مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان

مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان

این ایده که به راحتی کامپیوتر خودتان را روشن کنید و یا اینکه به وسیله تجهیزات استخراج ارزهای دیجیتال در اینترنت به پول درآوردن با کمترین زحمت بپردازید، به شدت در حال محبوب شدن است. اما، این مسئله به این سادگی‌ها که به نظر می‌رسد نیست و بخش استخراج بسیار رقابتی و محتاج مهارت فراوان هست!

کجا برای استخراج بیت کوین توجیه اقتصادی دارد؟

با این حال افرادی که به استخراج ارزهای دیجیتال علاقه‌مند هستند همچنان می‌توانند وارد این کار بشوند و با کاهش هزینه‌های سربار سود قابل قبولی را به دست آورند. سود اقتصادی مناسب به ارزان بودن منابع مورد نیاز مربوط هست که در مورد استخراج ارزهای دیجیتال این منبع مطمئناً چیزی نیست جز نحوه تأمین و هزینه برق مصرف شده. اختلاف قیمت برق مصرفی در جای جای دنیا این نتیجه را حاصل می‌کند که استخراج بیت‌کوین در یک کشور خاص می‌توانید بسیار سودآورتر از استخراج در کشورهای دیگر باشد.

هزینه استخراج چگونه محاسبه می‌شود؟

شکل زیر لیستی از هزینه دلاری استخراج یک بیت‌کوین در کشورهای مختلف را نشان می‌دهد. این اطلاعات براساس گزارش مصرفی سه استخراج‌کننده AntMiner S۷,AntMiner S۹ و Avalon ۶ به صورت میانگین برای استخراج بیت‌کوین ارائه شده است. در این مطالعه، اطلاعات مربوط به قیمت‌ برق مصرفی از سه منبع دولت هر کشور، شرکت‌های محلی تأمین برق و آژانس بین‌المللی انرژی تأمین تهیه شده است.

مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان

بهترین کشور برای استخراج کجاست؟

با توجه به اطلاعات بالا، به سرعت تفاوت استخراج در قسمت‌های مختلف دنیا قابل لمس خواهد بود. کشور ونزوئلا بهترین مکان برای کسب سود بالا از راه استخراج بیت‌کوین است. روند استخراج فقط ۵۳۰ دلار هزینه برمی‌دارد. ضمناً این کشور با توجه به ساختار اقتصادی خود به دنبال یک عرضه اولیه سکه (ico) با نام پترو که بر پایه نفت آن کشور قرار دارد، است. این موضوع توسط شخص رئیس‌جمهور آن کشور دنبال شده و گزارش عملکرد آن در هفته پیش معرفی شد. قیمت عرضه این سکه حدود ۶۰ دلار است که درصورت تحقق، بیشترین قیمت برای عرضه اولیه یک سکه در بازار ارزهای دیجیتال خواهد بود. در همین بین نیز رایزنی‌های خاصی هم با کشورهای آمریکای جنوبی و کشور قطر انجام شده است.

با توجه به قیمت فعلی بیت‌کوین که روی ۱۰ هزار دلار در نوسان است، این پتانسیل برای استخراج‌کنندگان آمریکای جنوبی با نرخ بهره‌وری بسیار بالا وجود دارد. به علاوه اینکه براساس وضعیت سیاسی و اقتصادی آن کشور، بسیار منطقی است که شاهد کسب سود بالای مردم ونزوئلا از استخراج ارزهای دیجیتال باشیم. این سود استخراج در کشور ونزوئلا نه تنها در زمان صلح به کار می‌آید بلکه مردم آمریکای جنوبی از این برق ارزان در جهت بهره‌برداری در زمان بحران نیز استفاده می‌کنند در حالی که ارز داخلی کشور خودشان با تورم شدیدی مواجه است.

استخراج در چه کشورهایی صرفه اقتصادی کمی دارد؟

مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان

خیلی از کشورهای اروپایی مانند آلمان و دانمارک در جایگاه گران‌ترین کشورها برای استخراج بیت‌کوین و اتریوم قرار دارند. در واقع در حال و هوای امروز استخراج بیت‌کوین در دو کشور فوق‌الذکر در حدود ۱۴ هزار دلار هزینه خواهد داشت!

با توجه به پراکندگی استخراج بیت‌کوین و سایر ارزها در دنیا و وابستگی آنها به قیمت برق، دانشگاه کمبریج انگلستان تحقیقی را انجام داده است که براساس آن کشورهای شرق دور به ویژه کشور چین ملقب به پایتخت‌های استخراج در دنیا هستند.

غول‌های استخراج‌کننده بازار کدام‌اند؟

قدرتی که چین و همچنین روسیه به عنوان غول‌های استخراج گر بازار شناخته شده‌اند، برآمده از قیمت برق مصرفی آنهاست. براساس تحقیق به عمل آمده، چین در جایگاه نسبتاً متعادلی از ۳۱۷۲ دلار برای هر بیت‌کوین قرار دارد که سود ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

کشور چین همچنین از وجود دولتی که به استخراج‌کنندگان اجازه می‌دهد تا از قدرت اضافی در استخراج خود استفاده کنند سود می‌برد؛ اما اخیراً دولت به صورت موشکافانه‌ای وارد این فضا شده است و با نظارت بر استخراج سعی در سختگیری در مقابل مافیاهای ارزی دارد.

روسیه کشور دیگری است که نسبتاً از ارزانی برق مصرفی و یارانه های دولتی برای ماینینگ سود می‌برد. در این کشور می‌توانید با هزینه ۴۶۷۵ دلار صاحب یک بیت‌کوین شوید. احتمالا به زودی قوانین و کنترل‌گرهای سیستمی در بحث استخراج این کشور نیز فعال شود.

آینده استخراج چگونه خواهد بود؟

مقایسه وضعیت هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین در ایران و جهان

با توجه به اینکه الکتریسیته یکی از اولین هزینه‌هایی است که باید در استخراج آن را در نظر گرفت، می‌توان به راحتی فهمید که کشورهایی با هزینه برق ارزان می‌توانند برای استخراج بسیار جذاب‌تر باشند. با پیش‌بینی اینکه قیمت بیت‌کوین رشد داشته باشد، بازار به دنبال جنبه‌های مختلف مخصوصاً بحث استخراج، خواهد بود.

البته کشورهای دیگری نیز هستند که برق در آنها گران است اما مقررات ساده تر و راحت تری در بحث استخراج دارند، از این دست می‌توان به کشور ژاپن اشاره کرد. همچنین بسترها و ICO هایی وجود دارند که به دنبال بنا کردن عملیات و سیستم‌های خود در نزدیکی منابع تجدید پذیر و سبز می‌باشند تا با این کار بتوانند هزینه استخراج را نه تنها برای کیف پول‌های خود بلکه برای کل محیط زیست نیز کاهش دهند.

وضعیت استخراج در ایران به چه صورت است؟

هزینه استخراج در ایران حدود ۳۲۰۰ دلار است. این رقم در مقایسه با کشورهای همسایه و با توجه به پتانسیل‌های کشور، امکان رقابت خوبی را دارد. البته که جایگزینی وضعیت تأمین برق مورد نیاز از سیستم فعلی به نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و سیکل‌های ترکیبی امکان این را فراهم می‌سازد که با تغییر زمین بازی از خروج ارز جلوگیری کرده و از فرصت استراتژیک موجود به یک ردیف درآمد ارزی بلندمدت دست یافت. در حال حاضر کشور روسیه با بررسی و امکان‌سنجی انجام شده در کشور خود نقاطی را مشخص کرده که با سرمایه‌گذاری سایر کشورها نسبت به استخراج ارزهای دیجیتال با کمترین هزینه اقدام نماید. همان‌طور که آینده‌پژوهان به تغییرات بازار بانکی و کسب‌وکارهای نوین اشاره کرده‌اند؛ این تغییرات بی‌تردید اتفاق خواهد افتاد و شرکت‌ها و سازمان‌هایی برنده هستند که خود را با تغییرات همگام کرده باشند. وجود جوانان متخصص و جویای کار و نیز پشتیبانی سازمان‌ها و ارگان‌های قانون‌گذار می‌تواند فرصت‌های خوبی را برای قشر تحصیل‌کرده و متخصص در داخل کشور فراهم سازد.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

4 دیدگاه
saeid
saeid
6 سال و 1 ماه قبل

درود بر شما
ممنون بخاطر مقاله دقیق و اماری که ارائه کردید
لیست ارزهایی که ماین میشوند،و اینکه توسط چه سایت معتبری اینکار(ماین کردن) صورت میگیرد ،وجود دارد؟

میلاد
میلاد
6 سال و 2 ماه قبل

لطفا منبع مطالبتون رو بزارین

آریا
آریا
6 سال و 2 ماه قبل

خیلی خوب میشه اگه در مورد اتریوم هم مقاله مشتبهی داشته باشیم.

ع.ع
ع.ع
6 سال و 2 ماه قبل

ممنون مقاله ساده و جالبی بود