ارز‌ها: ۳۱,۸۷۳
ارزش بازار: ۳.۴۳۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۲,۵۷۷ تومان

دویچه بانک: ارزهای دیجیتال تا سال ۲۰۳۰ جای پول‌ های امروزی را می‌گیرند

دویچه بانک: ارزهای دیجیتال تا سال ۲۰۳۰ جای پول‌ های امروزی را می‌گیرند

براساس تحقیق جدید دویچه بانک، شرکت خدمات مالی آلمانی و بانک چند ملیتی، تا سال ۲۰۳۰ تقاضا برای ارزهای جایگزین افزایش خواهد یافت تا اینکه در نهایت ارزهای دیجیتال جایگزین پول‌های بدون پشتوانه (فیات) خواهند شد.

به نقل از کوین‌تلگراف، در گزارشی که تحت عنوان «تصوری از ۲۰۳۰» منتشر شد، جیم رِید (Jim Reid) مدیر امور راهبردی دویچه بانک، به آگاهی روزافزون درباره چالش‌‌های پیش روی سیستم فعلی پول‌های بدون پشتوانه در سال‌های گذشته علی‌الخصوص با ظهور پدیده ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

رید تصریح کرد که تقاضای افزایش‌یافته‌ی مردم برای ابزارهای پرداخت ناشناس و مجازی می‌تواند افراد بیشتری را به سوی استفاده از ارزهای دیجیتال بکشاند.

طبق گزارش منتشر شده، برای دستیابی به پذیرش هرچه بیشتر، دارایی‌های دیجیتال باید از سه مانع اصلی عبور کنند. طبق آنچه رِید در گزارش نوشته، قانونی پنداشتن ارزهای دیجیتال از نگاه دولت و قانون‌گذاران که بنا به ثبات قیمت به دست خواهد آمد و موجب راهیابی ارزهای دیجیتال به بازارهای جهانی خواهد شد، از جمله این موارد است. براساس نوشته‌های رِید، تشکیل متحدانی با سهام‌داران کلیدی که سازندگان برنامه‌های گوشی یا ارائه‌دهندگان سرویس‌ کارت‌های اعتباری آن را تشکیل می‌دهند، انجام این توسعه را ممکن خواهد کرد.

مدیر راهبردی دویچه بانک همچنین اشاره کرد که با پذیرش ارزهای دیجیتال توسط جریان اصلی، چالش‌های جدیدی به وجود خواهد آمد. رِید مواردی همچون وابستگی به الکتریسیته، حملات سایبری و جنگ‌های دیجیتال را از جمله تهدید‌های متوجه سیستم مالی مبتنی بر ارزهای دیجیتال دانست.

در این تحقیق آمده است که با فراگیری این پدیده در آینده، مرزهای بین ارزهای دیجیتال و بخش‌های خصوصی و عمومی به همراه موسسات مالی از بین خواهد رفت.

گفتنی است که نگاه مثبت دویچه بانک در تحقیق منتشر شده نسبت به آینده ارزهای دیجیتال، خبری مثبت برای وضعیت فعلی بازار ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید

از سوی دیگر دولت‌ها بر سر توسعه ارز دیجیتال ملی به شک و تردید افتاده‌اند. روز گذشته رئیس بانک مرکزی ژاپن اعلام کرد که نیاز از سوی مردم به ارز دیجیتال ملی در این کشور نمی‌بیند. مدیر بانک مرکزی ژاپن خاطر نشان کرد که پرداخت‌های نقدی با افزایش تقاضا روبروست و این نهاد در صدد انجام تحقیقات فنی و حقوقی بر روی این مسئله است.

جزایر ویرجین بریتانیا رویکرد متفاوتی نسبت به این قضیه اتخاد کرده است. این کشور اعلام کرد که به دنبال توسعه ارز دیجیتالی تحت عنوان «BVI-LIFE» با همکاری استارتاپ لایف‌لبز است. این ارز بخشی از یک نوآوری گسترده‌تر برای توسعه بخش فین‌تک در این کشور به حساب می‌آید. گفته شده که این ارز با دلار آمریکا پشتوانه‌سازی شده است.

بانک مرکزی فرانسه نیز نقشه‌هایی برای راه‌اندازی ارز دیجیتال ملی خود برای موسسات مالی در سال ۲۰۲۰ دارد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

5 دیدگاه
Masoud
Masoud
۴ سال قبل

بیت‌کوین هرگز جای پول کاغذی رو نمیگیره. همین امروز بیت‌کوین بر اساس دلار آمریکا ارزش‌گذاری میشه، حالا چطور بیت‌کوین میتونه پول کاغذی مثل دلار رو از دور خارج کنه؟ بعدش قراره با چی ارزش‌گذاری بشه؟
این ادعا‌ها مثل همون پیشبینی‌های چند دهه پیش در مورد اتومبیل‌های پرنده‌ست که هر کسی میتونه تو حیاط خونه‌ش داشته باشه، اما کسی نمیپرسید پس ترافیک هوایی شهرها و خطرات استفاده گسترده از پهبادهای با سرنشین در آسمون چی میشه؟
بیت‌کوین به ذخیره ارزش تبدیل شده و با همین فرمون میره جلو، مثل طلا.
شاید بعضی افراد دوست داشته باشند پرداختهای روزانه با ساتوشی داشته باشند اما این به معنی نابودی ارزهای کاغذی در جهان نیست. با قطعی اینترنت یا حمله به زیرساخت‌های شبکه جهانی یا شبکه توزیع برق، وقتی دسترسی آنلاین مردم به کیف پول دیجیتالیشون قطع بشه اون زمان درک غیرقابل قبول بودن این پیشبینی‌ها راحت‌تر میشه.
یروزی دلار دیجیتالی با پشتوانه ۱۰۰درصدی دلار کاغذی توسط دولت آمریکا ایجاد میشه که اونم منجر به نابودی ارزهایی مثل تتر میشه، اما اینکه پول کاغذی نابود بشه؟ هرگز

محمد صدرایی
محمد صدرایی
۴ سال قبل
پاسخ  Masoud

به قول اندریاس انتونوپولیس که میگه یه روزی پولهای کاغذی مثل دستگاه فکس از کار افتاده میشه اصلاً شاید پولهای فیات نابود بشن چرا که مردم دنیا از سیستم سرمایه‌ داری فاسد خسته شدن بالاخره یه جا باید این بی عدالتی از بین بره، شاید به وسیله بیت کوین شاید هم یه ارز دیگه

Masoud
Masoud
۴ سال قبل

سیستم سرمایه‌ داری فاسد؟! همین سیستم سرمایه‌ داری بقول شما فاسد باعث کاهش فقر در کشورهایی مثل هند شده٬ اتفاقن سیستم اقتصادی سوسیالیستی فاسد و بر اساس رانت و تقسیم فقر و بدبختی بین مردم بنا شده٬ تا نشون بده عدالت اقتصادی در جامعه وجود داره٬ همه فقیر غیر از وابستگان فاسد اطراف رهبران جامعه٬ حالا خوبه ونزوئلا که تا ۲۰ سال پیش ثروتمندترین کشور آمریکای جنوبی بود پیش چشممونه.
این ادعاهای مضحک از سر بی اطلاعی در جامعه امروز ما جایی نداره.

محمد صدرایی
محمد صدرایی
۴ سال قبل
پاسخ  Masoud

جی پی مورگان یه نمونه کامل از سیستم سرمایه داری فاسده مسبب بحران مسکن 2008 در ایالات متحده قبول کنیم هر جا قدرت متمرکز باشه فاسد میشه بیت کوین یا هر ارز لایق دیگری هدف بزرگ و گسترده ای داره همین که غیر متمرکز باشه دستاورد بزرگی برای بشریته

meysam
meysam
۴ سال قبل
پاسخ  Masoud

دقیقا در قرن های گذشته همه میگفتند
پول جای طلا را نمیگیرد !!!!!!!!!

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب