ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۸۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۶۴ تومان

تأیید شد: چین به ماینرهای استان یون‌نان دستور داد فعالیت خود را متوقف کنند

تأیید شد: چین به ماینرهای استان یون‌نان دستور داد فعالیت خود را متوقف کنند

در حالی که ممنوعیت استخراج بیت کوین در چین به استان یون‌نان هم رسیده، دولت این کشور همچنان بر حمایت از بلاک چین‌های «مستقل» اصرار دارد.

به گزارش دیکریپت، تا مدت‌ها تصور می‌شد که حتی اگر چین به‌دنبال ممنوع‌کردن بیت کوین باشد، این ممنوعیت را در حوزه معاملات و سفته‌بازی این ارز دیجیتال اعمال می‌کند و با صنعت استخراج بیت کوین کاری نخواهد داشت؛ چراکه استخراج بیت کوین در این کشور شبیه به یک دستگاه چاپ پول عمل می‌کند که هم به نفع دولت و هم به نفع ماینرهاست.

اما این طور که به نظر می‌رسد، تعهد چین برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای (مطابق با معاهده پاریس)، در کنار افزایش محبوبیت دوج کوین باعث شده که دولت چین دراین‌باره تجدیدنظر کند.

جالب است بدانید که ۱ ژوییه (۱۰ تیر)، صدمین سالروز تولد حزب کمونیست چین است و نگرانی‌ها حول محور ممنوعیت استخراج بیت کوین، با این روز تاریخی مصادف شده است. در حالی که همه مشغول آماده‌شدن برای این جشن تاریخی در چین هستند، موضوع ارزهای دیجیتال به یک موضوع داغ در این کشور تبدیل شده است. این پول‌های اینترنتی و رازآلود خارج از کنترل دولت‌ها کار می‌کنند و این دقیقاً همان چیزی است که نگرانی آنها را برمی‌انگیزد.

گردهمایی معروف دا بینگ (Da Bing) در این هفته، به همین اتفاقات اختصاص داشت. (دا بینگ یک گردهمایی هفتگی در چین است که موضوعات مرتبط با ارزهای دیجیتال را بررسی می‌کند.) در رویداد دا بینگ این هفته، موضوعات مختلفی از جمله ممنوعیت استخراج بیت کوین بررسی شد. بلاک چین سازمانی و اختصاصی دولت چین که Chang An Chain نام دارد هم یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این گردهمایی درمورد آن گفت‌وگو شد. بسیاری از افراد معتقدند که این بلاک چین، یک پروتکل متمرکز و تجاری است که هیچ شباهتی به یک بلاک چین واقعی ندارد. به‌عبارت دیگر، به اعتقاد این افراد، چین در تلاش است تا ارز دیجیتالی را عرضه کند که بر پایهٔ بلاک چین نباشد.

سیچوآن؛ پناهگاه امن ماینرها

داده‌ها نشان می‌دهد که بیشترین استخراج بیت کوین در چین انجام می‌شود و این کشور از نظرِ صرف انرژی پاک برای استخراج بیت کوین، در رده اول کشورهای جهان قرار دارد. در بین مناطق مختلف چین هم، بیشترین استخراج بیت کوین به منطقه خودمختار مغولستان داخلی تعلق دارد. شهر جینجیانگ (Jinjiang) و استان یو‌ن‌نان (Yunnan) در این رابطه، به‌ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

این طور که معلوم است، یک شهروند چینی به دولت این کشور اعتراض کرده که استان یون‌نان برق کافی برای تأمین ساکنین خود را ندارد و دولت چین هم پس از انجام بررسی‌ها، به یک دلیل دست یافته است: «استخراج بیت کوین». شواهد نشان می‌دهد که شخص معترض، خود ساکن یون‌نان نبوده و در ایالت گوانگ‌دونگ (Guangdong) سکونت داشته است.

پس از انتشار این خبر در روز گذشته، سردرگمی زیادی در بین شهروندان چین به وجود آمد و هیچ‌کس نمی‌دانست که پس از این اتفاق، استخراج بیت کوین در استان یون‌نان با چه سرنوشتی روبه‌رو خواهد شد؛ اما در نهایت، یکی از سخنگوهای سازمان انرژی استان یون‌نان اعلام کرد که ماینرهای غیرقانونی در این استان موظفند تا پایان ماه ژوئن، فعالیت خود را متوقف کنند. صحت این بیانیه در سایت‌های معتبری از جمله سایت سینا (Sina) تصدیق شده است.

ترجمه صریح این بیانیه از این قرار است:

تا پایان ماه ژوئن، همه فعالیت‌های مرتبط با استخراج بیت کوین بررسی می‌شوند و هر فعالیتی که بدون مجوز انجام شود، متوقف خواهد شد.

به نظر می‌رسد که تعداد زیادی از ماینرها از هم اکنون کار خود را متوقف کرده‌اند؛ چراکه در روز گذشته کاهشی در هش ریت شبکه بیت کوین را شاهد بودیم که به‌احتمال قوی به‌ همین اتفاق ربط داشته باشد. در تصویر زیر اطلاعات مربوط به هش ریت شبکه بیت کوین در ۱ روز گذشته، ۳ روز گذشته و ۷ روز گذشته را مشاهده می‌کنید.

تأیید شد: چین به ماینرهای استان یون‌نان دستور داد فعالیت خود را متوقف کنند
برای مشاهده سایز اصلی، روی عکس کلیک کنید

در این بین، سیچوآن (Sichuan) تنها استانی است که از این قوانین در امان مانده است. دولت محلی سیچوآن ملاقاتی حضوری را با ماینرهای مطرح این استان برگزار کرده تا قبل از اخذ هر تصمیمی، با آنها مشورت کند. تاکنون هیچ خبری مبنی بر ممنوعیت استخراج بیت کوین در سیچوآن منتشر نشده است. به‌احتمال زیاد، این مسئله به‌دلیل انرژی برق‌آبی زیادی است که در طول تابستان در این استان تولید می‌شود. البته مالیاتی که دولت محلی سیچوآن از استخراج بیت کوین دریافت می‌کند هم در‌این‌باره بی‌تأثیر نیست.

خبر ممنوعیت استخراج بیت کوین در چین در حالی منتشر شده که هنوز بسیاری از افراد در شوک خبر ممنوعیت معاملات بین‌المللی ارزهای دیجیتال در این کشور هستند. البته چیزی که بیشتر افراد را شگفت‌زده کرده خود این قانون نیست، بلکه نحوه و سرعت انجام آن است. روال معمول در چین به این شکل است که دولت مرکزی قوانین را اعلام می‌کند، دولت‌های محلی این قوانین را بررسی می‌کنند و سپس در صورت صلاحدید، آنها را اجرا می‌کنند؛ اما در این مورد بخصوص، دولت‌های محلی بدون معطلی و بدون هیچ مخالفتی، این قانون را به اجرا گذاشتند.

به نظر می‌رسد که با نزدیک‌شدن به سالروز تولد حزب کمونیست چین، دولت این کشور قصد داشته وفاداری خود به این حزب را به رخ بکشد. به‌علاوه، رفتار سیاست‌مداران چین در این رابطه، شبیه به رفتار سیاست‌مداران آمریکایی بود؛ گویی حمله به ارزهای دیجیتال و ممنوع‌کردن فعالیت‌های آنها، راه خوبی برای نمایش «توجه این دولت‌ها به محیط‌زیست» است. در حقیقت این کار برای این دولت‌ها یک اقدام دو سر بُرد است؛ چراکه هم اهمیت‌دادن آنها به محیط‌زیست را نشان می‌دهد و هم جلوی یک ارز (به گفته خودشان) غیرقانونی و البته، غیر‌قابل‌کنترل را می‌گیرد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

14 دیدگاه
علیرضا.م.م
علیرضا.م.م
۳ سال قبل

درود
از بین چند هدف فکر کنم آماده سازی برای پذیرش بیشتر ارز دیجیتال ملی چین است. اگر نمودارهای ارزهای بالا جدول مثل بیت کوین و اتریوم در بازه های یک ماهه همیشه مثبت باشد اقبال به سرمایه گذاری در ارزرمزها بیشتر میشود. پس باید هر ماه یک تا چند خبر منفی و موثر بزنند.

Khalid haidary
Khalid haidary
۳ سال قبل

پ ایراد پیدا کردن هشبرد ماینرها در طی یکی دوروز گذشته به احتمال زیاد ؛ برادران چینی دراین کار دخیل بودن.
وگرنه بیخودی نمیشه عرض دو روز چندین هشبرد ماینر یهویی ایراد نرم افزاری پیدا کنن وتراهش پایین بدن.
باور کنین چندین تماس به دلیل خرابی هشبرد ماینر در یکی دوروز اخیر داشتم.
خدا بخیر کنه . (کنترل اصلی ماینرها دست خودشونه ؛بقیه مترسک هستن.البته بلانصبت شما دوستان.
لطفا تایید کن اآیدین نیازه که اطلاع رسانی بشه موضوع.
ممنونم داداش

آرمین
آرمین
۳ سال قبل

اینام مث ایرانن . راهو برای مردمش میبنده اخر سر یهو گندش میزنه بیرونو میبینی رفتن یه جای پرت خود دولتو مسئولاش مزرعه فارمینگ زدنو و میخان دست مردم نباشه و خودشون سود کنن

reyhanok
reyhanok
۳ سال قبل

یعنی تو دنیا نابودگرتر و بی وجدان تر و دیکتاتوری تر از دولت چین وجود نداره ...به وقت این چیزا خوب بلدن اعلام یکپارچگی و دلسوزی ظاهری کنن ولی در جای دیگه مثل ساخت و انتشار ویروس کرونا برای فلج کردن دنیا و کشتن میلیون ها انسان بی گناه ..برپایی جشنواره های کشتار جمعی حیوانات هیچ وجدانی ندارن امیدوارم این دیکتاتوری کمونیستی پایدار نمونه

H.a
H.a
۳ سال قبل
پاسخ  reyhanok

تا ۱۰ سال دیگه میزننش زمین چینو...مثه خوره افتاده بجون دنیا

امین رمزی
امین رمزی
۳ سال قبل

به درک

علی رستمی
علی رستمی
۳ سال قبل

پس باید آماده افزایش قیمت ارزهایی مثل چیا باشیم که نیاز به مصرف برق کمتری دارند.

mahdi asadi
mahdi asadi
۳ سال قبل

میخواد خودش بخره این کارو میکنه برق مصرفش بالاست اقا کشورا این کارارو میکنن

Alireza
Alireza
۳ سال قبل

سیاسته

علی
علی
۳ سال قبل

تازمانی که دولتها همه کاره مردم بشن پیشرفتی در کار نخواهد بود

Marlowe
Marlowe
۳ سال قبل

بیت کوین دو تا سقوط خیلی سخت داشته که هر دوتاش تقصیر چین بوده من مطمئنم برنامه ریزی شده است تا هر روز از روز قبل قوی تر و پولدار تر شوند

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب