اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

ویتالیک بوترین به‌تازگی وعده‌ی بسیار جذابی را به کاربران اتریوم داده است: با راه‌حل‌های لایه‌ی دوم نظیر شاردینگ و پلاسما، شبکه اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در هر دقیقه و به‌شکل نظری، تا بیش از ۱۰۰ میلیون تراکنش را در ثانیه مورد پردازش قرار دهد.

خالق اتریوم در یک کنفرانس مربوط به فناوری، با اطمینان خاطر اعلام کرد که نرم‌افزارهای غیرمتمرکز (dApp) خواهند توانست مسأله‌ی مربوط به مقیاس پذیری را حل کنند.

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

ویتالیک بوترین

پیش از این، بوترین در کنفرانس‌های مختلف تأکید می‌کرد که پروتکل بلاک چین اتریوم و به‌طورکلی، شبکه‌ی غیرمتمرکز بلاک چین به‌شکل کاملا جدی با مسأله مقیاس پذیری دست‌به‌گریبان هستند. اما در سال جدید میلادی و با راه‌اندازی شبکه اصلی ایاس (EOS) و نیز ترون (Tron) و همچنین پیشرفت قابل توجه اتریوم در زمینه‌ی فناوری شاردینگ، به نظر می‌رسد که بوترین امیدی جدی به حل مسائل همیشگی مربوط به مقیاس‌پذیری در فناوری بلاک چین دارد.

آیا شاردینگ و پلاسما می‌توانند سرعتی برق‌آسا به تراکنش‌ها در اتریوم بدهند؟

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

در سپتامبر ۲۰۱۷ و در جریان کنفرانسی در حوزه‌ی فناوری، بوترین در گفتگو با ناوال راویکانت (سرمایه‌گذار خطرپذیر) اعلام کرد که بیت کوین و اتریوم حداکثر می‌توانند بین ۳ تا ۶ تراکنش را در هر ثانیه پردازش کنند.

در مقاله (چگونه تکنولوژی بلاکچِین می تواند از ویزا کارت تعداد تراکنش بیشتری انجام دهد؟) درباره شاردینگ صحبت کردیم. پلاسما نیز مجموعه‌ای از قراردادهای هوشمند است که با هدف افزایش توان محاسباتیِ دومین شبکه‌ی بزرگ محاسباتی دنیا و حذف مشکل محدودیت موجود در زمینه‌ی تعداد تراکنش‌های قابل پردازش در هر ثانیه طراحی شده است.

پلاسما توسط بوترین و یکی از پدیدآورندگان شبکه لایتنینگ بیت کوین یعنی جوزف پوون (Joseph Poon) طراحی شد. حل مسأله مقیاس پذیری یکی از اهدافی است که در این شبکه دنبال می‌شود و هدف اصلی آن، افزایش ظرفیت اتریوم به ویژه از طریق ایجاد یک لایه از قراردادهای هوشمند است که از قابلیت تعامل با بلاک چین اصلی شبکه برخوردار باشد.

چه موقع اتریوم می‌تواند از نظر سرعت تراکنش از ویزا پیشی بگیرد؟

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

می‌دانیم اگر بلاک چین بخواهد بستری برای شبکه‌های گسترده‌ای نظیر کارت‌های اعتباری (مانند ویزا)، بازارهای سهام (مانند بازار سهام نیویورک) و یا اینترنت اشیا شود، باید بتواند صدها هزار تراکنش را در هر ثانیه مورد پردازش قرار دهد.

ویتالیک بوترین در یکی از مصاحبه های خود، به بررسی عملکرد اتریوم در برابر ویزا صحبت کرده است: تماشای ویدیوی مصاحبه ویتالیک بوترین در یوتیوب

اگر به زمان ۱۰ دقیقه و ۴۵ ثانیه‌ی این فیلم بروید، مقایسه بین این دو و اینکه چرا شاردینگ و پلاسما می‌توانند اتریوم را همپای ویزا پیش ببرند مورد بررسی قرار می‌گیرد. فکر می‌کنم اطلاعات مطرح شده در این فیلم از اهمیت بالایی برخوردار است.

تعداد تراکنش در هر ثانیه

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

اتریوم تاکنون توانسته تا ۵ تراکنش را در هر ثانیه مورد پردازش قرار دهد و اگر این رقم به ۶ برسد، رکوردی جدید برای این شبکه به ثبت خواهد رسید. این در حالی است که اوبر (سامانه‌ی جهانی درخواست تاکسی با تلفن همراه) در هر ثانیه ۱۲ درخواست تاکسی، پی‌پال صدها تراکنش، ویزا هزاران تراکنش و بازارهای بزرگ بورس دنیا در هر ثانیه ده‌ها هزار تراکنش را مورد پردازش قرار می‌دهند. در اینترنت اشیا این رقم به‌مراتب بیشتر بوده و به صدها هزار در ثانیه می‌رسد.

۱- اتریوم در سال ۲۰۱۷: ۵ تراکنش در ثانیه

۲- اوبر: ۱۲ درخواست تاکسی در ثانیه

۳- پی‌پال: صدها تراکنش در ثانیه

۴- ویزا: هزاران تراکنش در ثانیه

۵- بازارهای سهام: ده‌ها هزار تراکنش در ثانیه

۶- اینترنت اشیا: صدها هزار در ثانیه

اگر دوست دارید بیشتر درباره‌ی پلاسما بدانید، می‌توانید این مطلب را مطالعه کنید: تلفیق اتریوم و لایتنینگ؟ Buterin و Poon از برنامه مقیاس پذیری «پلاسما» پرده برداری می کنند

واقعیت این است که وقتی ویتالیک بوترین (که شاید سرشناس‌ترین چهره در دنیای ارزهای دیجیتال باشد) اکنون در این باره صحبت می‌کند نشانگر آن باشد که شاردینگ و پلاسما می‌توانند راه‌حلی برای مسأله مقیاس پذیری باشند و یا حداقل اینکه اتریوم در تلاش برای حل این مسأله است.

اتریوم در نهایت می‌تواند تا یک میلیون تراکنش را در ثانیه پردازش کند!

شاید اتریوم برای رقابت با پلتفرم‌های جدیدتر نرم‌افزارهای غیرمتمرکز نظیر ایاس (EOS)، کاردانو (Cardano)، نئو (NEO) و ترون (Tron) نیازمند تلاشی جدی‌تر باشد. مشاهده‌ی تلاش اتریوم برای رقم‌زدن آغاز نسل سوم بلاک چین، آن هم در دوره‌ای که قیمت بیت کوین با نوسانات شدیدی روبروست، جذابیت زیادی داشته باشد. به‌این‌ترتیب، اتریوم را شاید بتوان نمادی از یک فناوری نوآورانه و سیستمی برای ذخیره‌ی ارزش (یعنی کاری که شاید بیت کوین به تنهایی نتواند انجام دهد) دانست.

اینکه ویتالیک بوترین معمولا از واژه‌ی «غیرمتمرکزسازی» حرف می‌زند، تصادفی نیست. این مفهوم در دل تصویری قرار دارد که نسل جدید از آینده برای خود تصور می‌کنند.

منبع: medium
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

4 دیدگاه
م.فراهانی
م.فراهانی
5 سال و 9 ماه قبل

آیا برای شما هم دسترسی به سایت بایننس بدون فیلتر شکن غیرممکنه؟ یعنی بایننس بالاخره دسترسی ایران رو ممنوع کرد ؟

محمد آذرنیوار
محمد آذرنیوار
5 سال و 9 ماه قبل

سلام
بایننس از طرف ایران فیلتر شده

محمد
محمد
5 سال و 9 ماه قبل

بنظرتون تا اخر 2018 اتریوم چند میشه؟

Napoleon
Napoleon
5 سال و 9 ماه قبل
پاسخ  محمد

ب نظر من تا آخر 2018 ارز اول بازار میشه(منظورم از لحاظ حجم بازاره ن صرفا قیمت)