ارز‌ها: ۳۲,۷۵۵
ارزش بازار: ۳.۶۰۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۱,۲۲۸ تومان
سلسیوس شرکت کی‌فای و بنیان‌گذار آن را به دزدی و پول‌شویی ارزهای دیجیتال متهم کرد

سلسیوس شرکت کی‌فای و بنیان‌گذار آن را به دزدی و پول‌شویی ارزهای دیجیتال متهم کرد

شرکت وام‌دهی ارزهای دیجیتال سلسیوس که درگیر بحران‌های بی‌شماری است، امروز شکایتی در دادگاه ورشکستگی ایالات متحده در منطقه جنوبی نیویورک علیه شرکت کی‌فای (KeyFi) و بنیان‌گذار آن ثبت کرد. این شرکت خواستار استرداد اموال و دریافت خسارت شده است و ادعا می‌کند که شرکت کی‌فای و بنیان‌گذار آن، جیسون استون با انتقال میلیون‌ها دلار توکن از کیف پول‌های سلسیوس به کیف پول‌های تحت کنترل خود، مرتکب سرقت شده‌اند. سلسیوس همچنین می‌گوید که استون و کی‌فای از تورنادو کش که اخیراً تحریم شده، برای پول‌شویی استفاده کرده‌اند.
این شکایت ۶ هفته پس از مطرح می‌شود که استون از سلسیوس شکایت کرد و این شرکت را به سوء‌مدیریت و کلاهبرداری متهم کرد. گفتنی است که سلسیوس در سال ۲۰۲۰ بخشی از شرکت کی‌فای را تصاحب کرد.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
The Block
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب