ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۳۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۵۵۰ تومان

تفاوت های اتریوم و بیت کوین

تفاوت های اتریوم و بیت کوین

مقایسه بیت کوین و اتریوم با قدرت بزرگترین ارزهای دیجیتال بازار هستند،

اتریوم و بیت کوین دو غول بزرگ بازار ارزهای دیجیتال هستند. بیت کوین به عنوان پرچمدار ارزهای دیجیتال خیلی هم بهتر از اتریوم نیست. البته از نقش بیت کوین در پایداری و تغییرات بازار نمی توان چشم پوشی کرد.

در این مقاله به بررسی تفاوت های بیت کوین و اتریوم می پردازیم

تفاوت اصلی بیت کوین و اتریوم: اتریوم بیشتر از یک پول

مهمترین تفاوت این است که اتریوم فقط یک ارز دیجیتالی نیست. این پلتفرم بلاک چینی مزیت ها و کاربرد های بسیار زیادی دارد. اتریوم قابلیت ایجاد قراردادهای هوشمند را دارد که می توانند به هوشمند سازی هر چه بیشتر ارتباطات و دستگاه ها کمک کنند. با استفاده از قرارداد های هوشمند می توان با فناوری غیرمتمرکز بلاک چین، فرایند های هوشمند را اجرا کرد. مثلا بعید نیست در سال های آینده با استفاده از قراردادهای هوشمند شاهد خودرو های بدون راننده در سطح شهر باشیم.

اتریوم به شما اجازه می دهد تا توکن های دیجیتالی ایجاد کنید که می تواند برای نشان دادن سهام مجازی، دارایی، اثبات عضویت و موارد دیگر استفاده شود. این قراردادهای هوشمند با همه کیف پول ها سازگار هستند. شما می توانید سورس را از وب سایت اتریوم دریافت کنید و برای نیاز های خود توکن ایجاد کنید.

تفاوت های فرعی بیت کوین و اتریوم

۱- در اتریوم زمان بلاک بین ۱۴ تا ۱۵ ثانیه است اما در بیت کوین حدود ۱۰ دقیقه است. بنابراین تراکنش های اتریوم سریع تر انجام می شوند. اتریوم با استفاده از پروتکل Ghost این کار را انجام داده است.

۲- اتریوم یک مدل اقتصادی متفاوت با بیت کوین دارد – بلاک های پاداش بیت کوین هر چهارسال یکبار تقسیم می شوند اما در اتریوم این کار هر سال اتفاق میافتد.

۳- روش محاسبه کارمزد تراکنش های اتریوم متفاوت است و کارمزدها نسبت به پیچیدگی محاسباتی، میزان استفاده از پهنای باند و فضای ذخیره سازی محاسبه می شوند. اما کارمزد تراکنش های بیت کوین فقط نسبت به اندازه و زمان مورد نظر محاسبه می شوند.

۴- اتریوم دارای تورینگ کامل است و این یعنی نسبت به سخت افزار، هر چیزی را می توان محاسبه کرد. بیت کوین از این قاعده مستثنی است.

۵- اتریوم با جمع سپاری و جذب سرمایه گذار آغاز به کار کرد در حالی که بیت کوین اول معرفی شد و بعد استخراج کنندگان اولیه بیشترین کوین موجود را در اختیار گرفتند. در برنامه اتریوم، در سال پنجم ۵۰ درصد اتریوم ها به استخراج کنندگان تعلق خواهد داشت.

۶- اتریوم مانع از فعالیت استخرهای استخراج متمرکز می شود.

۷- اتریوم با استفاده از الگوریتم هش خود به اسم Ethash اجازه استفاده از کارت های گرافیک (GPU) را به جای دستگاه ها و پردازنده های ASIC فراهم می کند.

[mks_accordion]

[mks_accordion_item title=”بیت کوین چیست؟“]

بیت‌کوین نوعی ارز دیجیتال متمرکز است، که مانند ارزهای سنتی می‌توان از آن برای خرید استفاده کرد. تنها تفاوت بیت کوین با ارزهای سنتی در این است که بیت کوین به صورت مجازی است و جسم کاغذی یا سکه‌ای ندارد که بخواهید آن را در جیب خود بگذارید.
بیت کوین با هیچ دولت و بانک مرکزی همکاری ندارد و به جای آن بر اساس بلاک چین مدیریت می‌شود.

[/mks_accordion_item]

[mks_accordion_item title=”اتریوم چیست؟“]

اتریوم که توسط ویتالیک بوترین ایجاد شده در حال حاضر بعد از بیت کوین، بزرگ‌ترین ارزدیجیتال جهان است. به اتریوم، اتر هم گفته می شود و مانند بیت کوین بر اساس بلاک چین سازماندهی شده است. همچنین این ارز هم غیرمتمرکز است و با دولت‌ها همکاری نمی‌کند.

[/mks_accordion_item]
[mks_accordion_item title=”آیا منابع بیت کوین و اتریوم نامحدود است؟“]

بیت کوین دارای محدویت منابع قطعی است اما برای اتریوم فعلا محدودیتی وجود ندارد البته اتریوم هم نامحدود عرضه نخواهد شد ولی زمان توقف استخراج آن فعلا مشخص نیست. بیت کوین فقط تا ۲۱ میلیون واحد استخراج خواهد شد.

[/mks_accordion_item]
[mks_accordion_item title=”آیا بیت کوین و اتریوم امن هستند؟“]

بله هر دو از بلاک چین استفاده می کنند. بلاک چین ها کاملا امن و توزیع شده هستند و امکان هک آن ها وجود ندارد. تنها چیزی که باید به آن توجه شود این است که اگر کسی به کیف پول شما دسترسی پیدا کند و ارزهای شما را به سرقت ببرد دیگر قابل ردیابی و بازگشت نخواهد بود.

[/mks_accordion_item]
[/mks_accordion]

اتریوم و بیت کوین: دوجنبه بسیار متفاوت

افراد زیادی ویژگی های اتریوم و بیت کوین را با هم مقایسه می کنند.واقعیت این است که مقایسه آن ها زیاد درست نیست چون پروژه های متفاوتی هستند و با اهداف متفاوتی ساخته شده اند. بیت کوین به عنوان یک ارز دیجیتال نسبتا پایدار پدید آمد اما اتریوم با هدف هوشمند سازی بیشتر ارتباطات و قرارداد ها ساخته شد و ارز مخصوص آن برای فرایند های پرداخت این قراردادهای هوشمند کاربرد دارد.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

4 دیدگاه
Gardireza
Gardireza
۶ سال قبل

سلام با اطلاعاتی که تونستم از سایت های مختلف بدست بیارم اتریوم با داشتن هشت کارت گرافیک Radeon R9 295X2 میتونه روزانه درامدی بالغ بر 45000 تومان رو داشته باشه
حالا یه سوال؟
من برای رسیدن به درامد بیشتر بهتر هست از ۱۶ کارت گرافیک روی دستگاه استفاده کنم یا بهتر اینه که تعداد سیستم ها رو با همون تعداد هشت کارت گرافیک افزایش بدم؟

اگر ایده یا روش بهتری برای بالا بردن درامد بتونید ارائه بدین ممنون میشم.

نیما
نیما
۵ سال قبل
پاسخ  Gardireza

به جای کسب اطلاعات جسته و گریخته از سایت های مختلف که ممکنه اطلاعات درستی هم در اختیارتون قرار ندن، بهتره که از اطلاعات همین سایت استفاده کنید. در مورد ساز و کار استخراج ارزهای دیجیتال بیشتر مطالعه کنید. مطالعه در زمینه سختی شبکه ارز ها، قدرت محاسباتی کارت های گرافیک و کارایی اونها و به طور کلی ریگ های ماینینگ و اسیک ها، به شدت پیشنهاد میشه.

حسین
حسین
۶ سال قبل
پاسخ  Gardireza

اطلاعات شما ناقصه

سامان
سامان
۶ سال قبل
پاسخ  Gardireza

اینقدر ماین کردین که الان ما گیمرا ۱۰۵۰ti رو میخریدیم یه تومن الان خدا تومنه یا ۱۰۶۰

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب