شده است. طی چند سال گذشته، توسعه‌دهندگان چندین بار به غیرفعال کردن بمب سختی رأی داده‌اند تا از این طریق برای ماینرها مهلتی فراهم شود تا به استخراج اتریوم بپردازند.

به گزارش بیت کوینیست، به احتمال زیاد تأخیر بعدی در بمب سختی در فورک برلین اتفاق خواهد افتاد که ژوئن (خرداد) سال ۲۰۲۰ عرضه می‌شود. در هاردفورک استانبول هم که انتظار می‌رود دسامبر (آذر) امسال عرضه شود، خبری از حذف استخراج نخواهد بود. چارلی لی (Charlie Lee)، بنیان‌گذار لایت کوین در خصوص بمب سختی اتریوم در توییترش نوشت:

بمب سختی اتریوم مثل سقف بدهی‌های دولت آمریکاست. قانونی ساختگی که قرار است تغییر را به الزام بدل کند، اما راحت و بی هیچ عواقبی، وقتی زمانش می‌رسد، به فردا موکول می‌شود. باید از شر این «بازی» خلاص شوند.

قول تیم اتریوم مبنی بر از دور خارج کردن ماینینگ به نظر وعده‌ای توخالی می‌آید. علی‌رغم مشکلات شبکه که ناشی از مدل اثبات کار است و شلوغی‌ای که به سبب استفاده از سوخت شبکه (gas) به وجود آمده است، اثبات سهام برای اتریوم فقط بخشی از آن‌ها را حل می‌کند و با وجود به‌کارگیری این پروتکل، ماینرها هم‌چنان نقشی اساسی ایفا خواهند کرد.

آخرین صحبت درباره‌ی تأخیر در فعال‌کردن بمب سختی پس از هاردفورک استانبول بود؛ این هاردفورک موجب شد شبکه‌ی آزمایشی «راپستن» (Ropsten) به دو زنجیره تقسیم شود. این اتفاق احتمال جالبی را نمایان کرد: با وجود انتقال به یک مدل تولید بلاک دیگر، ماینرها هم‌چنان آن‌قدر قدرت داشتند که تولید بلاک‌ها [در زنجیره قبلی] را ادامه دهند.

حالا این نگرانی وجود دارد که در نهایت اتریوم در دو زنجیره‌ی موازی فعالیت کند. راه‌کار قطعی برای این مشکل هنوز مشخص نیست؛ زیرا قانون بلندترین زنجیره را می‌توان نادیده گرفت و دارایی‌های جدید را تولید کرد.

هش ریت (نرخ هش) شبکۀ اتریوم از ابتدای سال ۲۰۱۹ تا حالا، دائم در حال افزایش بوده و تا کنون ۲۰ درصد رشد کرده است. در حال حاضر، ماینرهای شبکه‌ اتریوم از قدرت بالایی برخوردارند و حاضر نیستند این قدرت را رها کنند. با این حال، رشد ماینینگ در شبکه‌ی اتریوم روند ثابتی ندارد و این مسئله را می‌توان در تردیدهای پیرامون بمب سختی جست‌وجو کرد.

بمب سختی، که راه‌کاری در سطح پروتکل اتریوم است، از زمان خلق ایده اتریوم مطرح شد. هدف از بمب سختی، سخت‌تر کردن استخراج تا جایی است که دیگر وجود نداشته باشد و به این وسیله راه برای انتقال به اثبات سهام باز شود.

طی این سال‌ها، شیوه‌های استفاده از اتریوم تغییر کرده است و ساخت هاردفورک برای این شبکه بسیار سخت‌تر از گذشته شده است. ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، در اظهارنظری اعلام کرد که ظهور اقتصاد غیرمتمرکز (DeFi)، بدان معناست که شبکه‌ی اتریوم قابل فورک‌شدن نیست:

یک نتیجه‌ی محتمل از DeFi که کسی چندان به آن توجه نکرده است!

اگر زنجیره‌های موازی هم‌چنان وجود داشته باشند، آشوبی از نقدینگی و توکن‌ها ایجاد خواهد شد. از طرف دیگر در خصوص تشخیص شبکه‌ی اولیه ابهاماتی به وجود می‌آید و نمی‌توان یکی را برای نقد‌کردن استیبل کوین‌ها تعریف کرد.

با طی روند تغییر کاربرد اصلی اتریوم به «وجه التزام» یا «ضمانت»، قیمت اتریوم در حدود ۱۸۳.۴۴ دلار در نوسان است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب