ارزش بازار: ۲.۹۳۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۳۲,۵۰۰ تومان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان ‌شرقی: تولید ارز دیجیتال در ایران با برق یارانه‌ای قاچاق است!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان ‌شرقی: تولید ارز دیجیتال در ایران با برق یارانه‌ای قاچاق است!

اکبر فرج‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی گفت: تولید ارز دیجیتال از بحث برق به نوعی قاچاق انرژی است زیرا مصرفی به عنوان ارز دیجیتال در ایران نداریم و حتی در برخی کشورها هم ممنوع است.

صرافی کیف پول من
صرافی کیف پول من
بیشترین تعداد ارز برای معامله! یک صرافی برای همه ارزها
ثبت‌نام کنید

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از خبرگزاری فارس، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی امروز در نشست خبری با رسانه‌های استان، در بخشی از صحبت‌های خود به موضوع استخراج ارزهای پرداخت.

اکبر فرج‌نیا گفت: 

ماینر یک واقعیت اجتماعی است و نمی‌توان کتمان کرد و البته مصرف هم دارد از این‌رو باید به یک راهکار و قانونمندی آن تلاش کرد.

وی به شرایط اتخاذ شده در موضوع ماینر اشاره کرد و گفت:

زمان مصرف، مکان مصرف که در شهرک‌های صنعتی، نرخ صادراتی ۱,۰۰۰ تومان از جمله شرایط اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با تاکید بر اینکه مراغه به پایتخت ماینر تبدیل شده است، تصریح کرد:

جای نگرانی دارد که یک باغبان به جای کشت و برداشت محصول سالانه از ماینر گوشه باغ جهت به دست آوردن پول‌های زیاد استفاده کند.

وی ادامه داد:

اخراج کارگر، کاهش محصولات کشاورزی و غیره از جمله تهدیدات ماینر برای کشور است.

فرج‌نیا با بیان اینکه ۹۹ درصد دستگاه‌های وارد شده به کشور از مبادی قاچاق و به صورت دست دوم وارد کشور شده است، گفت:

متاسفانه چین، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و ترکیه ممنوع کردند و همه آنها را به صورت قاچاق وارد کشور کردند.

نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.